17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 2 august

Horoscopul zilei de marţi, 2 august

Berbec – îndrăzneala dumneavoastră financiară şi implicarea în afaceri extraserviciu sau cu străinii vă pot aduce şi unele necazuri dar şi avantaje nesperate. Apar sarcini noi, profitabile, la serviciu. Prietenii apropiaţi vă vor căuta în acestă seară şi veţi face multe împreună dar veţi rămâne în urmă cu treburile. Sau poate staţi la un pahar de vorbă cu vecinii. Spre seară vă simţiţi obosit şi aveţi nevoie de odihnă.

Taur – succesele obţinute vă pot aduce avantaje nesperate, chiar şi de la cei ce nu prea vă au la suflet. Sunteţi optimist, generos şi încrezător în viitorul dumneavoastră. Vă implicaţi mult în problemele sentimentale dar lucrul acesta vă poate aduce şi dezavantaje şi griji suplimentare. O aventură poate strica o prietenie frumoasă. Vă înţelegeţi bine cu familia, cu unii colegi de serviciu şi cu partenerul de viaţă, mai ales spre seară.

Gemeni – în casă domneşte o atmosferă plăcută şi vă bucuraţi de dragostea şi atenţia celorlalţi membrii ai familiei. S-ar putea să investiţi cu folos în casă sau vă bucuraţi de succesul financiar al unei persoane din familie. O persoană feminină influentă vă determină să aveţi unele neânţelegeri cu partenerul. Supravegheaţi-vă relaţia cu partenerul, modul de comunicare, tonul şi cuvintele folosite şi nu vă bazaţi pe generozitatea lui.

Rac – vreţi să vă afirmaţi în conversaţie, să fiţi ascultat dar nu sunteţi transparent în totalitate. Din nefericire nerăbdarea de care daţi dovadă vă aduce în conflict cu anumite persoane. Aveţi energie, iniţiativă, îndrăzneală şi o mare dorinţă de a face mişcare dar şi o doză de încăpăţânare care vă poate face probleme, mai ales în relaţia cu străinii sau cu persoanele care nu vă cunosc. Spre seară aveţi parte de o bucurie în familie.

Leu – vă bazaţi pe rezolvarea problemelor financiare prin negocieri făcute cu partenerii de afaceri sau pe surse secrete de finanţare. Aveţi şi alte alternative de rezolvare! Puteţi avea parte de evenimente imprevizibile în viaţa personală. Prietenii, mai ales cei aflaţi departe, vă pot strica relaţia cu copiii sau cu persoana iubită. Aveţi energie dar şi îndrăzneală multă care poate duce la succese dar şi la invidii.

Fecioara – referitor la o călătorie, un examen sau la relaţia cu autorităţile puteţi avea păreri contradictorii cu cei din anturajul apropiat sau cu partenerul dar o soluţie de rezolvare există şi veţi avea inspiraţia de a rezolva totul în favoarea dumneavoastră. Aveţi persoane apropiate care vă iubesc şi vă ajută să vă relaxaţi. Găsiţi soluţii bune pentru aranjamente şi afaceri secrete şi vă bucuraţi de atenţia prietenilor.

Balanţa – nu aveţi prea multă încredere în autorităţi sau în persoane influente care promit mult şi vă este greu să apelaţi la aranjamente pentru a putea rezolva o problemă legată de serviciu. S-ar putea să aveţi şi ceva probleme cu sănătatea. Primiţi veşti bune de la un prieten aflat departe de dumneavoastră sau aveţi şansa să aranjaţi ceva referitor la o călătorie lungă în compania partenerului.

Scorpion – aveţi o mare dorinţă de a vă distra şi vă bucuraţi de fiecare amănunt din viaţa dumneavoastră dar puteţi avea probleme cu cineva de la serviciu. Discuţii cu partenerul referitoare la casă şi familie le puteţi rezolva prin comunicare sinceră şi deschisă. Vă simţiţi bine în compania prietenilor, mai ales dacă faceţi împreună o excursie. Atenţie la sănătate, mai ales că totul este imprevizibil în acest domeniu.

Săgetător – vă înţelegeţi bine cu rudele şi cu persoanele de care depind afacerile şi reuşitele socio-profesionale şi ştiţi ce să investiţi şi unde să investiţi pentru a vă face relaţii în rândul celor de care depinde cariera. În casă puteţi avea neânţelegeri cu partenerul din cauza treburilor casnice sau a unui incident neprevăzut. Cu toate acestea nu vă pierdeţi speranţa şi aveţi iniţiativă în rezolvarea problemelor mărunte.

Capricorn – simţiţi o neâmplinire legată de carieră sau de rezolvarea unei afaceri secrete dar astăzi poate veni rezolvarea de unde nici nu gândiţi. Un străin aduce şi bucurii, în domeniul sentimental, dar şi nemulţumire în afacerile mărunte. Vă gândiţi la o posibilă schimbare a poziţiei socio-profesionale. Sunteţi prea pătimaş, tupeist uneori, în relaţia cu autorităţile, şefii sau cu cei din casă.

Vărsător – trebuie să rezolvaţi probleme de familie, moşteniri, sponsorizări sau să vă ocupaţi de serviciu şi sănătate. Încă de dimineaţă intraţi în conflict cu cineva din familie sau aveţi dispute din cauza organizării unei petreceri sau a carierei. Ca să vă distraţi , vă întâlniţi cu prietenii sau faceţi o propunere generoasă partenerului. Nu uitaţi că aveţi sprijinul unor rude sau bani de la alţii pentru susţinerea carierei.

Peşti – distracţiile şi cadourile pentru cei dragi sunt consumatoare de resurse financiare dar nu este cazul să vă faceţi griji prea mari. Cei din familie vor fi oricând gata să vă ajute. Aveţi inspiraţie şi multă putere de concentrare dar sarcinile noi de la serviciu vă vor obosi. Spre seară un prieten aflat departe de dumneavoastră vă propune o variantă minunată de relaxare. Este foarte probabil să vă întâlniţi cu persoane optimiste şi agreabile.

Cele mai citite

Zelenski, îngrijorat de alegerile din SUA. “Unele mesaje ridică semne de întrebare”

Președintele Volodymyr Zelenski a declarat luni, într-un interviu acordat în exclusivitate la Kiev, pentru Reuters, că aliaților occidentali ai Ucrainei au nevoie de prea...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Dacian Cioloș a declarat că nu are prea mari emoţii cu privire la viitoarea majoritate din Parlamentul European

Europarlamentarul Dacian Cioloș a declarat, luni, la Ploiești, că nu are "prea mari emoții" cu privire la viitoarea majoritate din Parlamentul European. El s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă