20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 7 septembrie

Horoscopul zilei de miercuri, 7 septembrie

Berbec – visaţi la câştiguri financiare uşoare şi mizaţi pe sprijinul acordat de Jupiter în acest domeniu. Mersul retrograd al planetei norocului vă poate pune în poziţia de a reveni asupra unor decizii în acest domeniu. Este o zi în care puteţi face investiţii în casă sau vă ocupaţi de starea de sănătate a unei rude. Nu sunteţi atent în conversaţie şi puteţi intra în conflict cu autorităţile. Cu puţină toleranţă şi înţelegere se poate rezolva.

Taur – cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor se vor găsi unii, mai ales la serviciu, care să vă supere. Discuţiile aprinse sunt greu de evitat. În schimb puteţi conversa bine cu copiii, iubitul, iubita. S-ar putea să primiţi veşti bune despre afaceri extraserviciu. Dacă nu vă simţiţi bine, ar trebui să consultaţi un medic. Toate iniţiativele le discutaţi cu familia.

Gemeni – vă descurcaţi bine în rezolvarea problemelor legate de casă şi familie, sunteţi admirat pentru ce şi cât faceţi, dar aveţi parte şi de invidii din partea unora. Cu toate că aveţi parte şi de cheltuieli va fi o zi în care aveţi şanse de câştig sau primiţi bani restanţi. Primiţi veşti şi trebuie să vă ocupaţi de corespondenţă. Nu prea vă este mintea la aşa ceva dar nu trebuie să amânaţi un răspuns urgent.

Rac – realizarea scopurilor urmărite depinde de diplomaţie şi înţelepciune. Aveţi prea multă încredere în partenerul de viaţă sau în cel de afaceri dar nu trebuie să uitaţi că fiecare are interesul lui. Vecinii sau cei din anturajul apropiat vă vor da tot concursul pentru rezolvarea neânţelegerilor, mai ales a celor cu familia. Iniţiaţi întâlniri cu prietenii sau primiţi şi trimiteţi veşti bune. Profitaţi de şansele acordate!

Leu – veţi încerca să vă amestecaţi în secretele altora dar nu va fi o idee prea bună, mai ales dacă sunteţi urmărit îndeaproape de invidioşi. Primiţi şi veşti bune din domeniul financiar sau socio-profesional. Afacerile secrete legate de carieră sau de poziţia socială dau roade. Aveţi inspiraţie şi suces în rezolvarea problemelor intelectuale sau legate de o călătorie dar apar şi probleme pe care nu le-ţi luat în calcul.

Fecioara – vă faceţi noi prieteni sau vă distraţi şi vă bucuraţi de orice chiar dacă veţi deranja unii invidioşi. Cum orice distracţie costă, veţi avea parte de o diminuare a veniturilor. Nu este indicat să onoraţi toate pretenţiile financiare ale copiilor. Atenţia excesivă pe care o acordaţi propriei persoane va deranja pe cineva apropiat. Altfel, veţi avea o relaţie foarte bună, mai ales cu prietenii şi cu străinii.

Balanţa – aveţi grijă de aspectul dumneavoastră exterior şi vreţi ca ceilalţi să vadă numai ce sunteţi dispus să arătaţi. Faceţi promisiuni partenerului pe care uitaţi să le onoraţi dar vă sporiţi în felul acesta şansele de a câştiga atenţia mai multor persoane nou cunoscute. Aranjamentele şi relaţia cu băncile sunt favorizate astăzi. Dacă vă întâlniţi cu prietenii veţi avea cheltuieli suplimentare.

Scorpion – veţi observa o schimbare în atitudinea unui străin faţă de dumneavoastră şi care va aduce avantaje în parteneriatele de afaceri. Evitaţi călătoriile iniţiate de persoane care păstrează secrete legate de evenimente importante sau care prezintă riscuri. În schimb puteţi merge la cursuri de specializare, prilej de a vă face noi prieteni sau parteneri de afaceri. Aveţi parte de agitaţie şi discuţii la serviciu.

Săgetător – puteţi primi bani din colaborări, din partea partenerului sau investiţi bani care nu sunt ai dumneavoastră. Mirajul câştigurilor vă orbeşte dar aveţi grijă să nu ieşiţi în pierdere chiar atunci când aţi zis că aveţi parte de noroc. O rudă vă ajută în carieră sau rezolvaţi o problemă de sănătate. Sunteţi tensionat din cauza unor probleme personale sau a copiilor dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei.

Capricorn – vă implicaţi mult în viaţa de cuplu sau în parteneriatele de afaceri şi în acelaşi timp încercaţi să vă adaptaţi cât mai mult şi dorinţelor persoanei iubite dar lucrurile nu ies întotdeauna cum vreţi dumneavoastră dacă nu vă sincronizaţi perfect. Partenerul vă poate ajuta în demararea unei călătorii sau în organizarea timpului liber. Puteţi avea parte şi de o declaraţie de dragoste. În schimb poate fi o piedică în carieră.

Vărsător – apar sarcini noi la serviciu şi, chiar dacă atmosfera este plăcută, veţi avea nişte neânţelegeri cu unii colegi noi sau cu străinii. Cum deja nu prea mai aveţi chef de nimic nu ştiţi dacă le veţi finaliza pe toate, mai ales că aveţi de descurcat şi nişte acte. Nu vă descurajaţi, veţi reuşi să îmbinaţi treburile gospodăreşti cu cele de serviciu. Aflaţi că se vorbeşte despre dumneavoastră în termeni nu prea plăcuţi sau apar drumuri scurte, negocieri,etc.

Peşti – persoana iubită sau un copil v-a pregătit o surpriză dar nu este cazul să vă gândiţi la avantaje materiale. Poate fi vorba de o declaraţie de dragoste, o cerere în căsătorie sau o invitaţie la o plimbare. Sunteţi mult mai sensibil la stimuli şi s-ar putea să aveţi şi ceva capacităţi telepatice astăzi. Dacă aveţi nevoie de bani nu încercaţi politici financiare îndrăzneţe şi riscante! Bazaţi-vă mai mult pe propriile calcule şi presimţiri.

 

Cele mai citite

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

Start la GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa!. PROGRAMUL COMPLET

Astăzi începe GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, ce revoluționează cultura barbeque din România! Peste 50.000 de participanți sunt așteptați pe...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă