26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu puternic în Gara de Nord din Timişoara

Incendiu puternic în Gara de Nord din Timişoara

UPDATE: Un bărbat carbonizat a fost găsit de către pompieri într-unul din vagoanele dezafectate cuprinse de flăcări, duminică seară, în Gara de Nord din Timişoara, echipele de intervenţie reuşind să stingă incendiul după aproximativ trei ore. Potrivit pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, după mai bine de trei ore de la izbucnire, incendiul care a cuprins mai întâi un vagon al unei garnituri de tren dezafectate, apoi s-a extins la alte două vagoane, a fost lichidat.

În urma primelor verificări, pompierii au descoperit şi o victimă, o persoană carbonizată, într-unul dintre vagoanele garniturii dezafectate, aceasta urmând să fie identificată. Pompierii vor deschide o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui incendiu.

=====

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seară, într-un vagon al unei garnituri de tren dezafectate şi care fusese tras pe o linie secundară, iar în scurt timp focul s-a extins şi la alte vagoane, la ora transmiterii acestei ştiri mai multe echipaje de pompieri încercând să stingă flăcările.

Potrivit pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat”, din judeţul Timiş, mai multe echipaje au fost trimise la Gara de Nord din Timişoara, unde un incendiu a izbucnit la un vagon al unei garnituri dezafectate. Sursele citate de news.ro au arătat că garnitura se afla pe o linie secundară şi că, iniţial, focul a pornit la un vagon, apoi s-a extins şi la alte două sau trei vagoane.

Fumul gros care iese din vagoanele cuprinse de flăcări pot fi observate de la o distanţă de câţiva kilometri, inclusiv în afara Timişoarei. După stingerea incendiului, pompierii vor deschide o anchetă pentru a stabili cauzele izbucnirii acestuia.

Este cunoscut faptul că în vagoanele dezafectate din Gara de Nord din Timişoara îşi găsesc adeseori adăpost oameni ai străzii, iar pompierii nu exclud ca din cauza lor să fi izbucnit incendiul.

 

 

Cele mai citite

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

Insomnie și stres: probleme gestionate prin masaj. Beneficii și detalii despre saloanele de masaj

Noaptea, gândurile nu-ți dau pace. Ziua, oboseala te prinde din urmă, iar tu nu mai dai randament. Relaxează-te la un salon de masaj! Află...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă