21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop PEŞTI martie 2016: vei avansa în carieră şi vei câştiga tot...

Horoscop PEŞTI martie 2016: vei avansa în carieră şi vei câştiga tot mai mulţi bani

Universul a creat pentru tine cea mai spectaculoasă aliniere de planete, pentru a te ajuta să-ţi sărbătoreşti grandios ziua de naştere. Neptun, Mercur, Soarele, luna nouă şi eclipsa solară sunt toate în Peşti, aşa că va fi o lună plină de acţiune. Stabileşte-ţi bine ordinea priorităţilor astfel încât atunci când se vor ivi oferte deosebite – în aproape orice sferă a vieţii tale – să fii gata să alegi. Cu cât ziua ta de naştere este mai aproape de 8 martie, cu atât există mai multe şanse să apară schimbări majore în viaţa ta. Pluto te susţine foarte mult, ceea ce înseamnă că un prieten te va ajuta într-un mod apreciabil. 

Marte va intra în Săgetător din 5 martie şi va sta acolo până în 26 septembrie, iar în tot acest timp va lumina casa a 10-a, a prestigiului, onoarei, recompenselor şi realizărilor. În unele momente din această perioadă, Marte va fi retrograd, aşa că vei avea opinii contradictorii despre anumite oportunităţi care îţi sunt prezentate, dar, în general, vei urca tot mai sus pe muntele succesului. Saturn este deja în casa a 10-a, a gloriei şi onoarei, ceea ce înseamnă că vei munci din greu în orice aventură vei intra, dar mai înseamnă şi că vei deprinde multe abilităţi noi prin modalităţi pe care nu le-ai mai cunoscut până acum. Şi tot ceea ce dobândeşti va rămâne cu tine pentru mulţi ani. Există unele semne că ai putea fi subiect de presă, şi atunci multă lume va afla despre tine, iar dacă lumea te cunoaşte deja, va afla despre recentele tale realizări.

Pe 16 martie, fii atent la oportunităţile de avansare, care-ţi vor fi probabil prezentate de un prieten. Proiectul respectiv se va dovedi extrem de profitabil în săptămânile care urmează. Rolul tău va fi mult mai important decât realizezi la început.

În această lună glorioasă, pare să le ai pe toate. Venus, planeta iubirii, va sta în Peşti din 12 martie până în 5 aprilie. Cu Venus lângă tine, vei degaja numai farmec şi toate capetele se vor întoarce după tine. Weekendul 19-20 martie va fi magic, când Venus i se alătură lui Neptun, creând o atmosferă strălucitoare şi romantică pe care nu o vei uita prea curând. Alege un restaurant frumos, cunoscut pentru imaginaţia şi creativitatea mâncărurilor delicioase, şi care este decorat cu lumânări şi flori. Va fi perfect.

A doua eclipsă, cea totală de lună din 23 martie, va fi legată de bani. Eclipsele lunare marchează finaluri, aşa că vei primi în cele din urmă comisionul mare pe care-l aşteptai, sau un bonus, o infuzie de capital, sau o sponsorizare pentru un proiect în care eşti implicat. Dacă datorezi bani, s-ar putea să achiţi o mare parte din datorie. Marte se va alinia cu eclipsa, aşa că se pare că banii pe care-i vei avea sunt legaţi de proaspătul succes în carieră.

Cele mai citite

Nicușor Dan anunță începerea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor

Primarul Nicușor Dan a anunțat că Compania Municipală Eco Igienizare din București a inițiat primul tratament din cele 14 programate pentru acest an, conform...

CSM Bucureşti – Metz 24-27. „Tigroaicele”, aproape de eliminarea din Liga Campionilor

Formația de handbal feminin CSM Bucureşti este foarte aproape de eliminarea din Liga Campionilor, după ce a pierdut prima manșă a sferturilor de finală...

Preşedinte al UDMR Bihor şi-a depus candidatura la preşedinţia CJ

Senatorul Cseke Attila, care este și președintele UDMR Bihor, și-a depus candidatura duminică pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Bihor. În același...
Ultima oră
Pe aceeași temă