15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 9-11 septembrie

Horoscopul weekendului 9-11 septembrie

Berbec – comunicaţi bine cu prietenii, cu cei cu care lucraţi şi cu familia. Starea sănătăţii este destul de bună şi aveţi energie pe care o consumaţi în mod constructiv. Puteţi avea parte şi de succese sentimentale, vineri, având în vedere că este un week-end cu oportunităţi de distracţie. Plăcerile secrete, întâlnirea cu cei dragi, vă mai relaxează fruntea, cam încruntată în ultimul timp. Duminică aflaţi un secret sau aranjaţi ceva avantajos în domeniul financiar.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Taur – reuşiţi să conduceţi prin intermediul partenerului nişte proiecte noi la serviciu. Sâmbătă, cu toată colaborarea, apar conflicte în cuplu ce perturbă viaţa de familie. Poate fi vorba şi de o neânţelegere a partenerului cu autorităţile. Sunteţi mult mai inspirat în decizii, cu toate că simţiţi o oarecare oboseală. Vă bucuraţi de popularitate şi puteţi face aranjamente reuşite. Duminică este o zi mai agitată, cu veşti, invitaţii, întâlniri care vă fac plăcere. Prietenii vă pot ajuta să scăpaţi de nişte bani aşa că mai bine îi evitaţi.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – vă bucuraţi de popularitate dar aveţi parte şi de conflicte în public, poate cu partenerul sau cu autorităţile. Relaţia cu partenerul este destul de bună şi aveţi mari şanse să lămuriţi o neânţelegere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii, mai ales sâmbătă. În acest week-end vă propuneţi să citiţi ceva interesant sau să mergeţi la o petrecere. Se poate şi odihnă activă prin lectură, teatru sau o plimbare plăcută. Sunt posibile fluctuaţii financiare. Chiar dacă veţi cheltui, veţi găsi şi surse de finanţare.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – este o săptămână bună, cu realizări intelectuale şi financiare, cu o relaţie bună cu partenerul de viaţă şi cu cel de afaceri şi cu sprijin din partea rudelor. Dacă vineri şi sâmbătă vă preocupă mai mult partea materială şi relaţia cu rudele, duminică citiţi, vă culturalizaţi sau faceţi o vizită cuiva aflat în altă localitate. Aveţi de făcut investiţii în casă, de cumpărat cadouri pentru cineva drag. Tensiunea din casă aproape că dispare complet.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Leu – nu aveţi probleme majore de sănătate iar cele pe care le-aţi avut încep să se amelioreze. În dragoste aveţi parte de stabilitate şi sentimente sincere şi durabile şi primiţi cadouri care vă fac plăcere, poate o invitaţie într-o călătorie. Sunt avantajate poveştile de dragoste la distanţă. Rudele nu vă susţin proiectele profesionale şi nici pe cele sentimentale. Ar fi bine ca în acest week-end să evitaţi împrumuturile. Popularitatea de care vă bucuraţi vă poate aduce avantaje materiale.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Fecioara – puteţi face nişte aranjamente reuşite legate de banii altora, de tranzacţii, de împrumuturi şi faceţi impresie bună, mai ales în cercurile selecte. Aveţi grijă în relaţia cu unii prieteni, mai ales cu prietenele. S-ar putea să fiţi tras pe sfoară. Vă ocupaţi mai mult de sănătate sau de probleme de serviciu. Vă faceţi noi prieteni sau primiţi o propunere pentru o plimbare. Duminică îi veţi contacta şi veţi face un program comun de petrecere a timpului liber. Cu toate că vă simţiţi bine, nu trebuie să exageraţi.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – aveţi o stare mai proastă aşa că în acest week-end simţiţi nevoia să leneviţi. Relaţia cu partenerul este bună şi puteţi avea parte şi de momente pasionale, de declaraţii şi dovezi de dragoste, mai ales vineri când primiţi şi o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Nu este exclus să staţi ceva mai mult pe la serviciu sau să vă gândiţi şi acasă la problemele mai puţin clare care au apărut în ultimul timp. Sunteţi calculat cu banii dumneavoastră dar vineri aveţi toate şansele să cheltuiţi în plus.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣


Scorpion –
faceţi rost de bani din împrumuturi, sponsorizări sau prime dar îi şi investiţi, în reparaţii sau dotări în casă. Aveţi succes la serviciu, vineri, faceţi impresie bună în public, vă bucuraţi de popularitate şi aveţi parte de prieteni generoşi dar pe duminică ar trebui să fiţi mai atent deoarece apar conflicte cu persoanele mai impulsive. Vineri şi sâmbătă vă ocupaţi mai mult de casă, de familie. Duminică vă ocupaţi de activităţi intelectuale dar ar fi bine să nu vă suprasolicitaţi. Aveţi parte şi de distracţii.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – în acest week-end încercaţi să rezolvaţi cât mai multe probleme mărunte, să vă plimbaţi şi să vă întâlniţi cu cei apropiaţi. Poate mergeţi cu rudele la cumpărături sau primiţi o invitaţie pentru o plimbare din partea unei persoane interesante. Sunt posibile fluctuaţii financiare, şi în minus dar şi în plus dacă aveţi colaborări. Sâmbătă veţi fi asaltat de treburile gospodăreşti care vor aduce şi neânţelegeri cu partenerul. Aveţi multe de făcut pe acasă. Prietenii vă trimit veşti, invitaţii sau chiar vă întâlniţi cu ei.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn – aveţi parte de fluctuaţii financiare dar situaţia se păstrează în limite normale. Este un week-end cu activităţi casnice, cu discuţii constructive în familie şi cu realizări în casă. Petreceţi mai mult timp cu părinţii sau cu copiii şi pregătiţi şi câteva surprize. Duminică aveţi parte de aventuri nu prea plăcute, de chltuieli pentru copii sau de neânţelegeri cu rudele, tot din cauze materiale. Poate primiţi o invitaţie din partea cuiva din anturajul apropiat sau ieşiţi la o plimbare în compania unei persoane dragi.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – cu toate că vă simţiţi bine, nu este cazul să exageraţi cu efortul deoarece poate reveni o afecţiune de care aţi crezut că aţi scăpat. Tratamentele naturiste, investiţiile făcute în sănătate în ultimul timp vă ajută să vă simţiţi bine. Nu exageraţi cu munca şi evitaţi stresul, mai ales sâmbătă. Banii vin mai mult din partea partenerului sau din afaceri. Relaţia cu partenerul este foarte bună iar comunicarea constructivă. Nu este exclus să vă propună o scurtă plimbare romantică.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti – chiar dacă nu primiţi sume mari de bani, tot veţi avea o mică realizare. Vă merge bine în carieră şi în societate şi puteţi face aranjamente financiare reuşite, mai ales vineri. Se anunţă acţiuni neprevăzute care vă vor pune într-o situaţie favorabilă dar şi întâlniri sau drumuri scurte care pot aduce conflicte. Aveţi o relaţie bunbă cu prietenii şi vă faceţi noi prieteni. Este un week-end în care vă întâlniţi, programat sau întâmplător, cu mulţi prieteni. Cu unii poate demaraţi chiar parteneriate de afaceri.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

 

 

Cele mai citite

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...

România, a doua cea mai rapidă evoluție economică din UE, după Polonia

În ultimele două decenii nivelul PIB-ului per capita a crescut puternic în majoritatea țărilor care au aderat la UE (2004-primul val, 2007-al doilea val...

Start la GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa!. PROGRAMUL COMPLET

Astăzi începe GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, ce revoluționează cultura barbeque din România! Peste 50.000 de participanți sunt așteptați pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă