11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP PEŞTI iulie 2015. Noroc în plan financiar şi distracţie cu prietenii

HOROSCOP PEŞTI iulie 2015. Noroc în plan financiar şi distracţie cu prietenii

La începutul lunii, vei participa la un eveniment foarte frumos organizat, la care vei întâlni oameni interesanţi şi de succes. Te vei distra de minune şi îţi vei face noi prieteni, care te vor inspira pe viitor.

În plan financiar, lucrurile se vor aşeza la locurile lor fără să faci prea multe eforturi în acest sens. Păstrează-ţi telefonul aproape, ca să nu ratezi şansele. Ai putea primi o propunere de parteneriat sau o invitaţie să participi la un proiect care va începe să aducă bani foarte curând.

Dacă vrei să îţi faci o schimbare radicală de look, cu o tunsoare complet diferită sau cu o nouă culoare a părului, ai grijă să acţionezi înainte ca Venus să devină retrograd, în 25 iulie. Dacă nu vei reuşi să faci schimbarea înainte de această dată, ar fi bine să o amâni după 6 septembrie, când Venus îşi va reveni.

De asemenea, dacă te gândeşti să îţi ceri în căsătorie persoana iubită, ar fi bine să o faci înainte de 25 iulie sau după 6 septembrie, astfel încât lucrurile să decurgă exact aşa cum îţi doreşti.

Însă, întrucât Marte se află în casa dragostei, luna iulie îţi va aduce mai multă atenţie din partea partenerului(ei), iar dacă îţi doreşti un copil, este foarte posibil să primeşti vestea cea mare.

În cazul în care eşti singur(ă), Marte îţi creşte atractivitatea în luna iulie. Vei atrage atenţia mai multor persoane şi vei primi multe complimente. Vei putea începe să flirtezi din ce în ce mai mult cu o persoană care îţi captează atenţia.

În jurul zilei de 15 iulie, vei avea o mică neînţelegere cu unul dintre cei mai buni preteni, pentru că te va contrazice în privinţa vieţii tale amoroase sau din cauză că evenimentul la care vrea să participi costă mai mult decât îţi doreşti să cheltui.

Pe tot parcursul lunii, vei avea activitate lejeră la serviciu şi foarte mult timp liber pe care să îl petreci cu familia şi prietenii, fără stres şi îngrijorări profesionale.

Totuşi, la sfârşitul lunii, după activitate intensă în plan social, vei simţi nevoia de intimitate şi de relaxare. Dacă vei avea de încheiat un proiect, ar fi bine să lucrezi singur(ă), în ritmul tău.

Încearcă să pleci în vacanţă până la sfârşitul lunii, pentru că în august vei fi foarte ocupat(ă) la serviciu.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă