28.1 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 23 august

Horoscopul zilei de marţi, 23 august

Berbec – primiţi veşti de la un partener de afaceri cu experienţă şi cu ceva influenţă sau o invitaţie de la partenerul de viaţă. nu este exclus să primiţi chiar o declaraţie de dragoste sau o cerere în căsătorie. Evitaţi conflictele cu persoanele influente şi orgolioase! Nu este exclus să fiţi implicat într-un proces. Încercaţi să îmbinaţi problemele de serviciu cu cele sociale şi să vă rămână şi timp pentru copii sau relaxare.

Taur – cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor se vor găsi persoane care să vă reproşeze lucruri ce nu vă caracterizează. Fluctuaţiile financiare sunt în mare parte pozitive. Primiţi bani de la serviciu sau din imobiliare sau faceţi investiţii pentru casă şi sănătate. Sunteţi bârfit dar primiţi şi veşti bune. Este o perioadă în care vă place să cheltuiţi.
Gemeni – aveţi grijă de copii, de organizarea timpului liber, de afaceri mărunte, de corespondenţă şi vă doriţi cât mai puţin stres sentimental. Faceţi promisiuni pe care vă străduiţi să le onoraţi dar nu comunicaţi prea bine cu cei cu care lucraţi. În schimb aveţi succes în afaceri personale sau sentimentale. Aveţi tendinţa de a cheltui bani pentru distracţii şi copii. Nu este bine să implicaţi prietenii în împrumuturi.

Rac – veţi primi noi sarcini de rezolvat acasă sau apar tot felul de reparaţii. Partenerul de viaţă nu vă poate ajuta prea mult deoarece are ceva probleme în carieră. Sunt posibile fluctuaţii financiare dar majoritatea sunt favorabile. Găsiţi surse secrete de finanţare sau primiţi bani de la cineva din familie. De altefel nu este exclus să faceţi un plan de finanţare a unor activităţi de renovare a locuinţei. Vă înţelegeţi destul de bine cu fraţii sau vecinii.

Leu – vreţi să ieşiţi în evidenţă şi puteţi profita astăzi de oportunităţile create de unii prieteni. Comunicaţi bine şi cu cei tineri şi cu cei mai în vârstă. Veţi descoperi secrete folositoare. Sunteţi imprevizibil, mult mai sensibil la stimuli şi s-ar putea să aveţi şi ceva capacităţi telepatice astăzi. Călătoriile lungi şi suprasolicitarea intelectuală vă pot afecta sănătatea. S-ar putea să aveţi problema la serviciu din causa unei diplome sau alt act asemănător.

Fecioara – banii sunt ca fata Morgana, vin dar nu întotdeauna vă stau în buzunare. Totul e să ştiţi să-i administraţi. Prietenii duc la cheltuieli dar astăzi primiţi şi veşti bune despre prime sau alte recompense materiale. Aveţi iniţiativă şi dorinţă de realizare dar trebuie să ştiţi cum să o dozaţi şi să renunţaţi la orgoliu. Nu amestecaţi sentimentele cu avantajele materiale şi evitaţi jocurile de noroc.

Balanţa – nu vă descurcaţi bine în rezolvarea problemelor socio-profesionale şi vă deranjează întârzierile dar astăzi, cu ajutorul unor persoane influente din altă localitate , veţi reuşi să aveţi un succes personal. Sunteţi invidiat pentru ce faceţi şi aveţi şi duşmani importanţi care vă zădărnicesc acţiunile. În cuplu se păstrează tensiunea, poate şi datorită orgoliului dumneavoastră dar şi caracterului imprevizibil al partenerului.

Scorpion – realizarea scopurilor urmărite depinde de diplomaţie dar vă puteţi baza şi pe intuiţie. Aveţi prea multă încredere într-o persoană de la serviciu dar nu trebuie să uitaţi că fiecare are interesul lui. Aranjamentele secrete se încadrează pe făgaşul dorit în domeniul carierei, mai puţin în domeniul examenelor. Cineva de departe vă poate oferi un împrumut sau vă înlesneşte un contract cu băncile.

Săgetător – aduceţi o notă de mister relaţiei dumneavoastră şi încercaţi să vă adaptaţi cât mai mult schimbărilor de program dar nu veţi reuşi să-i mulţumiţi pe toţi. Partenerul vă propune o călătorie în compania prietenilor sau cu scopul de a vizita nişte prieteni, propunere care aduce relaxare şi bucurii. Tot ce depinde de alţii nu are succes. Copiii şi distracţiile neprevăzute duc la cheltuieli suplimentare.

Capricorn – visaţi la plimbări în compania persoanei iubite, la aventuri şi la locuri pline de mister dar problemele personale sau parteneriatele de afaceri nu vă dau pace. Partenerul vă poate ajuta să găsiţi un remediu pentru o afecţiune mai veche sau pentru a grăbi lucrurile în carieră. Puteţi face investiţii în imagine. Veţi avea parte de ajutor pentru rezolvarea unor probleme legate de casă sau familie.

Vărsător – veţi încerca să implicaţi pe cineva de la serviciu în rezolvarea unei probleme sentimentale sau a unui copil. Poate că este o greşeală de care o să vă daţi seama mai târziu dar acum e bine. O rudă căreia îi cereţi un favor este rezolvarea pentru o călătorie sau un curs de specializare. Relaţia cu şefii se situează în limite normale. Aveţi inspiraţie în afacerile intelectuale şi încheiaţi parteneriate cu cine trebuie.

Peşti – veţi observa o schimbare în atitudinea unei persoane de la serviciu sau a unei rude, mai ales dacă la mijloc sunt nişte sentimente. Vă oc upaţi ceva mai mult de casă şi de familie. Dacă la serviciu se pune problema unei probe de lucru sau a unui examen, acceptaţi. Nemulţumit veţi fi de nişte prieteni, mai ales dacă sunt nişte bani la mijloc. Evitaţi suprasolicitarea fizică şi activităţile riscante şi aveţi grijă ce semnaţi.

Cele mai citite

contracte uriașe la Portul Tulcea

Doi prieteni ai eurparlamentarului PSD Mihai Tudose, Daniel Istrate și Cătălin Cristian Stăncic, au obținut, împreună cu unul dintre stăpânii Deltei Dunării, Hristu...

Iohannis a mai transformat un șef al SRI în pensionar special

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a adjunctului directorului Serviciului Român de Informaţii, general-locotenent cu trei stele, Cristian Bizadea.Acesta părăseşte...

Reacția lui Marcel Ciolacu, după apariția sondajului în care Geoană este favorit la prezidențiale

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, a comentat, vineri, la Baia Mare, sondajul de opinie în care Mircea Geoană este plasat pe prima poziţie în...
Ultima oră
Pe aceeași temă