17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 11 august

Horoscopul zilei de joi, 11 august

Berbec – acţiunile dumneavoastră sunt pline de curaj şi vor reuşi să-i pună pe gânduri pe ceilalţi dar şi să vă aducă unele avantaje materiale. Un domeniu aglomerat este cel al afacerilor extraserviciu şi al distracţilor. Nu este exclus să aranjaţi ceva în carieră cu ajutorul cuiva din familie. Modul de abordare al discuţiilor poate fi cheia succesului. Cineva care vă apreciază poate fi un iniţiator al acţiunilor ce duc la succes.

Taur – acordaţi mare atenţie propriei perfecţionări sau călătoriilor şi faceţi investiţii în acest domeniu, unele aprobate de partener, altele blamate în curând de cei invidioşi. Sunt posibile veşti nu tocmai bune din domeniul sănătăţii sau al serviciului dar problemele se pot rezolva. Prietenii vă pot da sfaturi dar neştiind toate amănuntele şi nefiind interesaţi de evenimente nu vor fi capabili de sfaturi inteligente. Nu le împrumutaţi bani!

Gemeni – deşi nu vă sustrageţi de la responsabilităţi, aveţi nevoie de sprijin şi confirmare din partea celor apropiaţi. Sunteţi inspirat în societate şi aveţi mari şanse să atrageţi profitul de partea dumneavoastră dar nu sunteţi prea inspirat în alegerea persoanelor cu care vă asociaţi. Aveţi senzaţia că cel sau cea care vă declară dragostea are doar un interes financiar . Puţină detaşare de probleme şi un strop de înţelegere aduce avantaje.

Rac – sunteţi activ şi aveţi idei pe care vreţi să le aplicaţi în obţinerea unor favoruri sau al unor sume sulimentare de bani, idei care sunt stimulate şi de către unii prieteni. Trimiteţi sau primiţi veşti de la prieteni. Comunicaţi mult mai bine cu partenerul de viaţă sau de afaceri sau încheiaţi un contract de colaborare. Aveţi încredere în flerul dumneavoastră. Încercaţi să rezolvaţi pozitiv neînţelegerile din familie.

Leu – dorinţa dumneavoastră de a face lucrurile bine şi de a încerca să terminaţi în timp record sarcinile de serviciu vă aduce laude şi bani dar şi comentarii mai răutăcioase. Este o zi în care se anunţă succese în familie, investiţii reuşite sau în care găsiţi sau primiţi bani de care aţi uitat. Astăzi sunteţi mai ursuz ca de obicei şi nu prea agreaţi conversaţiile. Partenerul vă îndeamnă la înţelepciune şi bine face.

Fecioara – cu toate că cei din anturajul apropiat sau copiii sunt destul de siguri pe acţiunile lor ,veţi reuşi mult mai uşor să le impuneţi punctul dumneavoastră de vedere, apelând la talentul oratoric şi la sentimente. Dragostea partenerului şi răbdarea de care dă dovadă face din el un bun prieten dar sensibilitatea excesivă duce la tensiune în casă. Dacă plecaţi într-o călătorie scurtă ar fi bine să o faceţi în compania cuiva drag.

Balanţa – veţi prelua iniţiativa în gospodărie, încurajat şi de mesajele nonverbale pozitive pe care le primiţi din partea celor ce vor să nu prea facă mare lucru. Nu aveţi prea multă energie dar sunteţi perseverent şi încăpăţânat. Conversaţi eficient , mai ales cu prietenii pe care reuşiţi să-i convingeţi de bunele dumneavoastră intenţii. Dacă aveţi probleme cu autorităţile datorate actelor unor proprietăţi, astăzi sunteţi foarte stresat.

Scorpion – vă bucuraţi de popularitate în rândul persoanelor tinere sau reactualizaţi relaţii cu persoane pe care le cunoaşteţi dar stau departe de dumneavoastră. Aveţi parte de noi aventuri sau primiţi veşti, bune din domeniul socio-profesional şi mai puţin bune din domeniul aranjamentelor sau ale duşmanilor. Reuşiţi să câştigaţi uşor simpatia şi încrederea celor cu care încheiaţi parteneriate de afaceri.

Săgetător – vă impuneţi cu abilitate în conversaţie, mai ales cu cei din familie, iar curiozitatea vă ajută să aflaţi multe informaţii utile în investiţii şi tranzacţii financiare. Astăzi înregistraţi un minus financiar, mai ales dacă vă întâlniţi cu un prieten căruia trebuie să-i daţi nişte bani. Dacă aţi avut o problemă de sănătate cei din familie vă aduc alinarea. Primiţi veşti de la rude, trimiteţi veşti şi sunteţi receptiv la tot ce este nou.

Capricorn – aveţi nevoie de energie pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus dar veţi constata cu bucurie că aveţi parte de sprijin din partea partenerului. Faceţi impresie bună lucrătorilor bancari şi ştiţi să vă faceţi plăcut în rândul persoanelor mai tinere. Aveţi unele necazuri cu autorităţile sau descoperiţi că un şef nu v-a propus la primă, cu toate că o meritaţi. Dacă doriţi să faceţi o călătorie, apar unele mici probleme create de Mercur retrograd.

Vărsător –un coleg de serviciu vă încurajează din umbră în realizarea proiectelor dumneavoastră financiare şi în realizarea unor proiecte legate de carieră sau poziţie socială. Vă impuneţi în faţa vecinilor, fraţilor şi prietenilor apropiaţi şi primiţi aprecieri pozitive, mai ales de la persoane cu imaginaţie, dar şi reproşuri de la un cineva aflat departe de dumneavoastră. Primiţi bani, poate din partea familiei sau de la serviciu, dar şi cheltuiţi.

Peşti – discuţiile, atmosfera plăcută din familie şi investiţiile pe care le puteţi face în casă vă dau încredere în forţele proprii şi în prieteni. S-ar putea să primiţi o primă sau o altă recompensă financiară. Nu onoraţi cererile de împrumut din partea prietenilor! S-ar putea să nu mai vedeţi prea curând banii înapoi. Aveţi iniţiativă în cuplu sau în afacerile extraserviciu dar dacă riscaţi prea mult puteţi pierde.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Camila Giorgi, retragere misterioasă din tenis. Motivul pentru care se zvonește că ar fi fugit în Statele Unite

Camila Giorgi, una dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul feminin, a ales să se retragă din tenis într-un mod bizar. Italianca de 32 de...

Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Obiceiuri și tradiții

Aproximativ două milioane de români își serbează ziua de nume mâine, 21 mai, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Această sărbătoare are o semnificație...

Curtea Penală Internațională cere arestarea șefilor Hamas dar și a premierului Netanyahu

Curtea Penală Internațională (CPI) cere arestarea principalilor lideri ai grupării Hamas dar și a premierului Israelului, Benjamin Netanyahu. Karim Khan, procurorul șef al CPI, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă