13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 17 august

Horoscopul zilei de miercuri, 17 august

Berbec – nu aveţi prea multă energie dar când este vorba de cei dragi sau de satisfacerea unor plăceri veţi reuşi să vă mobilizaţi toate forţele. De asemenea veţi reuşi să păstraţi un echilibru în grupul de prieteni şi să diminuaţi neânţelegerile dintre copii şi mătuşi, dintre iubiţi şi rude. S-ar putea să fiţi păcălit de o autoritate. Nu vă înţelegeţi prea bine cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri.

Taur – comunicaţi mult mai bine cu partenerul de viaţă sau vă întâlniţi cu parteneri de afaceri pentru a semna ceva. Dacă aveţi de făcut o pledoarie la tribunal veţi reuşi să-i convingeţi pe juraţi de justeţea celor susţinute dar aveţi grijă să nu intraţi în bârfe şi nu neglijaţi acţiunea duşmanilor nedeclaraţi. Şi autorităţile vă vor vedea cu alţi ochi şi nu este exclus să primiţi o invitaţie pentru o petrecere sau o întâlnire importantă.

Gemeni – sunt posibile fluctuaţii financiare. Aveţi de făcut unele cumpărături, de plătit taxe dar veţi găsi şi surse suplimentare de finanţare. Lucrul acesta mai diminuează nemulţumirile pe care le aveţi în legătură cu un prieten de care depinde un împrumut. Vă nemulţumeşte în continuare o delegaţie de serviciu sau o contestare a unor diplome. Vă bucuraţi de popularitate dar sunteţi impulsiv în relaţia cu cei din casă.

Rac – o posibilă petrecere sau un succes profesional poate detensiona atmosfera din familie dar aduce mici conflicte cu partenerul. De asemenea puteţi deveni mai sociabil, mai apropiat de ceilalţi după ce citiţi ceva interesant care vă merge la suflet. În dragoste aveţi noroc iar copiii vă aduc multe bucurii. Nu sunt excluse nici invidiile şi duşmăniile create de rezultatele socio-profesionale.

Leu – dacă aţi avut probleme cu duşmanii nedeclaraţi şi cu cei ce vă bârfesc pe la serviciu, astăzi se vor accentua având în vedere o delegaţie de serviciu sau un curs de specializare. De asemenea nu vă sunt favorizate călătoriile şi examenele. O persoană generoasă şi cu funcţie vă ajută să rezolvaţi o problemă de serviciu. Atmosfera din casă este favorabilă reconcilierilor. Nu trebuie să neglijaţi problemele de sănătate nou apărute.

Fecioara – dorinţa de a vă distra sau de a întâlni o persoană dragă duce la tensiuni în grupul de prieteni. Dacă vă faceţi un nou prieten, nu neglijaţi persoana iubită! Prietenii sunt buni pentru a afla unele informaţii, pentru a vă descărca sufletul sau în afaceri mărunte. Sunteţi generos, inspirat dar nu prea aveţi iniţiativă în punerea în acţiune a ideilor pe care le aveţi. Aveţi nevoie de un impuls din exterior.

Balanţa – s-ar putea să primiţi un împrumut sau să recuperaţi nişte bani care vi se cuveneau şi pe care îi credeaţi pierduţi. În felul acesta mai scăpaţi de stresul provocat de tensiunea din familie. Partenerul nu se va lăsa prea uşor înduplecat. Nu este exclus să aveţi probleme cu un proces. Vă puteţi permite unele plăceri în această perioadă. Seara resimţiţi oboseala provocată de solicitarea intelectuală.

Scorpion – veţi încerca să ţineţi în frâu cheltuielile chiar dacă aveţi de plătit taxe, de achitat împrumuturi sau de susţinut financiar un proiect pentru petrecerea timpului liber. Speraţi în nişte sume primite de la serviciu. În schimb puteţi primi surprize de altă natură şi veşti la care nu vă aşteptaţi. n-ar strica să vă stresaţi mai puţin şi să aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră. Primiţi veşti bune şi aveţi o relaţie bună cu fraţii, vecinii şi partenerul.

Săgetător – vă ocupaţi mult de problemele sentimentale şi de organizarea timpului liber şi vreţi să ţineţi totul sub control. Nu este exclus să vă îndrăgostiţi de un străin . În schimb aventurile pot deranja un prieten mai pretenţios sau pot strica o prietenie mai veche. Seara aveţi sprijin în casă sau pentru rezolvarea problemelor de serviciu din partea partenerului dar pot apărea şi unele probleme de sănătate.

Capricorn – o dragoste sinceră sau empatia va diminua tensiunea din cuplu sau din parteneriatele de afaceri. Poate găsiţi astăzi o soluţie pentru o problemă juridică ce pare să mulţumească pe toată lumea. De asemenea vă faceţi un bun prieten în persoana unui partener sau colaborator. În casă aveţi parte de schimbări şi surprize care aduc şi mai multă tensiune în cuplu. Nu neglijaţi dorinţele partenerului!

Vărsător – şi astăzi aveţi câte ceva de făcut prin casă astfel încât să primească înfăţişarea pe care o doriţi. Treburile gospodăreşti. O persoană feminină din anturajul apropiat va reuşi să medieze un conflict în casă sau să determine o rudă să accepte un prieten mai pătima vă ajută să uitaţi de o nemulţumire de la serviciu, poate o veste proastă sau o ceartă cu un coleg. Puneţi mare accent pe sentimentul de prietenie.

Peşti – primiţi veşti bune din domeniul intelectual, poate ceva legat de problemele pe care le-aţi avut la un examen sau în timpul unei călătorii. Popularitatea nu vă va ajuta să scăpaţi de unele drumuri scurte, de treburi mărunte şi stresante şi să vă rezervaţi timp de odihnă. Nu sunt excluse bârfele. Şi astăzi puteţi avea parte de fluctuaţii financiare. Banii se duc atât pe la prieteni cât şi pentru copii sau distracţii.

Cele mai citite

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

VIDEO. Ana Porgras, OUT de la Survivor. Vedeta a primit mii de euro de la PRO TV

Ana Porgras a fost nevoită să părăsească competiția „Survivor All Stars” în ediția difuzată pe 2 mai la PRO TV, după ce a suferit...

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă