0.5 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialFOTO. Încă două reprezentaţii cu Leul Deșertului la Bucureşti, pe 18 şi...

FOTO. Încă două reprezentaţii cu Leul Deșertului la Bucureşti, pe 18 şi 24 noiembrie

Spectacolul LEUL DEŞERTULUI îşi continuă parcursul fulminant către inimile iubitorilor de teatru: la doar o săptămână de la premieră o nouă reprezentaţie s-a derulat aseară cu casa închisă. Iar interesul publicului pentru piesa ce reuneşte pentru prima oară în aceeaşi distribuţie doi actori de geniu – RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN, creşte de la o zi la alta. Drept urmare, încă două reprezentaţii cu LEUL DEŞERTULUI au fost programate la Bucureşti pe 18 şi 24 noiembrie, tot pe scena Teatrului Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor).

Piesa, cu o distribuţie de excepţie ce îi include pe: RADU BELIGAN, MAIA MORGENSTERN, MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMEŞ şi TANIA POPA cucereşte prin personajele pline de forţă şi acţiunea imprevizibilă, şi emoţionează prin momentele cheie ale piesei, de un umor spumos, dar şi de o mare intensitate.

Fiecare reprezentaţie cu LEUL DEŞERTULUI este un eveniment în sine în lumea teatrală românească, pentru că oferă publicului şansa de a-i vedea pentru prima oară împreună pe scenă pe RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN. Piesa, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cele două legende ale scenei, care se întâlnesc pentru prima oară în acelaşi spectacol.

Cariera prodigioasă a actriţei MAIA MORGENSTERN include nenumărate personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale TV.

RADU BELIGAN are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

Biletele pentru reprezentaţiile cu LEUL DEŞERTULUI din 18 şi 24 noiembrie şi pentru celelalte spectacole găzduite de Teatrul Tineretului se găsesc la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro.

În decursul lunii noiembrie la Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor) sunt programate următoarele reprezentaţii:

Fă-mi loc (Medeea Marinescu, Marius Manole) – 10 noiembrie

Take, Ianke şi Cadîr (Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs, Doru Ana) – 17 noiembrie

Leul deşertului ( Radu Beligan, Maia Morgenstern, George Remeş, Tania Popa) – 18 noiembrie

Leul deşertului ( Radu Beligan, Maia Morgenstern, George Remeş, Tania Popa) – 24 noiembrie

Nişte fete (Vlad Zamfirescu ; Catrinel Dumitrescu, Irina Velcescu, Cristina Florea, Andreea Vasile, Diana Cavallioti) – 26 noiembrie

LEUL DEŞERTULUI va ajunge şi în următoarele oraşe: Piteşti (10 noiembrie), Braşov (11 noiembrie), Focşani (12 noiembrie), Craiova (17 noiembrie), Galaţi (19 noiembrie), Brăila (25 noiembrie) şi Tulcea (26 noiembrie).

Cele mai citite
00:00:56

Moș Crăciun încearcă să aducă un mesaj de pace în Ierusalim

Un Moș Crăciun din Ierusalim a încercat să aducă ceva din spiritul de Crăciun în Țara Sfântă, supusă luni (4 decembrie), cu un mesaj...

Rumen Radev a respins acordul ratificat ce prevedea furnizarea de vehicule blindate de transport Ucrainei

Preşedintele Rumen Radev a respins acordul ratificat anterior între Ministerul bulgar de Interne şi Ministerul ucrainean al Apărării privind furnizarea de vehicule blindate de...

ONU apel ca Israel să evite să agraveze situația umanitară deja catastrofală din Gaza

Secretarul general al Națiunilor Unite(ONU), Antonio Guterres, a făcut apel la Israel să evite noi acțiuni care ar agrava situația umanitară deja catastrofală din...
Ultima oră
Pe aceeași temă