14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialHANDBAL MASCULIN: Dinamo, victorie importantă în fața CSM -ului în Liga Naționala

HANDBAL MASCULIN: Dinamo, victorie importantă în fața CSM -ului în Liga Naționala

Dinamo a câştigat detaşat primul meci al finalei Ligii Naţionale în faţa lui CSM Bucureşti, 34-20. Liderul sezonului regulat a condus jocul încă de la început, iar la pauză, alb-roşii aveau 17-6. Deţinătoarea Cupei, CSM, nu a reuşit în niciun moment să revină.

Alb-roşii au ieşit şi mai motivaţi de la vestiare, iar după numai patru minute din repriza a doua aveau un avantaj de 13 goluri, 20-7. Formaţia lui Eliodor Voica a marcat la aproape toate ocaziile, iar partida s-a terminat 34-20 pentru Dinamo.

”Se pare că la acest meci noi n-am fost prezenți. În timp ce lor le-a ieșit totul, nouă, aproape, că nu ne-a ieșit nimic”, a spus Ionuț Iancu de la CSM București.În schimb, dinamovistul Vrankovic spune că echipa a a făcut un pas mare spre câștigarea trofeului.

”Sunt fericit! Toată echipa este fericită. Am făcut un pas mare spre trofeu, dar încă nu ne-am relaxat”, a spus croatul Jakov Vrankovic.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă