15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 19 septembrie

Horoscopul zilei de luni, 19 septembrie

Berbec – din fericire vă păstraţi ritmul chiar şi atunci când vă copleşesc activităţile mărunte şi nu luaţi în seamă schimbările dese de program. Oricând se găseşte o motivaţie care să vă stimuleze. Cu toate acestea agitaţia şi schimbările din culise şi multitudinea de treburi gospodăreşti vă poate zdruncina sănătatea. Primiţi veşti bune din parteneriatele de afaceri sau de la persoane dragi.


Taur
– vă împărţiţi între dorinţele personale, sarcinile de serviciu şi treburile gospodăreşti şi, cu toate că nu prea aveţi energie, reuşiţi să le faceţi pe toate. Prietenii vă trimit veşti bune şi poate chiar o propunere de parteneriat. Primiţi bani de la serviciu sau veşti bune despre sume de bani din afaceri imobiliare care urmează să intre în cont. Aveţi tendinţa de a cheltui pentru satisfacerea plăcerilor.

Gemeni -falsitatea rudelor, plata taxelor, neânţelegerile cu prietenii, schimbările pe care nu le-aţi luat în calcul, toate acestea vă obosesc peste măsură. În plus astăzi vă simţiţi lipsit de energie. Oboseala vă afectează capacităţile intelectuale. Aveţi mari şanse să primiţi o invitaţie pentru petrecerea timpului liber. Atmosfera plăcută de acasă sau dovezile de dragoste din partea celor dragi vă ajută să treceţi peste greutăţi.

Rac – aglomerarea de nemulţumiri în casă sau în carieră vă nelinişteşte dar veţi reuşi să ţineţi totul în echilibru atâta vreme cât mintea dumneavoastră funcţionează bine. Găsiţi surse secrete de finanţare sau nişte bani de care aţi uitat aşa că puteţi afce investiţiile dorite şi asigura confortul în locuinţă. Primiţi feedback pozitiv din domeniul tranzacţiilor sau din partea rudelor sau aflaţi secrete ce pot deveni profitabile.

Leu – vă bucuraţi de o atenţie specială în anturajul apropiat, ca urmare a unei atitudini mai îndrăzneţe şi a unui comportament original. După succesul obţinut într-un parteneriat sau în activităţi comerciale mărunte, vi se pare normal să fiţi răsfăţat de ceilalţi. Premisă greşită şi de aici posibile discuţii cu cei ce vă cunesc mai puţin. Spre seară vă ocupaţi mai mult de relaţia cu prietenii.

Fecioara – abil şi cu iniţiativă în abordarea problemelor financiare, nu aveţi nici o limită când este vorba de copii sau de petrecerea timpului liber. Aveţi o susţinere materială din prime sau alte recompense dar nu este o sumă prea mare. Fiţi atent, puteţi intra în conflict cu persoane invidioase pe care le-aţi putea trece în rândul duşmanilor. Sunteţi ceva mai impulsiv ca de obicei. Agitaţia şi stresul vă pot afecta sănătatea.

Balanţa – ambiţios, vă continuaţi activităţile cu aceeaşi convingere, mai ales astăzi când un succes intelectual sau o posibilă călătorie în compania unui prieten vă dă aripi. Primiţi sau faceţi un cadou cuiva drag iar încercarea de a afla nişte secrete se termină cu conflict în anturajul apropiat. La serviciu faceţi impresie bună şefilor şi autorităţilor şi nu este exclus să primiţi chiar o primă. Se poate pune problema schimbării domiciliului.

Scorpion – de mult nu aţi mai fost aşa de nerăbdător în luarea deciziilor, mai ales a celor legate de carieră sau de poziţia socială. Aveţi grijă, graba strică treaba cu toate că astăyi aveţi parte şi de sprijibul unei rude şi de protecţie nedeclarată. Încercaţi să plecaţi într-o delegaţie sau să vă înscrieţi la un curs de specializare iar spre seară primiţi un cadou la care nu v-aţi aşteptat. Poate fi vorba şi de o invitaţie la o petrecere.

Săgetător – încercaţi să vă păstraţi buna dispoziţie chiar dacă aveţi de înfruntat unele răutăţi din partea unor prieteni sau chiar înşelătorii financiare. Cineva de departe va restabili echilibrul în sufletul dumneavoastră. Încă de dimineaţă primiţi o invitaţie pentru o călătorie, poate din partea partenerului, dar nu veţi fi scutit de răutăţile unui invidios. Un prieten vă propune un parteneriat de afaceri. Puteţi micşora efectele oboselii cu o scurtă plimbare.

Capricorn – fără răbdare şi plin de orgolii, mai ales atunci când este vorba de luarea unor decizii legate de casă şi familie sau de avansarea în carieră, găsiţi satisfacţii în vizitarea centrelor de înfrumuseţare sau onorarea unor invitaţii la petreceri neaşteptate. La serviciu se anunţă activităţi mărunte de dus la bun sfârşit ce vă pot propulsa în carieră. Primiţi veşti bune de la prieteni dar şi veşti proaste despre afaceri secrete sau aranjamente.

Vărsător – un împrumut sau taxele care au năvălit peste dumneavoastră vă îngrijorează şi vă afectează relaţia cu copiii sau cu persoana iubită. Activităţile pentru petrecerea timpului liber pot fi un ajutor pentru suflet şi un liant în cuplu. S-ar putea să puneţi la cale o călătorie care să vă relaxeze şi să aducă bucurii celor pe care-i iubiţi. Vreţi să stabilizaţi situaţia financiară dar economiile nu ajută prea mult şi se mai pune şi problema cumpărării unui cadou sau satisfacerii unei plăceri.

Peşti – începeţi ziua agitându-vă cu problemele casnice, cu pregătirea unei ţinute adecvate unui eveniment deosebit sau cu remedierea unei defecţiuni în casă. Nu uitaţi că problemele de sănătate a celor dragi se rezolvă mai uşor cu înţelegere şi dragoste. Încă de dimineaţă aveţi parte de bucurii în casă iar spre seară puteţi iniţia o întâlnire reuşită la un pahar de vorbă. Rudele vă dau tot concursul.

Cele mai citite

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă