19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop week-endului 12-14 august

Horoscop week-endului 12-14 august

Berbec – puteţi avea ceva probleme cu un prieten din cauza unei afaceri extraserviciu sau a unei aventuri dar este un aspect de moment. Vă ocupaţi de un eveniment în familie, unul mai puţin plăcut, sau mergeţi să vizitaţi nişte rude. Nu este exclus să vă faceţi griji sentimentale nefondate. Sunteţi imprevizibil şi puteţi avea parte de un eveniment neprevăzut în societate. Duminică vă puteţi întâlni cu un prieten venit de departe sau studiaţi ceva interesant împreună cu cineva apropiat.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Taur – pot apărea unele probleme în societate dar nu este nimic grav. Vă bucuraţi de popularitate dar sunteţi prea puţin flexibil şi puteţi deranja pe cineva mai tânăr ca dumneavoastră. În acest week-end aveţi toate şansele să mergeţi la o petrecere sau altă activitate mondenă unde vă veţi bucura de aprecieri dar veţi avea parte şi de ceva insatisfacţii, poate din partea cuiva din familie. Financiar, vă merge bine şi puteţi primi banii pe care îi aşteptaţi, poate o primă sau altă recompensă materială. Se anunţă succes la serviciu.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – dacă aveţi probleme de sănătate ar fi mai bine să evitaţi călătoriile lungi. Vă vor obosi şi vor agrava situaţia. Evenimente neprevăzute vă forţează să vă agitaţi mai mult decât ar fi necesar. La serviciu veţi trece la acţiune şi veţi reuşi să vă plasaţi acolo unde doriţi, chiar dacă veţi întâmpina şi greutăţi şi răutăţi din partea unora. Prietenii vor fi o sursă de cheltuieli. Duminică puteţi avea încurcături cu nişte acte de călătorie sau cu o diplomă. Mesajele primite sau transmise nu sunt înţelese corect.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Rac – vă simţiţi bine, cu toate că în acest week-end aveţi nevoie de un moment de respiro. Mai aveţi ceva probleme în casă şi discuţii cu familia, mai ales cu partenerul, dar veţi găsi calea de mijloc. Reparaţiile vă stresează dar veţi descoperi că aveţi resursele necesare, mai ales fizice. În acest week-end apar taxe de plătit sau trebuie să faceţi cuiva un cadou. Vă ocupaţi cu precădere de casă şi familie. Duminică vă puteţi distra în compania rudelor sau îndrăzniţi să faceţi noi investiţii în casă.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Leu – încercaţi să ţineţi un secret faţă de partenerii de afaceri dar generozitatea vă împinge să-l divulgaţi, lucru care poate aduce unele neajunsuri. Abordaţi cu inteligenţă problema şi mai ales cu blândeţe şi compasiune. Fraţii, vecinii şi cei din anturajul apropiat vă vor fi aproape şi vă vor sprijini în încheierea unor parteneriate. Duminică nu este exclus să fiţi invitat la un eveniment deosebit în familie sau cel puţin să vizitaţi cu toţii nişte rude. Primiţi veşti, cheltuiţi bani dar vă veţi distra şi veţi fi fericit să faceţi bucurii celor dragi.
Sănătate: ♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Fecioara – dacă au ai bani, trebuie să ai dragoste! Se impune să fiţi calculat cu banii, mai ales că Saturn îndeamnă spre moderaţie şi economie. Cu toate că nu staţi pe roze în ceea ce priveşte contul din bancă, veţi avea sprijin material din partea celorlalţi membrii ai familiei sau primiţi nişte bani de la serviciu. Se pare că nu vă simţiţi prea bine aşa că n-ar strica să faceţi o vizită la un medic. În acest week-end vă întâlniţi cu prietenii, mai ales duminică. Primiţi veşti bune de la copii sau de la perssoana iubită sau chiar o invitaţie la distracţie.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – cu toate că s-ar putea să revină o afecţiune mai veche, veţi încerca să gestionaţi cât mai bine evenimentul. Visaţi la o dragoste romantică dar veţi fi dezamăgit. Pe de altă parte nu este exclus să primiţi o cerere în căsătorie sau să încheiaţi un parteneriat de afaceri în afara serviciului. Veţi descoperi informaţii care vă sunt de folos dar şi lucruri ce nu vă sunt pe plac. Cu toate că veţi face cheltuieli suplimentare, nu sunteţi foarte stresat de situaţia financiară. Duminică vă simţiţi ceva mai obosit aşa că vă odihniţi sau ieşiţi la o scurtă plimbare.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Scorpion – dacă veţi discuta mai des şi deschis cu ceilalţi, veţi evita multe neînţelegeri în casă. Cu toate că vă simţiţi cam obosit, aveţi suficientă rezistenţă fizică pentru a duce la bun sfârşit tot ce începeţi. Prea multă agitaţie şi stres afectează sănătatea. În acest week-end nu este exclus să rearanjaţi interiorul locuinţei sau să faceţi planuri de renovare. Dacă nu vă simţiţi bine cineva din familie se va ocupa de dumneavoastră. Duminică visaţi să vă distraţi, măcar spre seară.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Săgetător – nu este exclus să plecaţi departe de casă în acest week-end sau să fiţi pe drumul de întoarcere, dacă aţi fost plecat. Aveţi grijă cu actele de călătorie şi conduceţi cu prudenţă! Drumul poate fi legat de o petrecere, o nuntă, un botez sau altă acţiune mondenă. O rudă vă poate ajuta cu nişte acte sau primiţi un cadou de la persoana iubită. Poate aranjaţi ceva, cu o afacere extraserviciu. Financiar, puteţi avea parte de cheltuieli neplanificate cu toate că ţineţi mult să faceţi economii.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Capricorn – vă doriţi mai mulţi bani şi nu vă daţi la o parte din faţa tentaţiilor. Se impune o politică legală. Speraţi la un câştig cu ajutorul partenerului de viaţă sau de afaceri dar veţi descoperi că taxele sunt mai mari decât aţi gândit. S-ar putea să invetiţi nişte bani în acsă sau alt obiectiv imobiliar. Cu toate acestea aveţi parte şi de satisfacţii. Investiţiile făcute vă pot aduce un alt statut social. Comunicarea vă face bine şi aveţi toate şansele să staţi la un pahar de vorbă. În casă sunt posibile evenimente stresante.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător – cu toate că vă simţiţi cam obosit, încercaţi să păstraţi un echilibru în toate. Dacă aveţi o relaţie stabilă veţi avea iniţiative în petrecerea timpului liber. Visaţi la momente romantice dar partenerul nu va percepe corect dorinţele dumneavoastră. Dacă nu, nu este exclus să visaţi la afaceri care nu au un suport real. În acest week-end sunt posibile fluctuaţii financiare. Cu toate că nu aveţi prea multă energie, veţi iniţia vizite prin magazine, plimbări prin parc sau întâlniri cu apropiaţii. Citiţi, vă documentaţi, vă relaxaţi. Aveţi grijă cu sănătatea!
Sănătate: ♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Peşti – nu forţaţi organismul peste limita suportabilă ca să nu aveţi probleme de sănătate. Va fi un week-end mai agitat, cu vizite, plimbări, discuţii, întâlniri. Poate veţi colinda şi magazinele pentru a achiziţiona ceva sau numai pentru a prospecta piaţa. Comunicaţi bine cu partenerul şi luaţi împreună deciziile. Duminică veţi sta ceva mai mult acasă sau vă veţi ocupa de cineva din familie care are nevoie de dumneavoastră. Primiţi veşti bune de la persoana iubită sau de la copii.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Cele mai citite

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă