21.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 10 august

Horoscopul zilei de miercuri, 10 august

Berbec – visaţi la câştiguri financiare uşoare sau la afaceri care să vă aducă o poziţie socială bună. Adevărul este că aveţi şansa să primiţi bani. Trebuie să luptaţi cu dumneavoastră pentru a vă păstra imparţialitate şi a reveni cu picioarele pe pământ, chiar dacă astăzi vă bucuraţi de popularitate. Nu sunteţi atent în conversaţie şi puteţi intra în conflict cu autorităţile. Cu puţină toleranţă şi înţelegere se poate rezolva orice neânţelegere.

Taur – veţi observa o schimbare în atitudinea unui străin faţă de dumneavoastră şi care vă aduce avantaje personale dar şi duşmănii din partea unor persoane imprevizibile. Evitaţi călătoriile iniţiate sub impulsul sentimentelor sau care vă obosesc în mod excesiv. În casă vreţi să faceţi nişte schimbări dar vă loviţi de conservatorismul celorlalţi membrii ai familiei. Veţi veni cu argumente solide.

Gemeni – vă implicaţi mult în problemele rudelor şi în acelaşi timp încercaţi să vă adaptaţi cât mai mult şi dorinţelor persoanei iubite dar lucrurile nu ies cum vreţi dumneavoastră dacă nu vă sincronizaţi perfect. Vă bucuraţi de sprijin în abordarea afacerilor secrete. Nu vă uitaţi la ameninţări dacă este vorba de poziţia socială a dumneavoastră sau a copiilor. Primiţi veşti de departe.

Rac – realizarea scopurilor urmărite depinde de diplomaţie şi înţelepciune. Aveţi prea multă încredere în partenerul de viaţă sau în cel de afaceri dar nu trebuie să uitaţi că fiecare are interesul lui. Prietenii sau cei din anturajul apropiat vă vor da tot concursul pentru rezolvarea acestei neânţelegeri. Vreţi să aveţi bani iar această perioadă este foarte bună pentru a vă spori veniturile. Profitaţi de şansele acordate!

Leu – apar sarcini noi la serviciu şi, chiar dacă atmosfera este plăcută, veţi avea nişte neânţelegeri cu unii colegi. Cum deja nu prea mai aveţi chef de nimic nu ştiţi dacă le veţi finaliza pe toate, mai ales că aveţi de descurcat şi nişte acte legate de o călătorie. Vă poate ajuta şeful sau o autoritate. Aflaţi că se vorbeşte despre dumneavoastră în termeni nu prea plăcuţi sau apar unele probleme de sănătate.

Fecioara – persoana iubită sau un copil v-a pregătit o surpriză dar nu este cea pe care o aşteptaţi. Sunteţi mult mai sensibil la stimuli şi s-ar putea să aveţi şi ceva capacităţi telepatice astăzi. Dacă aveţi nevoie de bani, puteţi miza pe o primă dar nu este sigură. Bazaţi-vă mai mult pe propriile calcule şi presimţiri şi nu este exclus să găsiţi surse secrete de finanţare. S-ar putea să hotărâţi plecarea într-o călătorie de agrement.

Balanţa – vă descurcaţi bine în rezolvarea problemelor legate de investiţii pentru casă şi familie, sunteţi admirat pentru ce şi cât faceţi, dar aveţi parte şi de reproşuri, mai ales din partea partenerului. Primiţi veşti şi trebuie să vă ocupaţi de corespondenţă. Nu prea vă este mintea la aşa ceva dar nu trebuie să amânaţi un răspuns urgent. Fiţi atent cum trataţi colaborarea cu partenerul de afaceri sau cum organizaţi o petrecere.

Scorpion – cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor se vor găsi unii, mai ales la serviciu, care să vă supere. Păstraţi un secret faţă de un vecin , dar dacă va fi descoperit, poate duce la neînţelegeri rezolvate cu bine cu ajutorul partenerului. Dacă nu vă simţiţi bine, ar trebui să consultaţi un medic. Toate iniţiativele le discutaţi cu familia. Primiţi un sprijin financiar de unde nici nu gândiţi.

Săgetător – puteţi primi bani din colaborări, din partea partenerului sau investiţi bani care nu sunt ai dumneavoastră. Mirajul câştigurilor vă orbeşte dar aveţi grijă să nu ieşiţi în pierdere chiar atunci când aţi zis că aveţi parte de noroc. Partenerul vă propune o călătorie sau vă anunţă plecarea la un curs de specializare. Sunteţi tensionat din cauza unei moşteniri sau a copiilor dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei.

Capricorn – aveţi grijă de aspectul dumneavoastră exterior şi vreţi ca ceilalţi să vadă numai ce sunteţi dispus să arătaţi. Faceţi promisiuni partenerului pe care uitaţi să le onoraţi dar vă sporiţi în felul acesta şansele de a câştiga atenţia mai multor persoane nou cunoscute. Sunteţi orgolios şi pătimaş şi nimic din ce fac ceilalţi membrii ai familiei nu este bine. Numia dragostea poate rezolva problemele şi neânţelegerile.

Vărsător – veţi încerca să vă amestecaţi în secretele altora dar nu va fi o idee prea bună, mai ales dacă sunteţi urmărit îndeaproape de invidioşi. Primiţi şi veşti bune de la rude sau din domeniul sănătăţii sau al serviciului. Afacerile secrete legate de carieră sau de poziţia socială dau roade. Aveţi inspiraţie şi suces în rezolvarea problemelor intelectuale sau legate de o călătorie dar apar şi probleme pe care nu le-ţi luat în calcul.

Peşti – vă faceţi noi prieteni sau vă distraţi şi vă bucuraţi de orice chiar dacă veţi deranja unii invidioşi. Nu este indicat să fiţi arogant cu persoana iubită sau cu şefii. Atenţia excesivă pe care o acordaţi prietenilor sau vieţii sociale va deranja pe cineva apropiat, iubit, iubită sau copil. Altfel, veţi avea o relaţie foarte bună. Apar cheltuielile neprevăzute dar acestea vor fi compensate de relaţia bună pe care o veţi avea cu ceilalţi.

Cele mai citite

Românul care a câștigat 600.000 de euro la pariuri, după finala Champions League

Real Madrid a câștigat pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, iar un român se numără printre cei care au beneficiat de...

Directorul executiv al Nvidia a anunțat când se va lansa următoarea generație a platformei de cipuri de inteligență artificială

Directorul executiv al Nvidia, Jensen Huang, a declarat că următoarea generație a platformei de cipuri de inteligență artificială (AI) se numește Rubin și va...

Primăria Sectorului 6 construiește un spital de 145 de milioane de euro

Primăria Sectorului 6 al Capitalei a semnat un acord de împrumut pe baza căruia va construi un spital de 145,8 milioane de euro. Acordul semnat...
Ultima oră
Pe aceeași temă