21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 28 septembrie

Horoscopul zilei de miercuri, 28 septembrie

Berbec – vă doriţi mai multă afecţiune din partea partenerului şi aşteptaţi o invitaţie la o petrecere sau undeva unde e lume multă şi vă puteţi etala talentele. Luna va activa relaţia afectivă stabilă pe care o aveţi cu partenerul şi vă poate aduce împlinirea viselor. Dacă veţi încerca să-i înţelegeţi pe ceilalţi, să le îndepliniţi o parte din dorinţe, va fi mult mai bine. Sunteţi încă stresat de relaţia cu autorităţile sau cu un şef.

Taur – sunt posibile evenimente neprevăzute, la serviciu. Poate se pregăteşte un examen, o activitate intelectuală sau vi se contestă o diplomă. Pe de altă parte vă veţi întări poziţia în companie şi veţi avea parte de ajutor din partea celor cu care lucraţi. Nu este exclus să cheltuiţi ceva bani pentru satisfacerea plăcerilor celor dragi sau a propriilor plăceri. În ceea ce priveşte sănătatea, veţi reuşi să rezolvaţi ceva probleme mai vechi.

Gemeni – dacă aţi planificat să petreceţi câteva ore, să vă distraţi sau să vă mulţumiţi copiii, aveţi grijă la banii cheltuiţi sau la prietenii pe care vi-i luaţi aproape. Nu este exclus ca o veste de la serviciu, despre salariu, să vă determine să fiţi Mai calculat. Astăzi aveţi parte de stabilitate afectivă şi de confort în compania persoanei iubite. În ceea ce priveşte banii, s-ar putea să nu vă pară rău dacă îi cheltuiţi cu folos.

Rac – nu vă simţiţi prea bine iar agitaţia, stresul şi suprasolicitarea fizică provocată de treburile gospodăreşti vă obosesc şi mai mult. Copiii şi dragostea celor din familie vă ajută să depăşiţi momentul critic. Relaţia cu autorităţile este imprevizibilă, poate şi din cauza faptului că sunteţi prea încrezător în legi şi în cei care veghează la aplicarea lor. Cu toate activităţile stresante sunteţi optimist şi speraţi că mâine va fi mult mai bine.

Leu -va fi o zi în care întâlnirile cu cei din anturajul apropiat, negocierile, vizita prin magazine pentru a găsi ceva pe placul dumneavoastră vor constitui chiar o plăcere, în ciuda faptului că sunteţi ceva mai comod ca de obicei . Acordaţi multă atenţie comunicării şi relaţiei cu cei apropiaţi. Nu este exclus să vă faceţi noi prieteni. După-amiază puteţi face planuri pentru viitor. Primiţi un cadou la care nu v-aţi aşteptat.

Fecioara – va fi o zi în care vreţi să faceţi cât mai multe în casă dar aveţi parte şi de nemulţumiri din partea partenerului de viaţă sau de afaceri sau de evenimente neprevăzute în relaţia cu rudele. Cu cât vă agitaţi mai mult, cu atât veţi avea parte de mai multe surprize. Nu este exclus să faceţi o investiţie reuşită pentru casă sau să primiţi nişte bani la care nu prea v-aţi aşteptat. Oricum , există oportunităţi financiare.

Balanţa – nu aveţi prea multă răbdare, sunteţi dur ca stânca şi flexibil ca trestia în acelaşi timp. Dacă veţi acţiona cu înţelepciune veţi beneficia de oportunităţile care vi se oferă în aceste zile. Financiar, nu sunteţi prea inspirat şi pe deasupra reuşiţi să intraţi în conflict cu un prieten din cauza unor bani. Nu este exclus să aveţi parte de o surpriză plăcută din partea cuiva cu funcţie.

Scorpion – primiţi o veste care vă poate da peste cap activitatea de la serviciu sau aflaţi că sunteţi predispus spre o anumită boală. Dacă aveţi de susţinut un examen, aveţi grijă cum vorbiţi şi nu vă grăbiţi să vă expuneţi ideile! Partenerul va fi cel ce vă va susţine moralul. Nu este exclus să primiţi o cerere în căsătorie sau o propunere de parteneriat de afaceri. Este o zi în care puteţi avea parte de protecţie divină sau de sprijin din spatele cortinei.

Săgetător – în dragoste sunteţi activ, plin de iniţiative dar aventurile dumneavoastră pot deranja nişte rude. O călătorie ar fi modul cel mai adecvat de distracţie şi relaxare. Veştile despre bani nu sunt prea bune. Dacă vă întâlniţi cu prietenii, cu toată înclinaţia dumneavoastră spre cumpătare tot va trebui să cheltuiţi ceva. Cu toate acestea aveţi prieteni pe sprijinul cărora vă puteţi baza la nevoie.

Capricorn – cu toate că aveţi priză la public nu vă veţi simţi prea comod în aceste zile. Poate că sunteţi prea pătimaş, prea lipsit de răbdare, prea autoritar cu cei cu care veniţi în contact, prea revoltat de societate şi intraţi în conflict cu autorităţile sau cu familia. Ar trebui să deveniţi ceva mai maleabil, mai atent cu cei din preajma dumneavoastră şi lucrurile se aşează de la sine. În schimb aveţi de câştigat financiar.

Vărsător – un drum mai lung sau o veste de departe vă stresează sau activează duşmănii pe care le credeaţi uitate dar vă face şi plăcere. Persoanele feminine de la serviciu vor veni cu sfaturi şi vă vor susţine moralul. În conversaţii vreţi să deţineţi controlul dar dacă vă băgaţi în secretele altora s-ar putea să nu iasă bine. Astăzi vă face plăcere să citiţi, să mergeţi la spectacole sau să rezolvaţi cuvinte încrucişate

Peşti – aveţi toate şansele să intraţi în conflict cu un prieten din cauza unui împrumut sau a unui cadou, cu toate că şi unul şi altul veţi încerca să păstraţi secretul acţiunii. Sunteţi mult prea nerăbdător şi impulsiv şi vi se pare că ceilalţi au luat-o pe căi greşite. Pe de altă parte puteţi primi un cadou la care nu v-aţi aşteptat. Avansarea în carieră este posibilă dar atunci când speraţi mai puţin. Relaţia cu rudele este bună.

Cele mai citite

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...

3 moduri prin care poți asigura securitatea unui complex rezidențial

Securitatea în cadrul unui complex rezidențial nu se referă doar la împiedicarea accesului neautorizat. Înseamnă, de asemenea, prevenirea furturilor sau a actelor de vandalism...

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, rămâne sub control judiciar, fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă