10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialINCENDIU în București: A luat foc Mega Mall-ul

INCENDIU în București: A luat foc Mega Mall-ul

La un mall din București, a izbucnit un incendiu, în urmă cu puțin timp. Este vorba de Mega Mall, aflat în apropierea Arenei Naționale.

Incendiul a cuprins mobilerul dintr-un vestiar de la o saună aflată la etajul superior al mallului, care a ars fără flacără, dar a degajat fum, la ora producerii incidentului centrul comercial nefiind deschis publicului, conform Mediafax.

La fața locului, au sosit pompierii. Intervenţia a durat aproximativ o oră şi nu a fost necesară evacuarea persoanelor aflate în Mega Mall, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare, un echipaj SMURD şi o autoscară, conform procedurii standard în astfel de cazuri, a precizat Daniel Vasile.

La ora producerii incidentului, centrul comercial nu era deschis publicului, singurele spaţii care îşi începuseră activitatea fiind hypermarket-ul şi World Class, au recizat reprezenţii centrului comercial.

“Pentru siguranţă, s-a respectat procedura standard pentru astfel de situaţii, implicând evacuarea persoanelor aflate în clădire, închiderea parcării și blocarea lifturilor”, au mai precizat aceştia.

Centrul comercial Mega Mall şi-a deschis porţile conform programului standard de operare, începând cu ora 10:00.

Mega Mall, de lângă Arena Naţională din Capitală, a fost deschis în 14 mai, atunci fiind încă făcute lucrări de amenajare. Mall-ul de lângă Arena Naţională trebuia inaugurat iniţial pe 23 aprilie, construcţia fiind începută în februarie 2014.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă