24.2 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv. Patru cetățeni străini sunt internați în SPITAL

Incendiul din Colectiv. Patru cetățeni străini sunt internați în SPITAL

Patru cetățeni străini se află printre victimele rănite în incendiul din clubul Colectiv.

Cei patru străini sunt doi bărbați din Spania, un bărbat din Germania și o fată din Italia, aceasta fiind cel mai grav rănită dintre cei patru. Fata are 20 de ani, are arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului și este intubată.

Cetățenii străini răniți sunt internați în Spitalul SRI de la Balotești, lângă București, a anunțat Ovidiu Marincea, consilier de comunicare al directorului SRI.

Cetățenii străini internați au fost vizitați de reprezentații ambasadelor statelor din care provin.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă