20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 21 septembrie

Horoscopul zilei de miercuri, 21 septembrie

Berbec – aveţi parte de confruntări în domeniul carierei sau în relaţia cu familia. Veţi fi pus în situaţia de a lua decizii şi hotărârile pe care le luaţi astăzi vă poate influenţa evoluţia socio-profesională sau viaţa de familist. Dacă situaţia financiară merge din bine spre mai bine toţi cei ce aveau ceva de reproşat vor renunţa la reproşuri.  Şi cei din familie vor participa activ la investiţiile şi schimbările pe care vreţi să le faceţi în casă.

Taur – va fi o zi destul de agitată, cu discuţii la serviciu, cu conflicte în mijloacele de transport şi atacuri pe la spate la serviciu. Va trebui să fiţi corect şi imparţial pentru a face faţă provocărilor şi pentru a dirija discuţiile contradictorii pe un făgaş constructiv. Veţi primi şi veşti bune, de la fraţi, vecini sau colegi de birou care vă vor binele.  După-amiază aveţi ocazia de a face o plimbare în compania cuiva drag.

Gemeni – aveţi parte de fluctuaţii financiare. Va fi o zi în care vă vor asalta datoriile, taxele, impozitele şi în care veţi face cheltuieli pentru a satisface unele plăceri ale copiilor sau ale dumneavoastră. Salvarea va veni spre seară când veţi găsi nişte bani uitaţi într-un colţ uitat de lume sau veţi primi nişte bani restanţi. primiţi veşti de la prieteni sau chiar o invitaţie pentru o plimbare.

Rac – sunteţi indecis, melancolic şi lipsit de energie şi veţi simţi şi mai acut tensiunea din casă sau legată de un proces. Surprizele din carieră vor întârzia finalizarea treburilor gospodăreşti  iar reacţia imprevizibilă a unor autorităţi poate duce la rezultate neaşteptate în instanţă sau în căsnicie. Dacă aveţi nevoie de un umăr pe care să vă sprijiniţi, apelaţi la prietenii generoşi şi cu suflet mare.

Leu – duşmanii ascunşi vor prinde curaj astăzi sau vor apărea probleme de sănătate neprevăzute şi cam ciudate. Nu veţi fi ocolit de bârfe, de reacţii imprevizibile din partea străinilor sau în mijloacele de transport sau de veşti proaste din domeniul călătoriilor sau al examenelor. Ar fi bine să nu apelaţi la aranjamente sau fraudă dacă veţi fi ascultat la şcoală sau dacă veţi susţine un examen, indiferent de natura lui.

Fecioara – prietenii nu sunt de bun augur astăzi, mai ales dacă ţineţi la banii dumneavoastră sau dacă aveţi de returnat un împrumut. Dacă aveţi un iubit/iubită ar fi bine să nu introduceţi a treia persoană în relaţie, chiar dacă aceasta este cel mai bun prieten. Nu veţi avea decât de pierdut. Prietenii sunt buni numai dacă vreţi să le faceţi o vizită într-un week-end sau o vacanţă în care nu ştiţi ce să faceţi.

Balanţa – vreţi să faceţi impresie bună în societate dar astăzi veţi avea parte de tot felul de provocări. Orice persoană care arată mai bine ca dumneavoastră sau care se prezintă mai bine ca dumneavoastră este o sursă de stres şi o frustrare suplimentară. Reacţia partenerului de viaţă sau de afaceri va fi plină de surprize. Veţi avea parte şi de succes dar numai în relaţia cu băncile sau cu rudele.

Scorpion – vă preocupă un examen sau o călătorie dar astăzi toate vor lua o întorsătură neaşteptată. Veţi reuşi să stârniţi pe cineva de la serviciu, să intraţi în conflict cu persoanele revoluţionare sau să vă stresaţi atât de mult încât să aveţi probleme cu sănătatea. Nu uitaţi că puteţi avea un sprijin în persoana partenerului. Dacă altfel nu puteţi rezolva o problemă legată de studii, diplome sau  serviciu puteţi apela la un avocat.

Săgetător – faceţi un cadou pentru a cuceri atenţia unui şef de la serviciu sau investiţi în sănătate. Un tratament de detoxifiere a organismului sau de întărire a imunităţii este cât se poate de indicat. Cu cât vreţi să strângeţi mai mulţi bani cu atât apar mai multe cheltuieli, taxe şi impozite aşa că va fi destul de greu să vă realizaţi visul astăzi. Ar fi bine să evitaţi împrumuturile şi cadourile costisitoare.

Capricorn –  chiar dacă nu vă convine, ar trebui să respectaţi intimitatea partenerului şi să ţineţi cont şi de dorinţele lui dacă vreţi să păstraţi armonia în familie. S-ar pute să iniţieze nişte schimbări în casă care vor revoluţiona viaţa casnică dar vor produce şi multă agitaţie în jur. În ceea ce priveşte cariera aveţi parte de blocaje şi întârzieri. Numai dragostea şi empatia pot rezolva unele din aceste probleme.

Vărsător – la serviciu apar tot felul de mărunţişuri de rezolvat. N-ar fi nici o problemă dacă toată această agitaţie nu ar afecta sănătatea şi comunicarea în grupul de apropiaţi.  Din cauza lipsei de energie şi a oboselii deveniţi un interlocutor incomod şi greu de mulţumit.  Atmosfera plăcută din casă vă ajută să vă relaxaţi şi să găsiţi soluţii de rezolvare pentru unele dintre problemele mărunte care apar.

Peşti – vă ocupaţi mai mult de copii, de persoana iubită, de distracţii. Copiii sau persoana iubită vor şti cum să stoarcă bani de la dumneavoastră. Vor cere cadouri, atenţii sau bani de buzunar pentru o întâlnire cu prietenii. În neînţelegerile cu cei dragi de mult folos poate fi comunicarea deschisă şi transparentă. Persoana iubită vă poate face o invitaţie la o plimbare care duce la uitarea tuturor relelor.

Cele mai citite

UTA, campioana play-out-ului! Arădenii au învins-o pe FCU Craiova

UTA Arad a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-1, pe teren propriu, și va termina play-out-ul Ligii 1 pe prima poziție, indiferent...

VIDEO. Tragedie în a doua zi de Paște. O casă a luat foc, după ce a fost lovită de un trăsnet

Pompierii militari au intervenit în a doua zi de Paște pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă din municipiul Baia...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă