26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 18 aprilie

Horoscopul zilei de luni, 18 aprilie

Berbec – vă înţelegeţi bine cu rudele şi cu persoanele de care depind afacerile şi reuşitele socio-profesionale şi ştiţi ce să investiţi şi unde să investiţi pentru a vă face relaţii în rândul celor de care depinde cariera. În casă puteţi avea neânţelegeri cu partenerul din cauza treburilor casnice sau a unui incident neprevăzut. Cu toate acestea nu vă pierdeţi speranţa şi aveţi iniţiativă în rezolvarea problemelor mărunte.

Taur – nu aveţi prea multă încredere în autorităţi sau în persoane influente care promit mult şi vă este greu să apelaţi la aranjamente pentru a putea rezolva o problemă legată de serviciu. S-ar putea să aveţi şi ceva probleme cu sănătatea. Primiţi veşti bune de la un prieten aflat departe de dumneavoastră sau aveţi şansa să aranjaţi ceva referitor la o călătorie lungă în compania partenerului.

Gemeni – succesele obţinute vă pot aduce avantaje nesperate, chiar şi de la cei ce nu prea vă au la suflet. Sunteţi optimist, generos şi încrezător în viitorul dumneavoastră. Vă implicaţi mult în problemele sentimentale dar lucrul acesta vă poate aduce şi dezavantaje şi griji suplimentare. O aventură poate strica o prietenie frumoasă. Vă înţelegeţi bine cu familia, cu unii colegi de serviciu şi cu partenerul de viaţă, mai ales spre seară.

Rac – trebuie să rezolvaţi probleme de familie, moşteniri, sponsorizări sau să vă ocupaţi de carieră. Încă de dimineaţă intraţi în conflict cu cineva din familie sau aveţi dispute din cauza organizării unei petreceri sau a carierei. Ca să vă distraţi , vă întâlniţi cu prietenii sau faceţi o propunere generoasă partenerului. Nu uitaţi că aveţi sprijinul unor rude sau bani de la alţii pentru susţinerea carierei.

Leu – vreţi să vă afirmaţi în conversaţie, să fiţi ascultat dar nu sunteţi transparent în totalitate. Din nefericire nerăbdarea de care daţi dovadă vă aduce în conflict cu anumite persoane. Aveţi energie, iniţiativă, îndrăzneală şi o mare dorinţă de a face mişcare dar şi o doză de încăpăţânare care vă poate face probleme, mai ales în relaţia cu străinii sau cu persoanele care nu vă cunosc. Spre seară aveţi parte de o bucurie în familie.

Fecioara – îndrăzneala dumneavoastră financiară şi implicarea în afaceri riscante cu rudele sau cu prieteni alunecoşi vă pot aduce şi necazuri şi avantaje nesperate. Vă lansaţi în cheltuieli neprevăzute. Prietenii apropiaţi vă vor căuta în acestă seară şi veţi face multe împreună dar veţi rămâne în urmă cu treburile. Sau poate staţi la un pahar de vorbă cu vecinii. Spre seară vă simţiţi obosit şi aveţi nevoie de odihnă.

Balanţa – în casă domneşte o atmosferă plăcută şi vă bucuraţi de dragostea şi atenţia celorlalţi membrii ai familiei. S-ar putea să investiţi cu folos în casă sau vă bucuraţi de succesul financiar al unei persoane din familie. O persoană feminină influentă vă determină să aveţi unele neânţelegeri cu partenerul. Supravegheaţi-vă relaţia cu partenerul, modul de comunicare, tonul şi cuvintele folosite şi nu vă bazaţi pe generozitatea lui.

Scorpion – aveţi o mare dorinţă de a vă distra şi vă bucuraţi de fiecare amănunt din viaţa dumneavoastră dar puteţi avea probleme cu cineva de la serviciu. Discuţii cu partenerul referitoare la casă şi familie le puteţi rezolva prin comunicare sinceră şi deschisă. Vă simţiţi bine în compania unor persoane optimiste şi generoase, mai ales dacă faceţi împreună o excursie. Atenţie la sănătate, mai ales că nu prea mai aveţi energie!

Săgetător – vă bazaţi pe rezolvarea problemelor financiare prin negocieri făcute cu partenerii de afaceri sau pe surse secrete de finanţare. Aveţi şi alte alternative de rezolvare! Puteţi avea parte de evenimente imprevizibile în viaţa personală. Prietenii, mai ales cei aflaţi departe, vă pot strica relaţia cu copiii sau cu persoana iubită. Aveţi energie dar şi îndrăzneală multă care poate duce la succese dar şi la invidii.

Capricorn – simţiţi o neâmplinire legată de carieră sau de rezolvarea unei afaceri secrete dar astăzi poate veni rezolvarea de unde nici nu gândiţi. Un prieten vă va fi de mare ajutor. Vă gândiţi la o posibilă schimbare a poziţiei socio-profesionale. Sunteţi prea pătimaş, tupeist uneori, în relaţia cu autorităţile, şefii sau cu cei din casă. Spre seară s-ar putea să primiţi vizita unui prieten.

Vărsător – referitor la o călătorie, un examen sau la relaţia cu autorităţile puteţi avea păreri contradictorii cu cei din anturajul apropiat sau cu partenerul dar o soluţie de rezolvare există şi veţi avea inspiraţia de a rezolva totul în favoarea dumneavoastră. Aveţi persoane apropiate care vă iubesc şi vă ajută să vă relaxaţi. Găsiţi soluţii bune pentru aranjamente şi afaceri secrete şi vă bucuraţi de popularitate, spre seară.

Peşti – distracţiile şi cadourile de Paşti sunt consumatoare de resurse financiare dar nu este cazul să vă faceţi griji prea mari. Cei din familie vor fi oricând gata să vă ajute. Aveţi inspiraţie şi multă putere de concentrare dar sarcinile noi de la serviciu vă vor obosi. Spre seară un prieten aflat departe de dumneavoastră vă propune o variantă minunată de relaxare. Este foarte probabil să vă întâlniţi cu persoane optimiste şi agreabile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă