17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 7 iulie

Horoscopul zilei de joi, 7 iulie

Berbec – va fi o zi mai agitată, cu întâlniri şi plimbări în compania prietenilor sau mici probleme pe care le rezolvaţi uşor şi cu veşti bune din partea unui copil sau din partea partenerului. Cei din anturajul apropiat vă vor fi alături, şi la muncă şi la distracţie. Fluctuaţiile financiare pot aduce mici tensiuni dar veţi rezolva totul împreună cu partenerul. Dacă vreţi să aveţi linişte în cuplu, ţineţi cont de părerea partenerului.

 

Taur – comunicaţi mult mai bine cu cei din anturajul apropiat, fraţi şi vecini, sau primiţi veşti bune de la cei dragi sau despre un viitor program de week-end sau o scurtă vacanţă. Spre seară veţi reuşi să faceţi ceva pentru casă sau să organizaţi o surpriză pentru cineva din familie. Îmbinaţi armonios sarcinile de serviciu cu obligaţiile familiale. În dragoste contează foarte mult ce faceţi şi mai ales cum faceţi. Atenţie la sănătate!

Gemeni – cu dragoste poţi obţine orice şi dumneavoastră aţi înţeles acest lucru şi acţionaţi în consecinţă. Relaţia cu copiii şi partenerul de viaţă pare a fi destul de bună şi bazată pe respect reciproc dar şi pe elementul surpriză. Spre seară cheltuiţi nişte bani dar o faceţi cu plăcere chiar dacă mai târziu vă pare puţin rău. Primiţi o declaraţie de dragoste din partea unui străin sau chiar o invitaţie la o petrecere.

Rac – cu toate că există şi riscuri, este o zi destul de bună pentru aranjamente şi pentru strategiile legate de casă şi familie. Inverstiţi cu folos în casă iar familia vă susşine material. Nu este exclus să vi se pregătească o surpriză din partea familiei. Vă implicaţi în activităţi sociale şi primiţi, spre seară, veşti bune de la locul de muncă sau din domeniul sănătăţii. Nemulţumirile vin din partea partenerului sau din cauza unui proces.

Leu –primiţi veşti bune de la prieteni şi poate chiar şi o invitaţie la un pahar de vorbă sau o plimbare scurtă. Tot astăzi puteţi avea o relaţie bună cu fraţii, vecinii sau colegii de birou. Vrând să faceţi o glumă, puteţi răni o persoană care a făcut multe pentru dumneavoastră. Aveţi grijă cum vă comportaţi în societate şi nu acordaţi încredere oricui. O călătorie vă poate aduce unele necazuri aşa că mai bine o amânaţi.

Fecioara – primiţi o invitaţie la o petrecere sau un eveniment monden. Atmosfera din familie este plăcută iar relaţia cu rudele şi cu persoanele influente, armonioasă. Chiar dacă puteţi primi o primă sau altă recompensă materială, nu staţi prea bine cu banii. Prietenii pot duce şi ei la noi cheltuieli. În societate aveţi parte de un eveniment neprevăzut care va crea ceva tensiuni dar vă poate înbunătăţi imaginea.

Balanţa – citiţi o carte care vă trezeşte simţurile sau visaţi la o călătorie în care să cunoaşteţi bucuriile unei aventuri romantice. Nu aveţi prea multă iniţiativă dar vă puteţi baza pe intuiţie şi imaginaţie. Dumneavoastră sunteţi cel sau cea care trezeşte interesul străinilor. O acţiune neplanificată din domeniul socio-profesionalului poate împiedica o realizare în casă sau crează nemulţumire în familie.

Scorpion – sunteţi perseverent, aveţi idei revoluţionare la serviciu şi ştiţi să vă bucuraţi de ceea ce vă oferă viaţa. Veţi reuşi să îmbinaţi serviciul cu treburile casnice, spre surprinderea celor din familie. Nu este exclus să primiţi o propunere trăznet pentru o tranzacţie sau pentru o sponsorizare. Poate că este exact ce vă lipseşte pentru a putea remedia deficinţele financiare. Activităţile din zona carierei încep să dea roade.

Săgetător – cu toate că dragostea nu se poate cumpăra, un cadou făcut astăzi cui trebuie vă poate aduce mai aproape de inima unei persoane de care depinde fericirea dumneavoastră. Un prieten vă propune un parteneriat de afaceri sau vă face o cerere în căsătorie. Dacă aveţi probleme de sănătate vi se poate pune un diagnostic greşit sau primiţi un tratament care nu dă randament. Nu spuneţi despre planurile dumneavoastră de investiţii!

Capricorn – la serviciu reuşiţi să faceţi impresie bună şi chiar puteţi primi sarcini în plus. Să nu credeţi că astăzi puteţi avea un program bine stabilit! Dacă aveţi o problemă de sănătate veţi găsi astăzi persoana potrivită pentru a vă deschide o uşă acolo unde trebuie şi a găsi tratamentul adecvat. Aveţi parte de oameni generoşi şi cu influenţă care să vă susţină dar daţi şi cu bâta în baltă. Puteţi avea unele probleme cu partenerul sau cu o autoritate.

Vărsător – aveţi suficientă experienţă şi putere de adaptare la evenimente neprevăzute, mai ales dacă sunt legate de partenerul de viaţă sau de afaceri. Un străin vă face o declaraţie de dragoste sau vi se propune o călătorie pentru week-end. Vă bucuraţi de toată atenţia partenerului iar cei ce stau departe de dumneavoastră vă trimit veşti. Puteţi avea parte de discuţii în mijlocul de transport iar stresul vă afectează sănătatea.

Peşti – când faceţi calculele financiare vă bazaţi şi pe nişte bani din prime, măriri de salariu sau alte recompense materiale dar calculele dumneavoastră nu sunt corecte. Apar taxe noi de plătit. Un împrumut vă poate ajuta să rezolvaţi o problemă de sănătate sau să luaţi ceva pentru casă. O rudă vă acordă sprijin la serviciu sau pentru rezolvarea unor probleme legate de casă. Vă poate îngrijora o neânţelegere cu copiii.

 

Cele mai citite

Prognoza meteo pe regiuni, valabilă pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea de 1 iunie

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni. Astfel, în intervalul 20 mai - 2...

Robert Păiuşi, primarul PSD din Gorj care a lovit cu mașina o femeie și apoi a fugit de la locul accidentului, era drogat

Primarul PSD al comunei Stejari, Robert Păiuşi, care este cercetat de poliţişti după ce a acroşat, duminică, cu oglinda laterală a autoturismului o femeie...

Nicu Ștefănuță cere lămuriri Jandarmeriei pentru comportamentul abuziv la care a fost martor, la protestul de solidaritate cu Palestina care a avut loc sâmbătă,...

Sâmbătă, 18 mai, a fost organizat protestul în solidaritate cu Palestina, care a pornit de la Piața Universității și a continuat până în Piața...
Ultima oră
Pe aceeași temă