13.2 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 13 septembrie

Horoscopul zilei de marţi, 13 septembrie

Berbec – veştile cele mai bune vin din sfera profesională, chiar dacă problemele cu o persoană feminină orgolioasă şi nerăbdarea dumneavoastră pot pune în pericol succesul acţiunilor. Este o zi în care vă ocupaţi mai mult de aranjamente, de sănătate sau de propria persoană. Sunteţi imprevizibil, mai ales în relaţia cu autorităţile dar încercaţi să îmbinaţi necesarul cu plăcutul şi să obţineţi ceea ce doriţi.

Taur – ştiţi să vă faceţi plăcut în rândul prietenilor dar puteţi face şi gafe, având discuţii contradictorii şi neânţelegeri cu unii dintre ei din cauza unei aventuri sau a unui eveniment dintr-o recentă vacanţă. Vă preocupă ceva mai mult organizarea timpului liber şi situaţia copiilor. Spre seară aveţi parte de o surpriză neplăcută, poate un atac pe la spate sau un rezultat de la examen la care nu vă aşteptaţi. Detaşaţi-vă de situaţie şi va fi mai bine.

Gemeni – vă lăsaţi influenţat de poveştile lacrimogene ale unui prieten şi sunteţi gata să-i împrumutaţi bani. Unii s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul dumneavoastră dar sunt şi persoane care au alte intenţii şi nu vor decât să obţină un profit pe spatele dumneavoastră. Analizaţi cu atenţie situaţia! De dimineaţă vă bucuraţi de popularitate dar persoana iubită va fi deranjată de succesul pe care îl obţineţi. În dragoste aveţi parte de surprize.

Rac – primiţi veşti bune de la partener sau de la cineva care vă iubeşte dar şi veşti mai puţin bune din domeniul călătoriilor sau al educaţiei. Poate că şcoala aleasă pentru copil nu este cea potrivită. Cu toate că cei din familie vă iubesc, apar probleme din cauza orgoliului. Vă amestecaţi în afacerile unei persoane influente şi reuşiţi să stricaţi un parteneriat de afaceri. Numai o comunicare transparentă mai poate salva ceva.

Leu – veştile bune vin de la serviciu; poate primiţi bani în plus pentru munca prestată. Aranjamentele şi frauda la examene pot avea finalităţi nedorite astăzi. Dacă plecaţi într-o călătorie mai lungă, aveţi grijă cum mergeţi! Va fi o zi mai agitată, cu activităţi stresante, dar activităţile intelectuale pe care le veţi desfăşura vă vor face plăcere. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane cu influenţă.

Fecioara – vă aşteaptă o declaraţie de dragoste din partea partenerului la care nu v-aţi aşteptat dar şi necazuri provocate de un copil răsfăţat ce nu este mulţumit de cadoul făcut. Taxele şi impozitele iau o întorsătură neaşteptată iar rudele au un comportament imprevizibil. Acordaţi înţelegere celor ce au un astfel de comportament. Este o opţiune pe care merită să o luaţi în considerare. Este bine să nu vă amestecaţi în problemele altora.

Balanţa – veţi fi motivat să vă ocupaţi atât de carieră cât şi de familie dar veţi despica prea mult firul în patru , ajungând la neânţelegeri cu cei din casă sau cu partenerul. Situaţia din casă o puteţi redresa cu o abordare înţeleaptă a problemei şi cu păstrarea unui secret. Cineva din anturajul apropiat vă dă sfaturi bune pentru a rezolva aceste probleme. Aveţi motive de bucurie în ceea ce priveşterezultatele unui copil.

Scorpion – sarcinile noi apărute la serviciu sau un secret pe care aţi ţinut neapărat să-l păstraţi şi a ieşit la iveală, vă face mult mai irascibil. Sunt posibile unele discuţii pătimaşe cu colegii sau invidii care vă afectează psihic. Un prieten vă poate ajuta să reveniţi la normal şi să atenuaţi stresul. Faceţi cercetări şi aflaţi lucruri interesante despre carieră şi discutaţi mai mult cu partenerul.

Săgetător – sunt posibile unele discuţii şi neânţelegeri în anturajul apropiat, mai ales dacă aveţi musafiri sau sunteţi pus într-o situaţie delicată de o problemă legată de bani. Talentul de a întoarce lucrurile în favoarea dumneavoastră vă este un aliat. Puteţi descoperi ceva interesant care să lanseze o idee mai veche de afacere sau de distracţie. Cineva influent de la serviciu vă este de ajutor.

Capricorn – s-ar putea să rataţi obţinerea unui contract de colaborare din neatenţia dumneavostră sau din invidia unei rude, sau să aveţi de rezolvat probleme legate de un proces. Perspectiva unor afaceri mărunte, a unei noi specializări sau un succes intelectual vă dă noi speranţe. Primiţi veşti bune din partea familiei cu privire la un sprijin financiar sau a unor încasări din imobiliare. Este o perioadă cu perspective pentru investiţii în educaţie.

Vărsător – vă ocupaţi mai mult de situaţia financiară, de problemele de serviciu rămase nerezolvate, de acte, de activităţi mărunte, de goana prin magazine. Veţi munci cu plăcere dacă atmosfera de acasă este relaxată dar sensibilitatea dumneavoastră intră în conflict cu o persoană frustrată. S-ar putea să pregătiţi un eveniment deosebit în familie şi lucrul acesta vă sperie şi vă oboseşte. Trebuie să fiţi mai relaxat.

Peşti –de dimineaţă vă simţiţi cam obosit şi nu sunteţi mulţumit de relaţia cu partenerul. După-amiază aveţi parte de fluctuaţii financiare. Cheltuiţi, mai ales dacă vă întâlniţi cu prietenii dar puteţi fi recompensat cu o propunere de parteneriat de afaceri. Sunt avantajate şi aranjamentele socio-profesionale. În schimb generozitatea financiară vă poate aduce ceva probleme în achitarea taxelor şi impozitelor.

 

Cele mai citite

Rusia și China subiectele principale ale alegerilor prezidențiale din Lituania

În Lituania va avea loc duminică primul tur al alegerilor prezidenţiale, la care au drept de vot circa 2,5 milioane din cei 2,8 cetăţeni;...

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Intervenție de urgență a negociatorilor și a trupelor de asalt la Cora Pantelimon unde un bărbat amenință că se sinucide

Echipe de negociatori și de asalt sunt, joi după-amiaza, în fața complexului Cora Pantelimon, din Sectorul 2 al Capitalei, unde un bărbat amenință că...
Ultima oră
Pe aceeași temă