22 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 4 august

Horoscopul zilei de joi, 4 august

Berbec – distracţiile pot aduce multe surprize! O întâlnire cu o persoană plimbăreaţă vă bulversează şi vă determină să regândiţi strategia în casă dar vă dă şi posibilitatea unor distracţii inedite. Primiţi declaraţii de dragoste din partea partenerului, dacă nu le-aţi primit deja! Despre afacerile extraserviciu primiţi veşti bune. Nu este cazul să aveţi încredere în toţi prietenii şi nici să vă certaţi cu cei cu care lucraţi.

Taur – vă implicaţi în activităţi noi la serviciu sau într-o afacere cu banii altuia dar evoluţia evenimentelor poate fi imprevizibilă. Cineva de la serviciu sau partenerul vă poate susţine, dându-vă puterea de a duce la bun sfârşit ceea ce aţi început. Starea sănătăţii evoluează imprevizibil. Ar trebui să nu neglijaţi nici un simptom. Dacă cineva din familie a avut probleme de sănătate, acum se vor rezolva.

Gemeni – va fi o zi destul de agitată, cu întâlniri, negocieri, veşti primite de la persoane influente sau chiar participarea la o întrunire, un vernisaj, o petrecere. Spre seară primiţi o invitaţie din partea unui prieten. Se impune prudenţă în cheltuieli chiar dacă se anunţă primirea unor sume suplimentare. Aveţi ambiţie şi veţi face totul pentru a canaliza lucrurile pe făgaşul dorit de dumneavoastră.

Rac – sprijinit financiar de cineva din familie, veţi încerca să aranjaţi ceva prin casă. Veţi fi un bun sfătuitor pentru prietenii dumneavoastră. De altfel lucrul acesta va scoate la iveală şi sentimente puternice din partea unei persoane care nu stă aproape de dumneavoastră. Cu partenerul mai aveţi unele divergenţe pe care veţi încerca să le rezolvaţi împreună, apelând la sentimente şi amintiri.

Leu – sunteţi imprevizibil în acţiuni, lipsit de răbdare, cu idei moderniste. Asta va prinde la nişte persoane inteligente şi corecte care se vor lăsa impresionate de dumneavoastră, dar va deranja o autoritate care se simte ameninţată de iniţiativele dumneavoastră. Cineva, care vă iubeşte, vă ajută să faceţi nişte investigaţii personale. Dacă primiţi o invitaţie de la persoana iubită, n-o refuzaţi!

Fecioara – nu este exclus să vă implicaţi în aranjamente cu băncile sau să încercaţi să aflaţi mai multe despre o moştenire. S-ar putea să primiţi bani restanţi sau să găsiţi nişte bani de care aţi uitat. Aveţi şanse de distracţie pe care nu le-aţi luat în calcul dar nu este bine să vă lăudaţi cu asta deoarece sunt destui invidioşi care nu vă au la suflet şi vor încerca să vă bârfească.

Balanţa – schimbările din viaţa personală sau din programul cotidian vă iau prin surprindere dar constataţi că norocul vă este aliat. De altfel aveţi un suport moral puternic din partea unei persoane influente în tot ceea ce veţi întreprinde. Aveţi mari şanse de a vă face noi prieteni sau reuşiţi să ajungeţi la un consens cu partenerul. Acordaţi mai multă atenţie partenerului şi afacerilor.

Scorpion – cineva din familie va veni cu nişte idei şi propuneri pentru afacerile secrete sau pentru a afla informaţii utile pentru casă şi familie. Nu erau în plan dar evenimente neprevăzute au determinat lucrul acesta. De altfel sunteţi nemulţumit de ceva vreme de evoluţia unei relaţii cu o autoritate sau a carierei. Nu aveţi prea multă energie, mai ales spre seară, dar reuşiţi să vă bucuraţi de relaţia cu cei dragi.

Săgetător – se întâmplă ceva în grupul de prieteni! Poate primiţi vizita cuiva care vine de departe şi vă aduce veşti despre rude şi prieteni. Nu este exclus să încheiaţi un parteneriat de afaceri cu un străin sau o persoană aflată departe de dumneavoastră. Nu se poate să nu vă implicaţi în organizarea unui eveniment neprevăzut! Spre seară vă aşteaptă o surpriză plăcută din partea unui prieten sau vă faceţi un nou prieten.

Capricorn – banii vin şi se duc la fel de repede. Toate planurile dumneavoastră financiare pot fi date peste cap dar veţi găsi surse secrete de finanţare. Partenerul sau o persoană influentă vă ajută în relaţia cu băncile. S-ar putea să primiţi un cadou. Veţi profit şi dumneavoastră de avansarea partenerului de viaţă. Primiţi bani de la serviciu sau cel puţin informaţia că veţi primi.

Vărsător – primiţi veşti de departe care vă surprind sau plecaţi într-o călătorie. Nu este exclus să vă faceţi parteneri, de viaţă sau de afaceri, în timpul acestei călătorii neplanificate. O persoană aflată departe de dumneavoastră vă face o bucurie. Evitaţi suprasolicitarea intelectuală care poate duce la probleme de sănătate. S-ar putea să primiţi o primă la care nu v-aţi aşteptat.

Peşti – cineva din familie se hotărăşte să vă ajute financiar sau are grijă de dumneavoastră dacă aveţi probleme de sănătate. S-ar putea să vă ocupaţi cu succes de parteneriate de afaceri cu prietenii. Aveţi grijă de atacurile duşmănoase ale unui străin. Relaţia cu cei din familie se bazează pe încredere şi comunicare deschisă dar aveţi parte şi de invidii nemeritate. Este o zi cu o surpriză în familie.

Cele mai citite

Un primar din Buzău este acuzat că și-a trecut proprietatea pe numele concubinei

În comuna Cozieni din județul Buzău, tensiunile au atins cote maxime după ce un locuitor a postat pe rețelele sociale informații compromițătoare despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă