14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialÎncepe ultima etapă a Campionatului Naţional de Pescuit la Crap

Începe ultima etapă a Campionatului Naţional de Pescuit la Crap

Următorul eveniment sportiv de la Lacul Corbu, organizat de Rig Service SA, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanţa şi AGVPS România, este Campionatul Naţional de Pescuit la Crap, cu ultima etapă, care se va desfăşura în perioada  12.07 – 15.07.2012, când se vor desemna şi câştigătorii în cadrul unei festivităţi de premiere organizată la terasa Hotelului Central din Mamaia. Rezultatele finale vor fi afişate pe site.

Acest eveniment face parte din sezonul competiţional pe anul 2012 şi se desfăşoară pe noua pistă de concurs amenajată conform standardelor internaţionale pe bazinul mare al Lacului Corbu. Evenimentul se adresează atât pescarilor din ţară, cât şi celor din străinătate şi publicului spectator.

După această competiţie urmează, în perioada 16-19 august 2012, Cupa “RIG” la Crap, ediţia a XII-ţa care pune în joc premii substanţiale.

Sezonul competiţional va culmina cu ediţia a XIV-a a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap, care se va desfăşura în perioada 27 – 30 septembrie 2012 şi va prilejui o serie întreagă de evenimente de anvergură, destinate participanţilor şi publicului spectator.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi www.crapimari.ro şi  www.worldcarp2012.com. România liberă ediţia de SE va reveni cu amănunte pe parcursul desfăşurării sezonului competiţional de la Lacul Corbu. 

Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...
Ultima oră
Pe aceeași temă