11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 31 august

Horoscopul zilei de miercuri, 31 august

Berbec – succesul de la serviciu sau bucuriile aduse de cei din familie vă ajută să vă relaxaţi iar generozitatea şi zâmbetul deschis vă aduc şi mai mulţi admiratori , în ciuda piedicilor puse de unii invidioşi sau a gafelor făcute chiar de dumneavoastră. Veţi reuşi să îmbinaţi treburile gospodăreşti cu sarcinile de serviciu dar nu veţi scăpa de conflictul cu aprtenerul. Aveţi grijă cum vă comportaţi cu duşmanii şi nu neglijaţi sănătatea!

Taur – comunicaţi mult mai bine cu cei din familie, mai ales în rezolvarea petrecerii timpului liber sau demararea unor călătorii. Vi se crează nişte oportunităţi pentru a lua ceva pentru casă. Aţi dori să fiţi ceva mai econom dar va fi destul de greu în această perioadă. În schimb puteţi primi o invitaţie pentru o activitate relaxantă. Cu toate că familia vă susţine proiectele profesionale aveţi şi necazuri, mai ales discuţii aprinse cu colegii.

Gemeni – faceţi un cadou cuiva din anturajul apropiat dar o faceţi din tot sufletul. Dacă aveţi probleme cu banii , nu vă temeţi. Sigur vă va ajuta cineva din familie sau veţi primi ceva bani din afaceri secrete. Descoperiţi informaţii utile pentru afacerile personale care au impact pozitiv în viitorul apropiat. Este o zi în care ar fi bine să evitaţi afacerile extra-profesionale riscante sau jocurile de noroc.

Rac – un prieten vă pregăteşte o surpriză plăcută, poate o invitaţie într-o călătorie mai lungă, un week-end pentru refacerea forţelor sau o oportunitate profesională. Preocupările dumneavoastră sunt multiple şi încercaţi să îmbinaţi utilul cu plăcutul dar suprasolicitarea intelectuală vă oboseşte. Prietenii vă vor fi de un real folos, dar nu în dragoste unde vă vor aduce numai critici. Vă ocupaţi mult de casă şi familia dar belele se ţin lanţ.

Leu – vă face plăcere să conversaţi cu persoane active care ştiu să-şi spună punctul de vedere sau primiţi o propunere de parteneriat de afaceri sau chiar o cerere în căsătorie. Nu este exclus să vă întâlniţi cu cineva drag sau să vă lansaţi într-o aventură. Sunteţi agitat , mereu atent la ce se întâmplă în jurul dumneavoastră şi dornic de a schimba câte ceva în viaţa personală. Sunteţi atacat pe la spate iar bârfele vă aduc necazuri.

Fecioara – o persoană influentă vă va ajuta să vă împliniţi visul în legătură cu o afacere personală, o întâlnire, o negociere sau un parteneriat de afaceri. Va trebui să faceţi slalom printre avantaje sau pierderi financiare şi avantaje sau pierderi sentimentale. Aflaţi de bârfe care nu vă convin sau despre un secret dezvăluit. Personal, vă merge bine, dar aveţi ceva neînţelegeri cu o persoană revoluţionară.

Balanţa – v-aţi propus să vă ocupaţi mai mult de casă ţi familie sau să faceţi mici investiţii pentru confortul dumneavoastră şi al celorlalţi. Efortul acesta este o piedică în carieră şi pentru lucrul acesta veţi sacrifica din timpul dumneavoastră şi veţi rata o petrecere. Bârfele vă deranjează dar ar fi mai bine să nu le luaţi în seamă şi să ascultaţi de sfatul celor din familie. Munca prestată la serviciu vă aduce aprecieri pozitive.

Scorpion – dacă aveţi examene sau vreţi să plecaţi la un drum lung, şansa nu este în totalitate de partea dumneavoastră, având în vedere problemele de comunicaţie sau încurcăturile cu actele. Schimbările de program, veştile primite şi nerăbdarea cu care trataţi problema duc la rezultate negative. Pe de altă parte se anunţă succes într-un parteneriat de afaceri cu un străin sau în dragoste. S-ar putea să primiţi o cerere în căsătorie.

Săgetător – nu mizaţi pe noroc în relaţia cu prietenii sau cu rudele şi fiţi mai atent la ce, cum, cât şi cu cine negociaţi. Nu neglijaţi duşmanii ascunşi. Aveţi şanse să primiţi prime dar şi posibilitatea de a-i cheltui rapid. Vă bucuraţi de popularitate şi de apreciarea şefilor şi puteţi face aranjamente reuşite. Investiţi timp şi muncă în educaţie şi perfecţionare şi o faceţi cu folos dar rezultatele nu se văd toate acum.

Capricorn – puteţi câştiga o moştenire sau aveţi parte de bucurii din domeniul tranzacţiilor. Primiţi veşti mai puţin bune din domeniul financiar unde pierderile pot veni din plata taxelor şi impozitelor. Tot la fel de bine puteţi avea un proces legat de slujbă sau probleme cu un parteneriat de afaceri. O întâlnire cu rudele poate duce la soluţionarea unor probleme de serviciu sau de sănătate dar crează şi discuţii pe teme financiare.

Vărsător – se pune problema unei activităţi de cercetare care vă dă peste cap programul de azi dar vă poate aduce şi unele veşti bune sau bucurii din partea colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri. Comunicaţi mult mai bine cu străinii dar nu trebuie să vorbiţi despre aventurile dumneavoastră amoroase. Dacă le veţi lua pe toate mai uşor, cu simţul umorului, veţi rezista. Veţi primi ajutor din partea cuiva care vă iubeşte.

Peşti – poate primiţi un cadou sau o sponsorizare de la o persoană importantă sau de la cineva din familie. Nu este exclus să faceţi investiţii reuşite în casă dar aveţi şi tendinţa de a vă lansa prea mult în achiziţionarea unor cadouri pentru cei dragi. În cuplu sunteţi frustrat şi rezultatele nu sunt în totalitate cele aşteptate. Stabilitatea job-ului, înţelegerea din partea familiei şi succesele socio-profesionale vor fi de folos.

Cele mai citite

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...

Simona Bucura-Oprescu a discutat cu omologul spaniol despre acordarea dublei cetăţenii pentru românii din Spania

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a discutat joi, la Madrid, cu vicepremierul şi ministrul Muncii şi Economiei Sociale din Spania, Yolanda Diaz Perez, despre cooperarea...

George Simion: „Noi nu vrem să fim încă un parazit pe spatele statului român”

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat joi că Alianţa pentru Unirea Românilor nu vrea să fie „încă un parazit pe spatele statului român”, susținând...
Ultima oră
Pe aceeași temă