17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 15 august

Horoscopul zilei de luni, 15 august

Berbec – aveţi satisfacţia reuşitelor financiare din activităţile secrete sau a unor surprize plăcute din domeniul socio-profesional, poate o primă de care nu ştiaţi. Sunteţi dezamăgit de lupta pentru putere din jurul dumneavoastră. Ţineţi cont că partenerul este încăpăţânat  şi greu de mulţumit. Aveţi dispoziţia necesară şi ajutorul astrelor pentru unele schimbări în viaţa dumneavoastră.  

 

Taur -binevoitor şi corect, reuşiţi să vă păstraţi cumpătul, răspunzând cu amabilitatea străinilor şi prietenilor. Nu este exclus să vă faceţi un nou prieten în timpul unei plimbări. Cereţi mult de la dumneavoastră şi de la cei cu care lucraţi. prea multă muncă poate duce la slăbirea organismului. Cu ajutorul unui prieten puteţi depista acţiunile răuvoitoare ale unui duşman.  Nu uitaţi că de dumneavoastră depind relaţiile cu ceilalţi.

Gemeni – ocazia de a face dovada unei bune pregătiri, de a participa la un eveniment important şi a afla noutăţi vă mobilizează forţele dar vă aduce şi invidii din partea unor aşa zişi prieteni.  De dimineaţă aveţi o oportunitate financiară iar spre seară aveţi fler în aranjarea situaţiilor, mai ales în carieră. Vă înţelegeţi bine cu familia şi ştiţi să vă faceţi plăcut în societate. Ar trebui să fiţi mai clar în mesaje.

Rac – după ce vă hotărâţi să plecaţi într-o călătorie sau cel puţin la un spectacol, încercaţi să vă faceţi prieteni noi. S-ar putea să câştigaţi chiar un partener de afaceri sau să primiţi o invitaţie într-o excursie. Cineva apropiat vă sugerează un curs de specializare sau chiar vă face o propunere pentru o relaţie serioasă, în cazul în care nu aveţi obligaţii. Aveţi grijă atunci când trebuie să faceţi compromisuri între casă şi carieră.

Leu – vă face plăcere să faceţi investiţii secrete sau să învăţaţi lucruri noi pe care apoi să le folosiţi pentru a avansa în carieră şi a vă consolida relaţiile. Aşteptaţi o moştenire sau un cadou sau găsiţi un remediu pentru o boală. Schimbările pe care le aduceţi în programul educaţional sau în activităţile intelectuale pot aduce unele tensiuni la serviciu. Consideraţi că trebuie să fiţi respectat.

Fecioara – dovezile de dragoste din partea celor dragi şi oportunităţile de distracţie vă determină să vă simţiţi mult mai bine. Un  prieten vă propune un parteneriat de afaceri sau vă face o cerere în căsătorie. S-ar putea să hotărâţi împreună cu partenerul o călătorie în urma invitaţiei cuiva aflat departe de dumneavoastră. Relaţia cu rudele poate fi tensionată. O persoană influentă poate interveni în relaţia cu partenerii de afaceri.

Balanţa – de dimineaţă faceţi eforturi pentru a împăca şi serviciul şi familia. Treburile gospodăreşti vă obosesc şi nu vă fac nici o plăcere dar nu prea aveţi de ales. Spre seară puteţi face unele investiţii în casă sau căutaţi un remediu pentru cineva bolnav. Nu vă simţiţi prea bine şi de aceea nu trebuie să exageraţi cu efortul. Vă bucuraţi de popularitate şi aveţi trecere la persoanele feminine dar pierdeţi din cauza orgoliului.

Scorpion – sunteţi nerăbdător să întreprindeţi ceva concret la serviciu dar neatenţia vă poate lăsa uneori descoperit şi la mâna celor ce nu vă au la suflet. Astăzi vă ocupaţi mai mult de copii sau primiţi o declaraţie de la cineva aflat departe de dumneavoastră. Se pot activa sentimente reciproce în cuplu. Este o zi bună din punct  de vedere sentimental în care vi se oferă oportunităţi de distracţie.  

Săgetător – vă simţiţi măgulit ori de câte ori vi se aduc laude sau primiţi veşti bune referitoare la activitatea dumneavoastră profesională. Cu ajutorul unei rude aranjaţi ceva în casă sau faceţi un cadou cuiva din familie.  Astăzi puteţi face gafe în dragoste sau în relaţia cu prietenii apropiaţi.  Aveţi grijă pe ce cheltuiţi banii, chiar dacă aveţi şansa să primiţi astăzi bani de la serviciu.

Capricorn – cu iscusinţă încercaţi să faceţi faţă tentaţiei de a renunţa la modestie lăsându-vă în voia impulsului de moment.  Primiţi veşti de la partener şi poate chiar o declaraţie de dragoste. Cei din anturajul apropiat vă impulsionează dar nu tot ce spuneţi poate fi pe placul tuturor. Este o zi cu ceva mai multă agitaţie şi chiar şi cu posibile conflicte, mai ales cu cineva din familie.

Vărsător – primele semnale că aţi putea primi nişte bani vă determină să faceţi calcule secrete de investiţii.  Aţi dori să realizaţi ceva în casă fără a dezvălui acum celorlaţi intenţia dumneavoastră. Primiţi bani la care nu vă aşteptaţi sau găsiţi nişte bani de care aţi uitat cu desăvârşire dar aveţi şi taxe şi impozite de plătit. Nu riscaţi aranjamente sau acţiuni secrete dubioase! Aveţi parte de unele schimbări de program.

Peşti – sunteţi implicat în tranzacţii financiare care se pot finaliza nu tocmai bine şi aveţi un surplus de imaginaţie care s-ar putea manifesta pozitiv în relaţia cu cei dragi sau cu prietenii. Primiţi veşti bune de la prieteni şi chiar o posibilă invitaţie pentru petrecerea timpului liber. Sunteţi îngrijorat din cauza taxelor şi impozitelor şi nu întrevedeţi posibilitatea remedierii situaţiei chiar dacă politica financiară este cât se poate de modernă şi imprevizibilă.  

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Camila Giorgi, retragere misterioasă din tenis. Motivul pentru care se zvonește că ar fi fugit în Statele Unite

Camila Giorgi, una dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul feminin, a ales să se retragă din tenis într-un mod bizar. Italianca de 32 de...

A luat campionatul și pleacă de la FCSB! Cu ce echipă s-a înțeles Ovidiu Popescu

După opt sezoane petrecute la FCSB, Ovidiu Popescu s-a despărțit de noua campioană a României și va evolua în sezonul următor la Universitatea Cluj,...

Dacian Cioloș a declarat că nu are prea mari emoţii cu privire la viitoarea majoritate din Parlamentul European

Europarlamentarul Dacian Cioloș a declarat, luni, la Ploiești, că nu are "prea mari emoții" cu privire la viitoarea majoritate din Parlamentul European. El s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă