16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 7 iunie

Horoscopul zilei de marţi, 7 iunie

Berbec – ocazia de a face unele bucurii celor drgai vă mobilizează forţele şi vă ajută să învingeţi orice piedică şi chiar să ignoraţi cheltuielile pe care le faceţi. S-ar putea să faceţi investiţii şi în imagine, adică să mergeţi la un salon de frumuseţe sau să vă schimbaţi garderoba. Orgoliul vă împinge să intraţi în conflict cu o autoritate. Nu este exclus să achiziţionaţi un bilet pentru petrecerea vacanţei.

Taur – cu iscusinţă încercaţi să vă faceţi din partenerul de viaţă sau din persoanele apropiate aliaţi pentru proiectele dumneavoastre intelectuale sau legate de călătorii dar discuţiile cu familia nu pot fi anulate. Din punct de vedere financiar veţi găsi un real sprijin într-o persoană feminină din familie. Sunt posibile discuţii constructive cu persoanele întreprinzătoare încă de dimineaţă.

Gemeni – primele impresii sunt suficient de încurajatoare pentru acţiunile şi sentimentele personale pentru a putea demara afaceri mărunte sau pentru a rezolva tot ce este legat de probleme cotidiene. Veţi face investiţii în sănătate şi satisfacţia va fi accea că veţi găsi tratamentul potrivit care rezolvă multe probleme. Din nefericire veţi avea parte şi de bârfe sau de lovituri pe la spate.

Rac – capacitatea de a vedea partea plină a paharului şi satisfacţiile profesionale sau familiale vă determină să fiţi mai puţin rigid în decizii. Veţi imbina armonios treburile gospodăreşti cu cele de serviciu şi vă bucuraţi de aprecierea persoanelor cu iniţiativă. Financiar, puteţi fi păgubit de nişte prieteni dar găsiţi suse secrete de finanţare. Dacă vă obosiţi prea mult la serviciu s-ar putea să aveţi probleme de sănătate.

Leu – vă face plăcere să cunoaşteţi oameni interesanţi sau să învăţaţi lucruri noi pe care apoi să le folosiţi pentru a vă perfecţiona stilul de muncă. Sunteţi mult mai romantic şi veţi avea curajul să declaraţi partenerului dragostea dar şi nevoia de afecţiune. Vă înţelegeţi bine cu prietenii dar s-ar putea să intraţi în conflict cu autorităţile sau şefii bărbaţi, mai ales dacă sunt mai tineri. Cei din familie vă pot susţine avansarea dar parteneriatele pot sta sub semnul întrebării.

Fecioara – vă simţiţi măgulit ori de câte ori sunteţi chemat să vă spuneţi părerea, mai ales atunci când aveţi şi ocazia să vă faceţi remarcat de o persoană importantă, poate de un şef. Puteţi face aranjamente reuşite în carieră dar dacă aveţi examene se impune evitarea copiatului şi a tentativelor de a face aranjamente. Aveţi putere de convingere, fiind înclinat spre conversaţii interesante.

Balanţa – după ce încercaţi să aduceţi unele modificări benefice planurilor dumneavoastră legate de călătorii sau examene, cu şanse de reuşită, aveţi spre seară un moment de relaxare. Prietenii vor fi cei ce vă vor face o invitaţie, poate la un eveniment deosebit. Tot unii prieteni vă pot crea probleme legate de un împrumut. Cei cu care colaboraţi sunt plini de surprize şi vin cu propuneri interesante.

Scorpion – de dimineaţă hotărâţi să vă adaptaţi rapid schimbărilor propuse de o persoană influentă şi atrageţi atenţia unor persoane care vă pot ajuta financiar. Relaţia cu băncile pare a se îmbunătăţi. Nu este exclus să fiţi chemat în instanţă pentru o problemă minoră şi neclară. Partenerul poate avea un conflict cu o autoritate. Veştile din domeniul sănătăţii sau al serviciului nu sunt prea bune.

Săgetător – aveţi satisfacţia unor reuşite în afacerile sentimentale sau legate de o călătorie în compania partenerului, profitând de invitaţiile primite de la partenerii de afaceri sau de şansele obţinute de partenerul de viaţă. Primiţi bani pe care nu mai speraţi să-i vedeţi sau alte recompense materiale dar şi cheltuiţi, având în vedere că taxele şi impozitele vin ca un tăvălug. Suprasolicitarea intelectuală poate afecta sănătatea.

Capricorn – deşi sunteţi plin de intenţii bune, aveţi o doză de orgoliu şi un surplus de impulsivitate care s-ar putea manifesta în relaţiile cu străinii sau cu copiii. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane cu iniţiativă de la serviciu. Primiţi veşti de la prieteni care v-ar putea aduce o împlinire personală. Sunt posibile fluctuaţii financiare, mai ales spre seară. Lucrurile pot lua o întorsătură neaşteptată.

Vărsător – chiar dacă sunteţi lipsit de răbdare în relaţia cu familia, reuşiţi să vă păstraţi cumpătul şi să mascaţi nemulţumirea care a pus stăpânire pe dumneavoastră. Din fericire toate incidentele din casă se pliază pe sentimentele bune, pe dragoste şi empatie. Nu este exclus să primiţi o declaraţie de dragoste din partea partenerului. Aveţi parte de sprijin din partea celor cu care lucraţi şi găsiţi soluţii de rezolvare a problemelor.

Peşti – sunteţi nerăbdător să întreprindeţi ceva concret referitor la educaţia dumneavoastră sau a cuiva apropiat. Dacă este legat de locul de muncă, atunci apar discuţii. Stresul şi schimbările dese de program pot afecta sănătatea. Cei din familie vor fi gata să vă ajute şi să vă sprijine moral. Îi veţi surprinde pe ceilalţi cu comportamentul dumneavoastră imprevizibil şi îi veţi deranja cu lipsa de răbdare.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Atacurile asupra libertății presei, la nivel mondial, s-au intensificat. Siguranța jurnaliștilor în România, motiv de îngrijorare

Atacurile politice asupra libertăţii presei, inclusiv detenţia jurnaliştilor, suprimarea instituţiilor media independente şi difuzarea pe scară largă a dezinformării s-au intensificat în mod semnificativ...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă