22 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 15 - 17 iulie

Horoscopul weekendului 15 – 17 iulie

Berbec – sunteţi plin de idei originale care vor duce la succese în domeniul financiar sau la aprecieri pozitive din partea prietenilor.  De altfel puteţi primi veşti bune, sâmbătă, din partea unui prieten aflat departe de dumneavoastră sau despre un examen, un curs de specializare. N-ar fi rău ca duminică să acceptaţi invitaţiile venite din partea celorlalţi. Dorinţele şi sentimentele dumneavoastră sunt prioritare şi din cauza încăpăţânării puteţi avea mici neânţelegeri cu persoana iubită. Vă bucuraţi de popularitate.

Sănătate: ♣♣♣♣   
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣   

Taur – puteţi avea unele realizări în domeniul socio-profesional sau al afacerilor secrete  care vă fac mai optimist şi mai generos. Aveţi idei pe care le utilizaţi constructiv, în carieră sau în societate. Sâmbătă sau duminică nu este exclus să fiţi invitat într-un cerc select, poate la o petrecere cu caracter privat. Vreţi să ştiţi cât mai multe , găsiţi soluţii inteligente dar nu reuşiţi să le transmiteţi colaboratorilor cu care lucraţi. Primiţi şi veşti mai puţin plăcute despre cursuri de specializare, călătorii sau aranjamente la nişte examene.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Gemeni – dacă aveţi taxe de plătit sau împrumuturi de returnat este bine să vă bazaţi pe economiile dumneavoastră cu toate că prietenii vor accepta, sâmbătă, să vă împrumute cu bani.  Tot ce nu ştiţi sau nu stăpâniţi vă sperie, mai ales în problemele legate de acte, împrumuturi sau tranzacţii financiare.  Puteţi avea o propunere de parteneriat de afaceri cu un străin sau o propunere pentru o excursie care vă va surprinde în mod plăcut. Nu este exclus ca în acest week-end să mergeţi să vizitaţi un prieten.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – vă aventuraţi în speculaţii imobiliare sau activităţi socio-profesionale în care sunt implicate şi bunurile altora.  Nu este exclus ca vineri să aveţi un proces sau să intraţi în conflict cu partenerul sau cu o autoritate. Se pare că în carieră v-aţi hotărât să faceţi o schimbare radicală şi duminică aveţi o promisiune din partea unei rude în acest sens. În parteneriate mizaţi pe sentimente pozitive, pe dragoste şi totul va ieşi cum nu se poate mai bine. Treburile gospodăreşti sunt obositoare dar merg bine dacă ştiţi cum să le administraţi.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Leu – în afară de o aglomeraţie a activităţilor cotidiene se anunţă a fi un week-end destul de bun, cu un succes intelectual sau veşti bune de departe sau legate de o călătorie. Aflaţi de nişte bârfe, vă necăjiţi cu problemele de serviciu sau de sănătate vineri la prima oră dar apoi vă relaxaţi şi vă gândiţi la o plimbare sau o conversaţie plăcută în compania partenerului. Gândul poate deveni realitate. Consumaţi multă energie pentru a vă afirma şi nu prea aveţi de unde dar rezultatele vor fi pozitive.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – relaţia cu partenerul de viaţă sau cel de afaceri este destul de bună, mai ales dacă veniţi cu o propunere pentru petrecerea timpului liber sau faceţi o declaraţie de dragoste. Sâmbătă vă ocupaţi de problemele de sănătate a cuiva din familie sau găsiţi un remediu şi un tratament pentru o afecţiune apărută ca din senin. Vineri aveţi o confruntare cu un copil, poate datorită unor pretenţii financiare, sau cu o rudă care nu este de acord cu dorinţa dumneavoastră de a vă distra Totul se petrece mult prea repede şi aveţi un sentiment de nesiguranţă .

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – sunteţi perseverent , plin de ambiţie iar eforturile dumneavoastră de a face cât mai multe acasă şi de a vă afirma la serviciu sau de a profita de cunoştinţele pe care le aveţi vor aduce şi succese dar şi nemulţumiri. Sânbătă veţi face o propunere interesantă partenerului pentru petrrecerea timpului liber. Nu sunt avantajate discuţiile cu rudele, mai ales sâmbătă, puteţi avea unele divergenţe de opinie.. Duminică vreţi  să vă distraţi sau veţi petrece câteva momente plăcute în compania copiilor.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Scorpion – aveţi şansa să faceţi investiţii reuşite pentru casă, familie şi sănătate şi să îmbinaţi activităţile gospodăreşti cu cele de serviciu. La serviciu comunicaţi eficient cu cei cu care lucraţi, sunteţi activ dar se impune prudenţă şi nu trebuie să faceţi eforturi fizice exagerate. Vineri aveţi discuţii cu un şef sau cu autorităţile sau primiţi nişte veşti de departe care nu vă sunt pe plac. Primiţi şi veşti bune şi invitaţii de la unii prieteni sau de la partenerul de viaţă. Sâmbătă şi duminică vă ocupaţi mai mult de casă şi familie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – cineva din anturajul apropiat vă face o propunere  care vă surprinde în mod plăcut.  Poate fi ceva legat de o afacere personală, de o afacere extraserviciu sau de o aventură. Oricum, duminică aveţi ocazia să vă întâlniţi cu nişte prieteni sau cu vecinii la un pahar de vorbă dar aveţi grijă la bârfe. Veţi constata că o ieşire la o plimbare nu este o idee rea, chiar dacă va duce la cheltuială suplimentară. Vineri şi sâmbătă vă preocupă şi problemele financiare sau treburile gospodăreşti. Primiţi veşti, şi mai bune şi mai puţin bune.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Capricorn – un coleg de serviciu încearcă să vă devină prieten sau vă trimite nişte veşti bune. Dacă intenţionaţi să avansaţi în carieră, încercările dumneavoastră nu dau imediat rezultate.  Sunteţi pătimaş şi puneţi multă pasiune în ceea ce faceţi aşa că toate pot merge destul de bine dacă mai lăsaţi din orgoliu. Sâmbătă puteţi avea un succes financiar sau rezolvaţi o problemă financiară legată de casă. Aveţi parte de cheltuieli cu copiii sau pentru satisfacerea unor plăceri. Nu sunt excluse nici taxele care au început să se strângă în ultimul timp.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător – primiţi o veste bună  de la cineva apropiat sau un împrumut de la o persoană care vrea să rămână secretă. Aveţi de rezolvat multe probleme mărunte , neprevăzute şi cu o evoluţie imprevizibilă dar cu final pozitiv.  Vreţi să aflaţi cât mai multe secrete , să trageţi sfori şi să vă creaţi o poziţie privilegiată dar cineva de la serviciu vă poate pune beţe în roate. Vă utilizaţi din plin mintea, mai ales dacă este vorba de afacerile personale sau despre afaecri mărunte şi semnarea unor acte. Căutaţi  surse secrete de finanţare.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Peşti – situaţia dumneavoastră financiară pare a  se redresa , mai ales cu sume primite din afaceri imobiliare sau de la părinţi. Nu este cazul să mizaţi pe speculaţii financiare, sentimentale sau împrumuturi, cu toate că aveţi un susţinător secret. Este un week-end cu întâlniri cu unii prieteni şi cu surprize dar şi cu bârfe şi răutăţi. Dorinţa de a vă realiza unele dorinţe este mai puternică decât posibilităţile reale aşa că puteţi intra în conflict cu cei din familie. Treburile casnice vă obosesc.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Cele mai citite

Ministerul de Externe confirmă că două fete decedate în inundațiile din Italia sunt cetățeni români. A treia persoană încă este căutată

Ministerul român al Afacerilor Externe a confirmat că două fete care au murit în inundațiile din Italia erau cetățeni români. Confirmarea din partea MAE a...

Se construiește Centura Verde București – Ilfov. Premierul Ciolacu asistă la semnarea Memorandumului

În cinstea Zilei Mondiale a Mediului, în România se semnează un Memorandum pentru crearea Centurii Verzi București-Ilfov. Ziua Mondială a Mediului se serbătorește în data...

Ministerul de Externe confirmă că două fete decedate în inundațiile din Italia sunt cetățeni români. A treia persoană încă este căutată

Ministerul român al Afacerilor Externe a confirmat că două fete care au murit în inundațiile din Italia erau cetățeni români. Confirmarea din partea MAE a...
Ultima oră
Pe aceeași temă