10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 8 septembrie

Horoscopul zilei de joi, 8 septembrie

Berbec – sunteţi activ şi aveţi idei pe care vreţi să le aplicaţi în obţinerea unor favoruri din partea profesorilor sau în organizarea unor activităţi intelectuale, idei care sunt stimulate şi de către unii prieteni. Trimiteţi sau primiţi veşti de la prieteni. Comunicaţi mult mai bine cu partenerul de viaţă sau de afaceri sau încheiaţi un contract de colaborare. Aveţi încredere în flerul dumneavoastră.


Taur
– deşi nu vă sustrageţi de la responsabilităţi, aveţi nevoie de sprijin şi confirmare din partea celor apropiaţi. Sunteţi inspirat în societate şi aveţi mari şanse să atrageţi profitul de partea dumneavoastră dar nu sunteţi prea mulţimit de prietenii care vor să profite, mai ales sentimental. Nu este exclus să primiţi bani de la serviciu. Puţină detaşare de probleme şi un strop de înţelegere aduce avantaje.

Gemeni – acordaţi mare atenţie propriei perfecţionări sau călătoriilor şi faceţi investiţii în acest domeniu, unele aprobate de partener, altele blamate în curând de cei invidioşi. Sunt posibile veşti nu tocmai bune din domeniul financiar dar problemele se pot rezolva. Prietenii vă pot da sfaturi dar neştiind toate amănuntele şi nefiind interesaţi de evenimente nu vor da întotdeauna sfaturi bune.

Rac – acţiunile dumneavoastră sunt pline de curaj şi vor reuşi să-i pună pe gânduri pe ceilalţi şi mai ales să aducă invidie din partea partenerului. Cineva din familie vă pregăteşte o surpriză care vă poate aduce nişte bani. Nu este exclus să aranjaţi ceva în carieră, cu ajutorul unei rude. Modul de abordare al discuţiilor poate fi cheia succesului. Cineva care vă apreciază poate fi un iniţiator al acţiunilor ce duc la succes.

Leu – vă bucuraţi de popularitate în rândul străinilor sau reactualizaţi relaţii cu persoane pe care le cunoaşteţi dar stau departe de dumneavoastră. Aveţi parte de noi aventuri sau primiţi o declaraţie de dragoste din partea partenerului. Reuşiţi să câştigaţi uşor simpatia şi încrederea celor cu care încheiaţi parteneriate de afaceri dar şi dezaprobarea unor persoane revoluţionare de la serviciu.

Fecioara – discuţiile, atmosfera plăcută de la serviciu şi investiţiile pe care le puteţi face în casă vă dau încredere în forţele proprii şi în prieteni. S-ar putea să primiţi o primă sau o altă recompensă financiară. În dragoste vă simţiţi frustrat. Aveţi iniţiativă în cuplu sau în afacerile extraserviciu dar dacă riscaţi prea mult puteţi pierde. Popularitatea de care vă bucuraţi şi superioritatea pe care o afişaţi poate duce la conflicte cu partenerul.

Balanţa – veţi prelua iniţiativa în dragoste, încurajat şi de mesajele nonverbale pozitive pe care le primiţi din partea persoanei iubite sau a cuiva de la serviciu. Nu aveţi prea multă energie dar aveţi o rezistenţă fizică de fier şi o ambiţie şi mai mare. Conversaţi eficient , mai ales cu prietenii pe care reuşiţi să-i convingeţi de bunele dumneavoastră intenţii. Nu sunt indicate pretenţiile mari din partea familiei.

Scorpion – dorinţa dumneavoastră de a face lucrurile bine şi de a încerca să terminaţi în timp record sarcinile de serviciu vă aduce laude şi bani dar şi comentarii mai răutăcioase. Este o zi în care se anunţă succese în familie, investiţii reuşite sau în care găsiţi sau primiţi bani de care aţi uitat. Fluctuaţiile financiare se pot finaliza pe plus în această zi. Partenerul vă îndeamnă la înţelepciune şi bine face.

Săgetător – cu toate că cei din anturajul apropiat sau copiii sunt destul de siguri pe acţiunile lor ,veţi reuşi mult mai uşor să le impuneţi punctul dumneavoastră de vedere, apelând la talentul oratoric şi la sentimente. Dragostea partenerului şi răbdarea de care dă dovadă face din el un bun prieten dar sensibilitatea excesivă duce la tensiune în casă. Dacă plecaţi într-o călătorie scurtă ar fi bine să o faceţi în compania cuiva drag.

Capricorn – aveţi nevoie de energie pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus dar veţi constata cu bucurie că aveţi parte de sprijin din partea familiei sau a prietenilor. Faceţi impresie bună în afaceri şi ştiţi să vă faceţi plăcut în rândul persoanelor mai tinere. Aveţi unele neânţelegeri cu partenerul sau descoperiţi că un şef nu v-a propus la primă, cu toate că o meritaţi. Poate vă cumpăraţi ceva pentru casă.

Vărsător – vă impuneţi cu abilitate în conversaţie, mai ales cu cei din familie, iar curiozitatea vă ajută să aflaţi multe informaţii utile în investiţii şi tranzacţii financiare. Un imobil sau cei din familie vă ajută să vă sporiţi veniturile. Dacă aţi avut o problemă de sănătate, tot cei din familie vă sunt de ajutor. Primiţi veşti de la rude, trimiteţi veşti şi sunteţi receptiv la tot ce este nou dar nu sunteţi mulţumit de evoluţia unui aranjament.

Peşti – o persoană influentă vă încurajează din umbră în realizarea proiectelor dumneavoastră financiare şi în realizarea unor proiecte legate de carieră sau poziţie socială. Vă impuneţi în faţa rudelor şi primiţi aprecieri pozitive, mai ales de la persoane cu imaginaţie, dar şi reproşuri de la cineva din anturajul apropiat sau aflat departe de dumneavoastră. Primiţi bani, poate din partea familiei sau de la serviciu, dar şi cheltuiţi.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă