19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 9 mai

Horoscopul zilei de luni, 9 mai

Berbec – vă pledaţi cu curaj ideile sau proiectele casnice în faţa partenerului dar nu veţi reuşi să evitaţi unele conflicte. Partenerul vă poate salva din multe sau vă poate implica în multe. De dimineaţă vă ocupaţi mai mult de curăţenie, mâncare sau alte treburi casnice, în timp util pentru a merge şi la serviciu. Dacă ştiţi să păstraţi un secret veţi avea numai de câştigat. Este o zi în care puteţi primi cadouri sau o bucurie din partea unor prieteni.

Taur – controlaţi bine sentimentele unui străin şi aveţi idei minunate legate de orice subiect interesant. Vă impuneţi cu blândeţe în cuplu şi în afaceri şi aşa veţi reuşi să câştigaţi aprecierea partenerului de viaţă sau al celor de afaceri . Nu este exclus să aveţi probleme cu cineva din anturajul apropiat. La serviciu vi se oferă oportunităţi de care trebuie să profitaţi , în ciuda faptului că nu veţi reuşi să comunicaţi prea bine cu unii şefi orgolioşi.

Gemeni – nevoile pot depăşi bugetul şi nu este cazul să vă bazaţi pe ajutorul prietenilor sau al împrumuturilor de la bănci. Mai bine încercaţi să vă încadraţi în suma pe care o aveţi la dispoziţie şi evitaţi întâlnirile cu prietenii cheltuitori. Aveţi mare grijă când alegeţi un cadou pentru cineva drag! O excursie sau o carte mai rară poate fi o alegere bună. S-ar putea să iniţiaţi o călătorie.

Rac – improvizaţi acolo unde lipsesc resursele şi trebuie să faceţi faţă unor situaţii noi. Veţi încerca să remediaţi calculele financiare greşite pe termen mediu, mai ales că aveţi şansa de a descoperi noi surse de finanţare. Aţi dori să staţi mai mult cu cei apropiaţi, mai ales spre seară, dar aveţi ceva urgent de făcut. Apelaţi la farmecul dumneavoastră pentru a obţine unele aprobări sau avantaje personale. Nu scăpaţi de bârfe!

Leu – vreţi să aveţi mai mulţi bani dar în aceste zile nu vă puteţi baza decât pe propriile economii şi pe nişte mici fonduri secrete. La serviciu se pune problema unei deplasări care vă poate pune în legătură cu un prieten dar vă şi încurcă o afacere secretă. Nu mizaţi prea mult pe sprijin din partea cuiva de la serviciu. Ţineţi cu orice preţ să aflaţi un secret. Cheltuielile făcute pentru copii sau plăceri sunt susţinute de partener.

Fecioara – vă puteţi afirma numai dacă sunteţi bine pregătit dar dacă vă impuneţi cu forţa vă faceţi duşmani, mai ales în rândul celor cu care locuiţi. În dragoste apelaţi la un prieten şi încercaţi să iniţiaţi o nouă relaţie, fără mari şanse de reuşită, sau primiţi veşti mai puţin plăcute de la persoana iubită. Puteţi avea o aventură dar puteţi pierde un prieten. Spre seară vă impuneţi voinţa în casă şi nu ţineţi cont de dorinţele familiei.

Balanţa – sunteţi în competiţie cu propria persoană şi vă propuneţi ţeluri greu de realizat, mai ales acum când sunteţi implicat în multe activităţi şi acasă şi la serviciu iar sănătatea are puţin de suferit. Dacă planificaţi bine lucrurile, veţi termina cu bine această zi. O rudă vă poate ajuta în carieră dar poate strica relaţia cu un prieten. Dacă vreţi să faceţi un împrumut nu vă bazaţi pe promisiunea unui prieten. Vă bucuraţi de popularitate.

Scorpion – examenele şi călătoriile aduc unele necazuri şi vă împiedică să vă ocupaţi mai mult de sănătate, de corespondenţă, de bani, de serviciu. Veştile de la serviciu referitoare la o sponsorizare sunt bune. Dacă aţi suferit de ceva, acum s-ar putea să găsiţi tratamentul potrivit. Nu este exclus să primiţi vizita neanunţată a unui colaborator. Astăzi sunt posibile activităţi intelectuale obositoare ce pot aduce unele probleme de sănătate.

Săgetător – vă agitaţi destul de mult pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare sau pentru bunăstarea copiilor. Investiţi cu succes în nunta unui copil sau demaraţi o afacere extraserviciu dar aveţi nevoie şi de unele împrumuturi. Încercaţi să vă detaşaţi de evenimentele mai puţin plăcute. Un prieten vă cere bani sau vă aduce la cunoştinţă un necaz care vă bulversează. Un secret sau o indispoziţie vă crează tensiune sentimentală.

Capricorn – din cauza carierei sunteţi nevoit să neglijaţi familia şi nu mai aveţi timp pentru distracţie şi relaxare. Sunteţi orgolios, suspicios şi pretenţios, mai ales cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Cu toate că vă străduiţi să fiţi cât mai diplomat nu sunt excluse conflictele cu autorităţile sau şefii dumneavoastră. De dimineaţă găsiţi noi surse de finanţare. Primiţi veşti care vă surprind sau sunteţi într-o continuă agitaţie.

Vărsător – este o zi cu activităţi mărunte la serviciu, mai ales dimineaţa, cu drumuri scurte şi pline de surprize, cu reproşuri spre seară din partea unei persoane invidioase. Un prieten va reuşi să vă prevină în legătură cu zvonurile lansate de un coleg de serviciu sau de o persoană care nu vă are la suflet. Stresul vă oboseşte aşa că simţiţi nevoia să vă odihniţi. Veştile primite de la copii sau de la persoana iubită vă aduc numai bucurii.

Peşti – în dragoste, şansele de realizare sentimentală se prefigurează pe fondul unor conflicte de interese. Gelozia un aduce nimic bun. Tensiunea din ultimul timp , mai ales în domeniul afacerilor extraserviciu, cel financiar sau al relaţiei cu anturajul apropiat, se accentuează şi nu reuşiţi să vă relaxaţi. Cheltuiţi bani dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei. Aveţi şi şanse de distracţie, chiar dacă nu sunt chiar pe gustul dumneavoastră.

 

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...
Ultima oră
Pe aceeași temă