22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei miercuri, 6 iulie

Horoscopul zilei miercuri, 6 iulie

Berbec -vă aşteaptă treburi mărunte de rezolvat la serviciu dar veţi reuşi să îmbinaţi plăcutul cu utilul şi casa cu serviciul. Nu este exclus să rezolvaţi o problemă de sănătate a cuiva din familie. Problemele din cuplu le puteţi rezolva cu diplomaţie şi dragoste. Vă merge bine financiar chiar dacă plăcerile şi copiii duc la cheltuieli suplimentare. Primiţi veşti de la cei dragi sau chiar o invitaţie pentru o plimbare.

Taur – dacă aţi avut ceva probleme de comunicare cu cei de la serviciu, astăzi se întrevăd şanse de rezolvare. Nu prea aveţi chef de lucru, de aceea ar trebui să nu vă lansaţi în activităţi obositoare şi riscante. Persoana iubită vă face o invitaţie la o plimbare sau vă trimite veşti bune. Copiii sunt neastâmpăraţi dar dacă le daţi sarcini clare, se vor conforma. Vă puteţi baza pe sprijnul partenerului.

Gemeni – sunteţi mult prea agitat, vreţi multe dar nu prea aveţi şansa şi nici energia să le realizaţi pe toate. Din cauza indeciziei puteţi pierde o oportunitate legată de casă sau un imobil. Nu este exclus să primiţi sprijinul celor ce vă iubesc pentru rezolvarea problemelor personale. O surpriză neplăcută din partea cuiva din familie este compensată pozitiv de către cineva care vă iubeşte. 

Rac – cu toate că vă face o mare plăcere să cheltuiţi nu veţi rămâne fără bani deoarece veţi găsi surse de finanţare. Comunicaţi mult mai bine cu cei din anturajul apropiat şi primiţi veşti bune din afacerile mărunte. Surprizele mai puţin plăcute din domeniul carierei le puteţi rezolva din umbră, cu ajutorul unei persoane cu iniţiativă. Uranus vă poate determina să faceţi o schimbare în acest domeniu. Spre seară intraţi în gura bârfitorilor! 

Leu – dacă aţi fost supărat pe cineva drag, vă va trece supărarea, mai ales dacă un membru al familiei se va simţi bine după o criză neprevăzută. Vă doriţi mai mulţi banii şi astăzi apar noi oportunităţi financiare. Poate primiţi bani restanţi sau găsiţi bani uitaţi într-un fund de sertar. Un prieten vă face o invitaţie, poate într-o călătorie. Este o oportunitate pentru a reaprinde flacăra pasiunii.

Fecioara – este posibil să aveţi parte de o distracţie pe care nu aţi luat-o în calcul, poate în compania prietenilor, undeva la o petrecere sau un vernisaj. Poate fi şi o invitaţie din partea unui partener de afaceri la un cocteil. Un coleg sau un vecin vă propune un parteneriat de afaceri păgubos sau vă vorbeşte de rău. Cu cât vreţi să fiţi mai blând în conversaţie, cu atât veţi fi mai bârfit.

Balanţa – ceva nu este în regulă în casă, sau accesaţi fonduri care nu sunt ale dumneavoastră pentru a demara o afacere sau o investiţie pentru familie. Nu se poate spune că este o situaţie convenabilă. Vă bucuraţi de popularitate şi vă bazaţi pe sprijinul unei persoane feminine care doreşte să rămână anonimă. Cei ce vă iubesc vor încerca să vă încurajeze. Se anunţă şi bucurii din partea
prietenilor, poate o propunere pentru o excursie.

Scorpion – aveţi prieteni petrecăreţi şi vă simţiţi bine în compania lor. Nu este exclus să iniţiaţi o seară de lectură sau cel puţin o întâlnire la un pahar de vorbă unde să dezbateţi probleme interesante, mai ales că nu prea aveţi chef de lucru. Mai rău este că veţi stârni duşmănii sau sunteţi bârfit pentru nişte reuşite intelectuale. Nu aveţi prea multă răbdare în prezentarea punctelor de vedere legate de examene.

Săgetător – nu sunteţi mulţumit de serviciu sau de prestaţia unei rude dar astăzi aveţi parte de popularitate şi aprecieri din partea celor cu care lucraţi, mai ales din partea şefilor cu iniţiativă. Nu
este exclus să primiţi şi unele recompense materiale, chiar dacă nu sunt suficiente pentru a redresa situaţia financiară. Visaţi la o călătorie dar o problemă de sănătate vă împiedică să vă realizaţi visul. Nu vă suprasolicitaţi intelectual!

Capricorn – investiţi timp, răbdare şi multă seriozitate în relaţia pe care o aveţi dar rezultatele pot fi nu tocmai pe placul dumneavoastră. Aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută, în public, din partea partenerului. Şi treburile gospodăreşti aduc tensiune în cuplu. Vă descurcaţi bine în relaţia cu prietenii care vor încerca să dea o mână de ajutor. O călătorie împreună cu partenerul sau o seară de lectură poate fi de ajutor.

Vărsător – ar fi bine dacă v-aţi supraveghea cu atenţie reacţia faţă de pretenţiile copiilor sau a persoanei iubite. Nu este nimic grav dar spre seară pot apărea cheltuieli care vă dau peste cap calculul bugetar. În casă vor avea loc unele schimbări care nu sunt pe placul partenerului şi puteţi intra în conflict şi cu ceilalţi membrii ai familiei. Veţi găsi resurse pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Poate primiţi un cadou.

Peşti – se poate spune că este o zi bună , în care reuşiţi să vă  faceţi plăcut şi să primiţi declaraţii de dragoste din partea partenerului. Veţi primi laude din partea unei rude sau un cadou de la o persoană ce vrea să rămână necunoscută. Dacă vreţi să demaraţi o acţiune de amploare, este o zi prost aleasă deoarece invidioşii vor lansa tot felul de informaţii greşite. Puteţi avea probleme cu prietenii mai ales dacă sunt bani la mijloc.

Cele mai citite

Nicuşor Dan promite înlocuirea a 280 de km de reţea de termoficare, reabilitarea a 5 poduri şi pasaje şi achiziţionarea de noi tramvaie

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a prezentat luni priorităţile pentru un al doilea mandat, printre care se numără înlocuirea a 280 de kilometri de reţea...

Nicu Ștefănuță cere lămuriri Jandarmeriei pentru comportamentul abuziv la care a fost martor, la protestul de solidaritate cu Palestina care a avut loc sâmbătă,...

Sâmbătă, 18 mai, a fost organizat protestul în solidaritate cu Palestina, care a pornit de la Piața Universității și a continuat până în Piața...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă