28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv. O jurnalistă de 32 de ani, operată în trecut...

Incendiul din Colectiv. O jurnalistă de 32 de ani, operată în trecut de ȘAPTE ori, se află printre răniți

Teodora Maftei, care vineri seară a fost rănită în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală, a fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier, informează Mediafax.

Femeia suferă de o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, iar în aceste condiţii ea nu avea voie în cluburi.

Teodora Maftei, fotograf şi editor la Pro TV, are 32 de ani şi suferă de „chist arahnoidian de fosă posterioară”, care nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană.

Diagnosticul i-a fost pus în 2005, după ce suferea de dureri de cap foarte puternice, insomnii, tulburări de memorie, ameţeli şi probleme cu echilibrul. „Mă durea capul 24 de ore din 24, iar noaptea făceam ture prin cameră, strângând din dinţi şi vorbind singură”, povestea Teo.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă