11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 26-28 august

Horoscopul weekendului 26-28 august

Berbec- partenerul va pretinde să aibă mereu ultimul cuvânt dar pentru că dragostea dumneavoastră este bine structurată şi rezistentă veţi reuşi să ajungeţi la un consens. Dacă vineri vă ocupaţi mai mult de treburile casnice, sâmbătă şi duminică veţi încerca să vă relaxaţi şi să vă distraţi. Nu este exclus ca partenerul să vă propună o excursie plăcută şi interesantă sau să vă vizitaţi copiii care nu se găsesc în aceeaşi localitate cu dumneavoastră. În acest week-end pot apărea divergenţe cu şeful sau cu o autoritate.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – starea sănătăţii este imprevizibilă dar nu de speriat. În casă apar discuţiile constructive, mai ales în domeniul serviciului sau a parteneriatelor de afaceri. Distracţiile şi copiii vor duce la diminuarea bugetului. Este un week-end în care doriţi să staţi mai mult acasă, cu familia, sau vă ocupaţi ceva mai mult de copii dar sarcinile profesionale dar sănătatea nu permite prea mult lucrul acesta. Vi se reproşează că sunteţi mână largă şi cheltuiţi mai mult decât este cazul. Se pune problema unui parteneriat de afaceri.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Gemeni – aveţi un mare sprijin în persoana cuiva apropiat, frate, vecin, coleg de birou. Vreţi să faceţi o surpriză plăcută persoanei iubite sau poate îi propuneţi un program tentant de petrecere a timpului liber pentru acest week-end. Puteţi primi declaraţii de dragoste sau propuneri de plimbări sau de afaceri extra-serviciu. În casă aveţi divergenţe cu ceilalţi membrii din cauza sarcinilor gospodăreşti care persistă şi în week-end. Cu toate că simţiţi că aveţi multă energie, ar fi bine să nu neglijaţi sănătatea.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Rac – este un week-end delicat pentru relaţia cu familia. Poziţia socială, o delegaţie de serviciu sau probleme cu autorităţile vă fac mult mai impulsiv şi mai puţin răbdător cu cei din familie. Duminică aveţi mari şanse să faceţi investiţii reuşite pentru casă. Dacă plecaţi cu automobilul personal, aveţi grijă cum călătoriţi. Aveţi parte de surprize în dragoste, poate chiar de o nouă relaţie. Puteţi descoperi un secret care este de folos celor din familie.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – după ce aranjaţi aprovizionarea de sfârşit de săptămână şi rezolvaţi problemele mărunte nou apărute, vă ocupaţi şi de dumneavoastră. În week-end vreţi să vă simţiţi bine şi să uitaţi de toate dar lucrul acesta nu se poate face decât cu un compromis şi cu colaborarea unor vecini. Vestea bună este că veţi reuşi să vă impuneţi propunerile în faţa anturajului apropiat. Nu este exclus să primiţi o primă sau o altă recompensă materială. Vă tentează în acest week-end vizitele la centrele de înfrumuseţare.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Fecioara – cu toate că veţi încerca să vă detaşaţi de problemele sentimentale, nu prea veţi reuşi. Aveţi multă disponibilitate afectivă şi dorinţa de a face multe prin casă şi pe la serviciu dar ar trebui să vă menajaţi forţele. Vă achitaţi taxele sau luaţi un cadou pentru cineva din familie. Pentru unii dintre dumneavoastră nu este exclus să primiţi o moştenire sau o sponsorizare. Vă întâlniţi cu rudele şi prietenii vă ocupaţi, cu mari şanse de reuşită, de probleme de sănătate.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – cu toate că nu staţi chiar aşa de prost cu banii, veţi cheltui mai mult decât vă aşteptaţi. Va fi un week-end cu întâlniri sau vizite la prieteni, cu propuneri de călătorie dar şi cu ceva taxe de plătit. Stimulat de ceea ce vedeţi la un prieten, s-ar putea să căutaţi un parteneriat de afaceri care să vă permită şi dumneavoastră o astfel de realizare. Nu este bine să împrumutaţi acum bani sau să ţineţi secrete faţă de partener. Vă simţiţi cam obosit iar dispoziţia dumneavoastră poate fi imprevizibilă.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Scorpion – dacă nu vă agitaţi prea mult şi înlăturaţi stresul, vă veţi simţi bine. Poate să reapară o afecţiune mai veche dar un succes în carieră sau o petrecere vă ajută să uitaţi de ce vă doare. Veţi reuşi să temperaţi prietenii prea impulsivi sau, din contră, le veţi dezvolta curajul şi iniţiativa. Nu este exclus să plecaţi împreună într-o călătorie pe care n-o agreaţi prea mult înainte de acest week-end. Dacă nu reuşiţi să reuniţi toată familia, o lăsaţi pe week-end-ul următor. Comunicaţi bine cu partenerul dar puteţi intra în conflict cu cei cu care lucraţi.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – sunteţi imprevizibil şi reuşiţi să vă mobilizaţi prietenii în acţiuni iniţiate de dumneavoastră. Faceţi pe detectivul sau vă ocupaţi de aranjamente în carieră. Ceea ce descoperiţi sau aranjaţi poate aduce avantaje materiale dar şi duşmănii suplimentare. Nu trebuie să neglijaţi sănătatea, mai ales că poate recidiva o afecţiune mai veche insuficient tratată. Sunt posibile fluctuaţii financiare, atât cheltuieli cât şi încasări. Călătoriile au parte de piedici din partea unor duşmani alunecoşi.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn – banii se duc pe taxe, impozite, plăcerile dumneavoastră sau ale celor dragi. Vreţi să vă simţi bine indiferent de preţul plătit. Starea sănătăţii este acceptabilă, cu toate că în acest week-end poate apărea o indispoziţie, o tensiune arterială mărită sau altă problemă la care nu v-aţi gândit. Este un week-end cu invitaţii, veşti, întâlniri cu rudele, plimbări sau semnarea unor acte, poate chiar cu o petrecere. S-ar putea să luaţi cadouri pentru o petrecere sau să primiţi o invitaţie la un eveniment deosebit din partea unei rude.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – v-aţi obosit cam mult în ultimul timp de aceea aveţi impresia că nu mai aveţi energie. În acest week-end vă bucuraţi de popularitate sau aveţi prilejul să mergeţi într-o excursie, poate ceva aşteptat de multă vreme. Nu uitaţi că această excursie nu este lipsită de probleme. De asemenea puteţi primi informaţia că munca dumneavoastră de la serviciu poate fi recompensată cu o primă. Dacă aveţi proces, ar fi bine să nu vă puneţi rău cu autorităţile. Aveţi o relaţie bună cu partenerul.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Peşti – veţi impune prudenţă în cheltuieli dar călătoriile sau cursurile de specializare vor diminua bugetul. Aveţi mari şanse să primiţi bani de la serviciu. Partenerul este plin de surprize iar rudele vor accepta invitaţia pentru o cină de familie. Vă simţiţi cam lipsit de energie dar nu veţi neglija treburile casnice de sfârşit de săptămână, mai ales copiii. Sâmbătă şi duminică vă ocupaţi şi de serviciu dar de găsirea unui remediu pentru o problemă de sănătate.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Cele mai citite

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă