30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialIdei la cald după Serena - Simona: ziua în care Simona s-a...

Idei la cald după Serena – Simona: ziua în care Simona s-a confirmat drept challenger pentru Serena

“Serena finally has a contender” a spus Marion Bartoli. În ciuda înfrângerii, Simona Halep are toate șansele să devină noul și cel mai autorizat challenger al Serenei în lunile care vor urma. Dacă va reuși, semifinala de la Miami va mai fi reeditată în multe alte ocazii.

Meciul de azi stabilește o dinamică interesantă a rivalității celor două. Cele două întâlniri din Singapore au fost prea dezechilibrate. De data asta, ambele au jucat la un nivel mai apropiat, așa că le-am putut vedea împărțindu-și lovituri și rezolvându-și, pe rând, situațiile grele pe care le-au înfruntat în timpul meciului. N-au jucat niciuna cel mai bun tenis al lor tot timpul, dar uneori nu este neapărată nevoie de asta ca meciul să fie bun. Și da, meciul a fost foarte bun, iar turnura pe care a luat-o în partea a doua a lui face ca viitoarele lor întâlniri să intrige deja. Dacă după Singapore, Serena o respecta pe Serena pentru sportivitate și fair-play, acum o respectă și pentru felul în care știe să lupte. Iar despre jocul ei? Deja s-a declarat fan. De partea ei, Simona nu mai are niciun motiv real de a se mai teme vreodată de Serena, ori de vreo altă jucătoare. S-a convins în seara asta că diferența nu e deloc atât de mare. 

“Serena finally has a contender” a spus Marion Bartoli și sunt de aceeași părere: deși va pleca în continuare cu șansa a doua în orice meci vor juca de acum înainte (sau cel puțin până atunci când va lega două victorii), Simona are toate șansele să devină noul și cel mai autorizat challenger al Serenei în lunile care vor urma; iar cele două vor mai avea astfel de street fights, termenul potrivit pentru ce s-a jucat în seara asta, în special seturile doi și trei.

Citește articolul complet, cu 12 idei despre meciul dintre Serena și Simona Halep, pe Treizecizero.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă