22 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 18 august

Horoscopul zilei de joi, 18 august

Berbec – este o zi în care nu prea aveţi stare. Veţi reuşi să aranjaţi o întâlnire romantică şi veţi demara şi proiecte noi la serviciu car vă pot aduce bani dar car vă vor aduce şi duşmani şi critici. Primiţi veşti bune despre cariera copiilor sau din partea profesorilor sau o invitaţie la o petrecere. Aveţi câte ceva de aranjat prin casă. Cu toate că vreţi să evitaţi conflictele, aveţi discuţii în contradictoriu cu. Un şef, o autoritate sau cineva din familie.

Taur – nu este exclus să intenţionaţi să participaţi la o întrunire importantă pe care vreţi să o ţineţi secretă. Astăzi şansele există chiar dacă nu vă vine să credeţi. Dacă aţi avut răbdare şi încredere în cei din familie sau într-o persoană influentă, rezultatele încep astăzi să se contureze. Nu încercaţi să forţaţi lucrurile la un examen şi nu neglijaţi modul de abordare al conversaţiilor cu persoanele pe care nu le cunoaşteţi.

Gemeni – faceţi planuri pentru viitor, mai ales referitoare la vacanţă sau la întâlnirea cu prietenii. Puteţi avea o zi plină de surprize şi schimbări în programul făcut împreună cu prietenii, schimbări ce pot duce şi la cheltuieli suplimentare dar care aduc şi informaţii noi. Un prieten de la serviciu vă propune o călătorie. Nu prea aveţi răbdare aşa că puteţi intra în conflict cu o rudă sau un cunoscut nonconformist.

Rac – pierdeţi mult timp cu problemele de familie dar nu neglijaţi nici serviciul. Vă bucuraţi de popularitate şi de succes în carieră şi chiar aveţi posibilitatea de a primi nişte bani suplimentari. Partenerul va fi puţin invidios pe succesele dumneavoastră. Visaţi la meleaguri exotice şi tare v-ar prinde bine o mică excursie. Rudele vă vor ajuta să rezolvaţi o problemă de sănătate sau vă facilitează intrarea la o persoană importantă.

Leu – se vor întâmpla multe pe unde veţi merge, şi bune şi rele. Vă bucuraţi de aprecieri în domeniul intelectual că rămân nespuse, de trecere la persoanele mai nonconformiste dar veţi stârnii şi invidii sau veţi avea o surpriză mai puţin plăcută din partea unei persoane impulsive. Vă impuneţi în anturajul apropiat dar aveţi parte de conflicte la serviciu dacă veţi insista să vă impuneţi cu orice preţ punctul de vedere.

Fecioara – tot ce faceţi, spuneţi şi partenerului şi participaţi la crearea unui climat armonios în cuplu, cu toate că mai există şi mici neînţelegeri. Călătoriile sau cititul sunt factori de echilibru, mai ales sentimental. Nu este exclus să aveţi probleme cu banii în cazul în care vă doriţi o distracţie mai deosebită pentru viitorul apropiat. Nu uitaţi să vă plătiţi taxele chiar dacă aveţi promisiuni de sprijin din partea cuiva influent.

Balanţa – inteligenţa, uşurinţa cu care vă adaptaţi noilor situaţii, vă impun în faţa partenerilor şi vă aduc noi prieteni dar şi invidii, mai ales în rândul celor ce se străduiesc să ajungă şefi. Sunteţi ambiţios şi doriţi să vă afirmaţi în societate şi în carieră, prilej cu care reuşiţi să deranjaţi un colaborator dar veţi atrage şi parteneri noi de afaceri. Puteţi demara un proiect de călătorie în parteneriat cu un prieten.

Scorpion – şansele de a schimba ceva acolo unde locuiţi sau unde lucraţi există, chiar dacă nu toate se întâmplă conform dorinţelor dumneavoastră , numai că trebuie să ştiţi să profitaţi de ele. Astăzi aveţi şansa de a participa la evenimente deosebite şi de a fi remarcat de cei cu funcţii. Reuşiţi să îmbinaţi treburile gospodăreşti cu cele de serviciu dar un coleg cu o intuiţie remarcabilă va descoperi şi lucrurile mai puţin corecte pe care le faceţi.

Săgetător – citiţi, studiaţi sau vă plimbaţi. S-ar putea să primiţi un compliment care să trezească interes unei persoane ce nu vă descoperise până acum. Cu toate că simţiţi frustrări din cauza unor situaţii neprevăzute la serviciu sau a neînţelegerilor cu copiii, veţi reuşi să găsiţi o modalitate de a vă relaxa. Nu trebuie să cedaţi dorinţelor costisitoare ale copiilor şi nici să puneţi la suflet răutăţile rudelor.

Capricorn – sunteţi ceva mai generos, mai maleabil şi mai iertător cu cei din familie şi s-ar putea să le luaţi şi cadouri. Aveţi în perspectivă o iniţiativă legată de o activitate profesională pe care nu o mai puteţi amâna dar care nu va schimba cu nimic programul casnic. Dacă aţi hotărât să faceţi investiţii în casă, acum este momentul potrivit. Cineva de la serviciu vă înlesneşte un împrumut.

Vărsător – daţi mai multă atenţie dialogului, mai ales cu vecinii, cu partenerul de viaţă sau de afaceri, cu străinii. Dragostea va înmuia inima partenerului care va deveni mult mai generos şi mai inventiv. Veţi reuşi să aveţi o conversaţie deschisă şi eficientă. Încercaţi să vă apropiaţi de cei pe care până acum i-aţi respins. Sunt posibile încercări de a obţine o aprobare sau alte semnături pentru o călătorie dar totul se face cu întârziere .

Peşti – dacă vreţi să faceţi plăcerea prietenilor sau să vă distraţi, nu este un moment favorabil chiar dacă veţi găsi banii de care aveţi nevoie. Situaţia financiară se redresează cu sume care provin de la serviciu dar pot interveni mici încurcături. Este mai bine să vă calculaţi cu atenţie banii pe care îi aveţi. De dimineaţă vă treziţi cam lipsit de energie şi puţin irascibil aşa că puteţi intra în conflict cu cineva.

Cele mai citite

Un primar din Buzău este acuzat că și-a trecut proprietatea pe numele concubinei

În comuna Cozieni din județul Buzău, tensiunile au atins cote maxime după ce un locuitor a postat pe rețelele sociale informații compromițătoare despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă