26.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialIncident la Arad. Un bărbat care purta masca hackerilor Anonymous a intrat...

Incident la Arad. Un bărbat care purta masca hackerilor Anonymous a intrat în primărie, unde l-a ameninţat pe primar

Un bărbat care purta masca grupării de hackeri Anonymous a intrat, vineri, în sediul primăriei din Arad, unde a atacat un angajat al poliției locale și l-a amenințat pe primar, potrivit Mediafax.

”În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din faţa Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparţinând fostei sale soţii. Cu masca pe figură, arădeanul a pătruns în incinta instituţiei, unde l-a bruscat pe angajatul Poliţiei Locale Arad şi, ulterior, a fugit de la faţa locului, abandonând automobilul pe platoul din faţa Primăriei. Incidentul a fost semnalat atât la numărul unic de urgenţă 112, cât şi la numărul dispeceratului Poliţiei Locale Arad”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Arad.

Potrivit sursei citate, atacatorul a fost identificat şi urmează să dea socoteală pentru gestul său. De asemenea, maşina acestuia a fost ridicată din faţa Palatului Administrativ şi dusă la depozitul destinat autovehiculelor ridicate de pe raza municipiului. În acest sens, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a preluat cazul, în vederea continuării cercetărilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă