17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 5 iulie

Horoscopul zilei de marţi, 5 iulie

Berbec – găsiţi noi surse de finanţare sau faceţi câteva aranjamente pentru o investiţie pe termen lung. Preluaţi iniţiativa în carieră dar vă veţi lovi de nemulţumirea partenerului de viaţă sau de afaceri. Nu vă aşteptaţi să vă ajute cineva! Primiţi veşti ceva mai bune din domeniul afacerilor secrete sau cel financiar. O persoană mai în vârstă nu-şi onorează promisiunile şi nu vă înlesneşte întrevederea promisă. În dragoste vă simţiţi frustrat.

Taur – nu prea aveţi chef de plimbări iar veştile de la serviciu sau din domeniul sănătăţii nu sunt prea bune. Este o zi mai agitată, în care veţi încerca să rezolvaţi cât mai multe probleme şi să vă şi odihniţi. Dacă aveţi nevoie de bani, puteţi apela la un coleg. Veţi găsi o soluţi de rezolvare a unei propbleme de sănătate, poate un tratament care nu vă era la îndemână. Sunteţi nehotărât când este vorba de afacerile viitoare.

Gemeni – veţi avea parte şi de câştig şi de cheltuieli. Veţi primi bani pe care nu mai speraţi să-i recuperaţi sau sprijin financiar din partea familiei dar trebuie să achitaţi taxe sau cheltuiţi cu prietenii. Dacă aşteptaţi o veste de la o rudă sau de la persoana iubită o veţi primi încă de dimineaţă. Vă puteţi baza pe sprijinul rudelor în rezolvarea problemelor de sănătate sau a aranjamentelor bancare.

Rac – vă preocupă subiectele interesante, călătoriile, copiii sau relaţia cu unii prieteni, activităţi în care puteţi avea parte de surprize dar şi de unele tensiuni. În afaceri primiţi veşti bune iar călătoriile vă pot aduce noi prieteni plăcuţi şi generoşi. Aveţi tendinţa de a avea încredere în persoane neverificate iar la serviciu atmosfera este austeră. Prietenii vă îndeamnă spre cheltuieli.

Leu – inspiraţia şi abilitatea de a afla secrete şi conspiraţii vă poate aduce avantaje materiale dar şi necazuri, mai ales la serviciu. Aveţi mult de muncă dar nu vă plângeţi. În parteneriatele de afaceri, dacă vă lăsaţi influenţat de persoane pătimaşe, veţi avea de pierdut. În dragoste sau în afacerile extraserviciu sunteţi inspirat dar puteţi face şi gafe. Financiar, aveţi parte de succese sau primiţi nişte bani restanţi.

Fecioara – primiţi în dar, de la partener, o călătorie la care nu v-aţi gândit sau sprijin la nişte examene. Se pare că toate merg cum nu se poate mai bine, dacă nu ţineţi cont de orgoliul de care daţi dovadă sau de problemele din casă. Vestea bună este cea din domeniul relaţiilor. S-ar putea să vă faceţi noi prieteni care vă aduc parteneriate de afaceri. Cineva de departe vă susţine moralul dar vă şi vorbeşte faţă de cunoscuţi.

Balanţa – sunteţi ataşat de cei cu influenţă, de şefi şi autorităţi şi încercaţi să rezolvaţi totul împreună dar unele probleme casnice sau financiare crează neânţelegeri. Spre seară veţi găsi o soluţie salvatoare pentru petrecerea timpului liber sau primiţi veşti bune de la persoana iubită. Comunicaţi eficient cu cei pe care îi iubiţi dar aveţi blocaje, mai ales de dimineaţă, în relaţia cu persoanele mai în vârstă. Funcţia vă aduce avantaje financiare.

Scorpion – cititul, plimbările romantice, grădinăritul sau alte treburi mărunte reprezintă surse de distracţie şi relaxare. Nu aveţi prea multă energie şi deveniţi mai romantic. Nu este bine să faceţi împrumuturi sau să vă agitaţi prea mult la serviciu sau acasă. Aveţi grijă, aceste lucruri vă pot afecta sănătatea! Primiţi veşti bune de la prieteni şi, posibil, chiar o invitaţie pentru o călătorie.

Săgetător – puneţi mult suflet în ceea ce faceţi şi rezolvaţi o mare parte din problemele copiilor, partenerului sau legate de petrecerea timpului liber, mai ales după-amiază, dar totul se face cu ceva cheltuială. Sunteţi cât se poate de calculat cu banii dumneavoastră. Va trebui să faceţi un compromis între propriile dorinţe şi cererile partenerului. Vă bucuraţi de ceva popularitate în rândul prietenilor şi ştiţi să obţineţi unele avantaje în spatele cortinei.

Capricorn – veţi forţa o decizie într-un proces sau veţi încerca să convingeţi o persoană din altă localitate să vă ajute în afaceri, cu mari şanse de reuşită. În cuplu puteţi avea neânţelegeri în legătură cu o schimbare de locuinţă sau cu o investiţie pentru casă. Aveţi multe de aranjat în afaceri şi mici probleme financiare. Cineva din familie poate influenţa pozitiv aranjamentele din spatele cortinei. Partenerul vă face declaraţii de dragoste.

Vărsător – O persoană feminină vă ajută să puneţi în aplicare un proiect la serviciu sau să rezolvaţi o problemă de sănătate. De dimineaţă veţi avea o dispută cu o persoană care vă invidiază şi vă crează neplăceri sau cu o persoană cu care locuiţi. Cu toate că faceţi calcule financiare riguroase, veţi avea parte de cheltuieli suplimentare şi nu staţi prea mult pe gânduri înainte de a le efectua. Cu toate acestea aveţi şanse de câştig, mai laes din imobiliare.

Peşti – vă bucuraţi de aprecieri pozitive în rândul celor din anturajul apropiat, mai ales în cazul în care sunteţi motorul propulsor al grupului sau există cineva îndrăgostit de dumneavoastră în grupul de prieteni. Din punct de vedere material, sunteţi nemulţumit. De dimineaţă vi se cere să returnaţi un împrumut sau trebuie să faceţi nişte cadouri. Cel mai bine ar fi să nu vă lansaţi în bârfe şi să-i ocoliţi pe cei ce vor să vă tragă de limbă.

Cele mai citite

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...

Statele Unite transmit condoleanţe oficiale pentru moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

Statele Unite au prezentat luni "condoleanţe oficiale" în urma decesului președintelui iranian Ebrahim Raisi și a altor oficiali iranieni într-un accident de elicopter care...

Nicuşor Dan promite înlocuirea a 280 de km de reţea de termoficare, reabilitarea a 5 poduri şi pasaje şi achiziţionarea de noi tramvaie

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a prezentat luni priorităţile pentru un al doilea mandat, printre care se numără înlocuirea a 280 de kilometri de reţea...
Ultima oră
Pe aceeași temă