20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 27-29 mai

Horoscopul weekendului 27-29 mai

Berbec – aveţi parte de succese personale, sunteţi optimist şi gândiţi pozitiv dar nu prea aveţi energie şi puteţi intra în conflict cu şefii sau cu autorităţile. În acest week-end va trebui să împăcaţi şi serviciul şi partenerul. Se anunţă încă de vineri o vizită la dumneavoastră acasă sau o altă surprizăă legată de casă sau familie. Prietenii vin cu propuneri tentante dar dacă veţi face ca ei, veţi cheltui bani, mai ales duminică. Noroc la bani aveţi dar şi dorinţă de distracţie. Partenerul va fi un element de echilibru în grupul de prieteni.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Taur – vă place să faceţi pe detectivul, să pătrundeţi secretul lucrurilor ascunse, să vă documentaţi şi să ştiţi mai multe ca ceilalţi. Cu ajutorul unei persoane feminine ce vrea să rămână anonimă veţi reuşi să aflaţi informaţii care pot aduce ceva bani. Sâmbătă şi duminică vă veţi bucura de popularitate în grupul de prieteni dar s-ar putea să fiţi puţin stresat din cauza unei călătorii sau a unor duşmani. Aveţi mari şanse de a participa la o petrecere, un vernisaj sau altă activitate socială. Aveţi grijă la sănătate!

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – situaţia financiară crează tensiuni iar cheltuielile cu prietenii nu sunt pe palcul unora. Prietenii sunt imprevizibili şi s-ar putea să vă susţină iniţiativele personale. Nu este exclus să vă faceţi noi prieteni dar şi noi duşmani din prietenii falşi. Duminică primiţi o declaraţie de dragoste sau o invitaţie pentru o plimbare. Nu este exclus să vă certaţi cu persoana iubită din cauza unei persoane nonconformiste din grupul de prieteni. Aflaţi de bârfe şi lucrul acesta nu vă face plăcere. Vă temeţi de bârfe.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Rac – faceţi impresie bună în societate şi aveţi succese în carieră dar şi ceva probleme cu partenerul. Veştile primite de la prieteni sunt bune dar cele legate de poziţia socială a partenerului vă îngrijorează. Încă de vineri faceţi un program de week-end împreună cu partenerul. Nu este exclus să mergeţi la o petrecere sau alt eveniment monden unde aveţi parte şi de surprize plăcute dar şi de griji suplimentare. O vizită făcută rudelor poate fi o alegere bună, mai ales dacă este vorba de un eveniment deosebit.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Leu – cele mai multe bucurii vin din partea prietenilor sau al carierei. Aceste succese sau oportunităţi înlesnesc parteneriate de afaceri sau îmbunătăţesc situaţia financiară. Dacă vineri aveţi de lucru la serviciu, restul zilelor de week-end le rezervaţi partenerului. Nu este exclus să fiţi invitat la o petrecere, poate un cocteil de afaceri, prilej cu care veţi avea unele dispute cu partenerul. Primiţi veşti şi vă ocupaţi şi de casă şi familie. Dacă plecaţi în călătorie, aveţi grijă cum mergeţi!

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – moştenirile încurcate se rezolvă sau primiţi cadouri sau sponsorizări pentru acţiunile dumneavoastră. Rezolvarea materială a problemelor ajută şi la finanţarea unor probleme medicale sau la investiţii în casă. Din nefericire tot nu aţi scăpat de stresul situaţiei financiare sau de stresul găsirii unui tratament adecvat. O problemă de serviciu sau de sănătate poate împiedica sau cel puţin întârzia plecarea într-o călătorie. O cerere de împrumut refuzată sau un cadou neinspirat poate deteriora relaţia cu cineva drag.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – primiţi veşti bune,mai ales despre examene sau călătorii, negociaţi cu succes iar afacerile mărunte aduc beneficii nesperate. Este şi meritul dumneavoastră. Interveniţi pentru un membru al familiei care doreşte un curs de specializare sau o diplomă dar bunele intenţii nu sunt primite aşa cum aţi sperat. Partenerul este imprevizibil şi puteţi intra în conflict. Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră în acest week-end iar treburile gospodăreşti vă obosesc şi mai mult. Cu toate acestea doriţi mult să plecaţi într-o scurtă călătorie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Scorpion – în domeniul sănătăţii se impune o maximă prudenţă deoarece apar probleme din cauza stresului. Deveniţi ceva mai melancolic dar tot vă rămâne rezistenţă fizică, mai puţin psihică. Evoluţia sănătăţii este imprevizibilă dar puteţi găsi remediul potrivit. Vineri aveţi de alergat prin magazine, de rezolvat corespondenţa sau de negociat termenii unui contract, de terminat sarcinile de serviciu dar şi treburile casnice. Le veţi face pe toate în timp record. Puteţi primi bani. Duminică staţi mai mult cu partenerul.

Sănătate: ♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – aveţi parte de surprize plăcute din partea partenerului, de dragoste şi protecţie din partea lui. Cei necăsătoriţi pot primi o cerere în căsătorie. Vineri vă ocupaţi mai mult de casă şi familie dar de sâmbătă sunteţi hotărât să vă distraţi, să vă relaxaţi. Oportunităţi de distracţie vi se oferă dar puteţi avea unele neânţelegeri din cauza banilor sau a cheltuielilor. Discuţiile cu cei dragi vă poate strica buna dispoziţi pentru o perioadă scurtă de timp. Sunt posibile stări de oboseală dar nu trebuie să vă faceţi probleme.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Capricorn – succese potolite în dragoste sau bucurii din partea copiilor. Şi activităţile de la serviciu evoluează destul de bine. Prietenii vă stimulează dar pot fi o uşoară piedică în realizarea ţelurilor propuse. Vineri sunt posibile fluctuaţii financiare. În acest week-end aveţi parte de surprize în familie, de funcţionarea incorectă a unor aparate casnice sau de activităţi gospodăreşti suplimentare. Prea multă agitaţie şi prea mult stres poate dăuna sănătăţii. Nu este exclus să primiţi duminică o veste de la serviciu la care nu v-aţi aşteptat.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător – veţi merge împreună cu familia în vizită la prieteni şi veţi face împreună multe lucruri minunate sau veţi pleca într-o călătorie de afaceri. Vineri aţi putea avea o întâlnire cu un coleg de serviciu pentru a discuta probleme serioase dar cu multă detaşare. Aveţi grijă la duşmanii nedeclaraţi care vor încerca să vă pună beţe în roate. La examene evitaţi copiatul şi aranjamentele ilegale! Un prieten care ţine mult la dumneavoastră vă poate ajuta să rezolvaţi actele legate de călătorie sau de examen. Duminică vă aşteaptă o surpriză.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti – rezolvaţi pozitiv o problemă legată de casă sau aveţi parte de bucurii din partea familiei. O călătorie sau o petrecere poate fi prilej de distracţie şi relaxare dar şi prilej de cheltuieli suplimentare. Week-endul debutează cu o uşoară oboseală dar apoi vă veţi aduna toate resursele şi veţi urma programul pentru petrecerea timpului liber. Afacerile extraserviciu şi distracţiile se pot lăsa cu pierderi materiale. Ar fi bine să fiţi mult mai atent cu banii dumneavoastră în acest week-end.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

 

 

Cele mai citite

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Cum să alegi bateria potrivită pentru panoul tău fotovoltaic

Într-o lume unde există o evoluție a energiei regenerabile, cunoașterea elementelor esențiale ale sistemelor fotovoltaice este vitală. Articolul de față evidențiază factorii pe care...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă