19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu PUTERNIC la o locuinţă din Galaţi

Incendiu PUTERNIC la o locuinţă din Galaţi

Un incendiu puternic s-a produs, miercuri seară, la o locuinţă din municipiul Galaţi. Autorităţile au precizat că exista riscul ca flăcările să se extindă la clădirea unde funcţionează o reprezentanţă auto, situată în imediata apropiere, informează Mediafax.

Miercuri seară, pompierii gălăţeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui inacendiu care se manifesta cu violenţă la o locuinţă de pe strada Anul Revoluţiei, din municipiul Galaţi.

La faţa locului au ajuns şapte autospeciale cu apă şi spumă, cu care pompierii au acţionat aproximativ două ore şi jumătate pentru lichidarea flăcărilor care ameninţau să cuprindă un imobil aparţinând unei reprezentanţe auto, situat în imediata apropiere a casei cuprinse de flăcări, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă.

Incendiul a afectat două corpuri ale locuinţei în care a izbucnit incendiul, dar şi o suprafaţă de 30 de metri pătraţi din peretele imobilului reprezentanţei auto, a mai precizat sursa citată.

În urma incendiului, nu au existat victime, ci doar proprietarul locuinţei unde s-a produs incendiul a suferit arsuri uşoare.

Din primele date a reieşit că incendiul ar fi izbucnit din cauza proprietarului, care ar fi adormit cu ţigara aprinsă, însă pompierii urmează să stabiliească cu exactitate cauzele incendiului şi să evalueze pagubele.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă