10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHow to Web, la Bucureşti

How to Web, la Bucureşti

O nouă serie de specialişti ai industriei tech globale au confirmat prezenţa la How to Web 2013, cel mai important eveniment dedicat inovaţiei şi tehnologiei din Europa de Sud-Est. Aceştia vor aborda teme precum inovaţia în tehnologie, dezvoltarea produselor şi a afacerilor globale. Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 noiembrie, la Crystal Palace Ballroom din Bucureşti.

Lista de vorbitori ai ediţiei de anul acesta a How to Web este completată de specialişti ce vor aborda teme precum dezvoltarea produselor de uz casnic conectate la internet, dezvoltarea echipelor durabile ce susţin crearea de inovaţie, tendinţe actuale în tehnologie şi importanţa design-ului în dezvoltarea produselor inovative.

Pe listă se află: Robin Wauters, unul din cei mai cunoscuţi jurnalişi de tehnologie din Europa, Christopher Martin, Senior Expert al Bosch Research and Technology Center, Vitaly Golomb, fondator şi CEO al KeenSystems şi Ştefan Szakal, fondator şi CEO al X3, precum şi Simon Stewart, dezvoltator software la Facebook.

Citeşte şi: How to Web Startup Spotlight: Premii de 20.000 USD pentru cele mai bune startup-uri din regiune 

Cea de-a doua scenă a conferinţei va găzdui panel-uri în care se vor dezbate subiecte specifice zonei de startups: bune practici pentru un startup care trece printr-un program de accelerare; cum să dezvolţi echipa potrivită pentru startup-ul tău; cum să livrezi produsul către piaţa potrivită; sfaturi pentru atragerea investiţiilor; cum să colaborezi şi cum să înveţi de la mentori, investitori şi clienţi; greşelile cele mai frecvente pe care le fac fondatorii startup-urilor. Toate aceste teme vor fi abordate pe parcursul celor două zile împreună cu peste 25 de investitori, reprezentanţi ai acceleratoarelor de afaceri şi ai fondurilor de investiţii ce lucrează cu startup-urile în fază incipientă.

Cea de-a doua scenă este deschisă pentru tot publicul conferinţei, fiind în special concepută pentru cei care îşi dezvoltă în prezent propriul startup sau se pregătesc de acest pas.

Principali beneficiari ai acestor discuţii vor fi şi cele 32 de startup-uri calificate în finala Startup Spotlight, competiţia şi programul de mentorat dezvoltată în paralelul conferinţei How to Web. Echipele finaliste, ce provin din Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Grecia si Polonia, au fost anunţate la începutul acestei săptămâni, şi pot fi vizualizate la http://startupspotlight.co/finalists.

Cei 32 de finalişti primesc prin intermediul programului acces gratuit la workshop-uri dedicate, sesiuni de mentorat, pitching pe scenele conferinţei şi premii cash în valoare totală de 20.000 USD, oferite de către IXIA.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă