8.9 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie SĂGETĂTOR: Socializare şi activitate intensă în plan profesional

HOROSCOP noiembrie SĂGETĂTOR: Socializare şi activitate intensă în plan profesional

În primele două săptămâni ale lunii noiembrie, ai multe sarcini de lucru de rezolvat şi eşti nevoit(ă) să te organizezi foarte bine, ca să le finalizezi pe toate. Totuşi, ai astrele de partea ta, astfel că nu te simţi copleşit(ă) de situaţie.

Din a doua jumătate a lunii şi până la încheierea sărbătorilor de iarnă, îi cucereşti pe cei din jur datorită carismei tale şi primeşti invitaţii la multe evenimente.

De asemenea, între 11 şi 24 noiembrie, eşti foarte productiv(ă) şi faci paşi mari în plan profesional, cu condiţia să lucrezi singur(ă), în linişte.

Însă, în 23 noiembrie, un prieten sau chiar partenerul(a) te şochează cu ceva ce spune sau face. Totuşi, nu este momentul să îl(o) confrunţi. Analizează situaţia şi decide dacă vrei sau nu să salvezi relaţia, înainte de a începe o discuţie.

De asemenea, apar neînţelegeri şi tensiuni la serviciu, cel mai probabil, legate de bani. Astfel, te simţi captiv(ă) într-o situaţie care îţi displace.

Totodată, apare o dificultate care are legătură cu un conflict în instanţă sau relaţia cu cineva din străinătate, un paşaport, o viză sau un alt aspect legat de migrare.

Îţi închei luna cu un weekend pe care îl petreci singur(ă), ca să îţi pui gândurile în ordine şi să îţi construieşti o strategie prin care să îţi îmbunătăţeşti viaţa. 

Cele mai citite

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...

Reporterul Pro Tv Marius Buga condamnat pentru sex cu doi minori instituționalizați

Jurnalistul Marius Buga a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru sex cu doi minori instituţionalizaţi, conform deciziei luată marţi...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...
Ultima oră
Pe aceeași temă