1.8 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialUPDATE. Importantă acţiune antitero la Paris. Un presupus jihadist a fost arestat

UPDATE. Importantă acţiune antitero la Paris. Un presupus jihadist a fost arestat

UPDATE. 13:30. Poliţia franceză a arestat joi la Paris un presupus jihadist care se baricadase în propriul apartament, el fiind deja bănuit de radicalizare şi înscris în evidenţele autorităţilor, mai ales că a călătorit şi în Siria, transmite agenţia EFE, preluată de Agerpres. 

Bărbatul avea probleme psihice şi tatăl său a încercat joi dimineaţă să-l interneze într-o clinică de psihiatrie, dar el a refuzat. Potrivit postului France Info, poliţia a intervenit după ce a fost sesizată de familia presupusului jihadist, iar atunci acesta a decis să se baricadeze. 

Conform publicaţiei Le Parisien, suspectul era neînarmat, în apartamentul său simţindu-se doar gaze lacrimogene. 

——————-

14:15. Importantă acţiune antitero, la această oră, la Paris. Un barbat suspectat de radicalizare şi acţiuni teroriste s-a baricadat într-o încăpere. El are asupra sa o canistră de gaze lacrimogene. În centrul capitalei franceze sunt mobilizate forţele speciale.

Tatăl bărbatului ar fi spus că fiul său are probleme psihice şi ar fi încercat să-l interneze într-o clinică de specialitate, dar acesta s-a opus, susţine DIGI24.

Parisul este deja sub stare de alertă, iar autorităţile sunt cu atât mai îngrijorate cu cât se apropie Campionatul European de Fotbal.

Ştire în curs de actualizare

 

Cele mai citite
00:00:48

Un copil de două luni a fost rănit în lovitura israeliană din Khan Younis

Adnan, în vârstă de două luni, era tratat pentru rănile suferite în timpul unui atac aerian, în orașul Khan Younis din Gaza, luni (4...

Ciolacu afirmă că România va fi alături de Ucraina până la victoria împotriva Federației Ruse

România a fost și va fi alături de Ucraina până când o să obțină victoria împotriva Federației Ruse, a spus premierul României, Marcel Ciolacu,...

Rusia – Ucraina, ziua 650: Ucraina, vizată de peste 20 de drone rusești

Ucraina susține că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă.Un număr...
Ultima oră
Pe aceeași temă