22.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 18 iulie

Horoscopul zilei de luni, 18 iulie

Berbec – aşteptaţi , trimiteţi sau primiţi veşti şi vă implicaţi în activităţi secrete. Cele din domeniul investiţiilor au rezultate pozitive dar cele legate de călătorii şi examene necesită răbdare şi prudenţă. Veţi reuşi să păstraţi un secret despre un cadou. Cu toate că aţi dorit ca această zi să fie liniştită şi plină de bucurii veţi avea parte şi de tensiuni, mai ales în casă sau în cuplu. Spre seară vă simţi cam obosit.

Taur – sunteţi invitat de un prieten să petreceţi timpul liber într-un mod mai deosebit. Dacă acceptaţi veţi supăra pe cineva apropiat care spera să faceţi ceva împreună sau încurcaţi programul copiilor. Dacă nu , atunci staţi mai mult în faţa unei cărţi captivante pe care nu o puteţi lăsa din mână sau navigaţi pe internet şi studiaţi tot felul de site-uri interesante. Popularitatea şi succesul socio-profesional aduce şi avantaje dar şi invidii.

Gemeni – nu este o perioadă favorabilă realizării ambiţiilor profesionale, afacerilor imobiliare şi a unei imagini favorabile , cu toate că aveţi şi momente în care totul vi se pare posibil. Nemulţumirile din domeniul socio-profesional le îndulciţi cu activităţi intelectuale sau cu dorinţa de a face o călătorie. Nu aveţi prea multă energie dar supliniţi cu inspiraţie şi intuiţie. Spre seară aveţi o bucurie din domeniul serviciului.

Rac – înţelegerea faţă de alţii , mai ales faţă de partener şi faţă de cei din familie, şi discreţia vă aduc mai multe avantaje decât forţa. Veţi fi determinat să luaţi hotărâri neaşteptate şi să vă comportaţi într-un mod mai ciudat din cauza unor călătorii sau a unor persoane venite de departe. Primiţi bani de la serviciu sau din prime dar aveţi parte şi de cheltuieli. Vă ocupaţi mai mult de călătorii, examene sau alte activităţi intelectuale.

Leu – dacă vreţi să vă rezolvaţi problemele de familie legate de o moştenire sau de un împrumut, demersurile dumneavoastră vor fi încununate de succes şi veţi avea sprijinul unei persoane din familie. Un eveniment deosebit poate aduce ceva nelinişte în anturajul apropiat. Faceţi investiţii reuşite care îi vor lăsa fără replică pe unii prieteni sau vă ocupaţi de treburi gospodăreşti. În dragoste nu sunteţi pe deplin mulţumit.

Fecioara – aşteptaţi veşti de la partener, din domeniul afacerilor sau despre un proces aflat pe rol. O persoană importantă vă ajută în special cu procesele sau în parteneriatele de afaceri. Limitaţi-vă la ceea ce ştiţi chiar dacă aparenţele arată că vă puteţi baza pe intuiţie. Stresul şi implicarea în multe activităţi mărunte vă pot afecta sănătatea. Familia vă poate da sfaturi bune dar spre seară vă pun beţe în roate sau nu sunt de acord cu o petrecere.

Balanţa – dorinţa de a vă distra nu este pe placul persoanelor din anturajul apropiat sau al rudelor. Aveţi o minte ageră, care reţine detaliile şi dorinţa de a realiza tot ce v-aţi propus. Prietenii vă fac şi surprize plăcute dar şi unele mai puţin plăcute, mai ales dacă este vorba de bani. Cineva de la serviciu care nu vă are la suflet vă bârfeşte. Primiţi veşti bune de la copii sau de la persoana iubită. Aveţi o stare generală destul de bună.

Scorpion – sunteţi activ şi plin de energie, vă schimbaţi des starea şi opiniile şi nu prea reuşiţi să ajungeţi la un consens cu toată lumea cu care intraţi în contact. Se anunţă şi ceva dispute în anturajul apropiat provocate de avantaje şi dezavantaje la locul de muncă. Spre seară veţi avea veşti bune din partea unui prieten sau despre un împrumut în care nu mai speraţi dar şi cheltuieli neplanificate. Nu este exclus să fiţi obligat să daţi un răspuns urgent la o problemă delicată.

Săgetător – veţi hotărâ să staţi mai mult pe acasă şi să vă ocupaţi de gospodărie şi de familie dar programul dumneavoastră poate fi dat peste cap astăzi, spre seară. N-ar fi exclus să vi se ceară să rămâneţi peste program la serviciu. În schimb aveţi parte de o surpriză plăcută din partea partenerului, a copiilor sau a unui/unei admirator/admiratoare secrete. Sunteţi prea impulsiv şi lipsit de răbdare în relaţia cu copiii.

Capricorn – nu prea vă convine dar programul va fi destul de aglomerat şi asta şi din cauza problemelor cotidiene, a drumurilor neprevăzute sau a noilor probleme de la serviciu. Ar fi bine să vă dozaţi efortul şi să nu vă consumaţi energia în rezolvarea problemelor mărunte. Puteţi avea bucurii financiare, la o întâlnire de afaceri sau la un interviu dar fiţi cu băgare de seamă la ce spuneţi. Şefii vă vor aprecia efortul depus.

Vărsător – vă interesează domeniul financiar, unde puteţi avea surprize şi schimbări de situaţie. Puteţi recupera nişte bani restanţi şi câştigaţi din afaceri secrete dar şi cheltuiţi pentru plata taxelor sau returnarea unor împrumuturi. Realismul şi obiectivitatea se vor dovedi preţioase, mai ales dacă este vorba de probleme de serviciu sau de sănătate. Un teatru, un spectacol, o carte bună ar fi o rezolvare bună pentru timpul liber.

Peşti – aflaţi un secret despre cineva din familie sau legat de casă, secret care vă poate fi de folos. Sau vi se pregăteşte o surpriză plăcută de către cei din familie. În cuplu puteţi avea şi conflicte datorită multitudinii de activităţi casnice mărunte. Găsiţi o soluţie pentru a lămuri nişte neânţelegeri. Dacă veţi primi o propunere din partea partenerului pentru o ieşire din casă, veţi accepta , cu toate că vă gândiţi şi la banii pe care i-aţi putea cheltui.

Cele mai citite

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă