14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialGuy Ritchie infiinteaza o casa de discuri, pentru a ajuta o trupa...

Guy Ritchie infiinteaza o casa de discuri, pentru a ajuta o trupa de folk

Regizorul britanic Guy Ritchie, fostul sot al cantaretei Madonna, va fonda casa de discuri Punchbowl Records, pentru a sprijini grupul irlandez de folk The Punchbowl Band, care canta in pub-ul sau din Londra, potrivit presei de specialitate, citata de NewsIn.

Ritchie considera ca muzicienii din The Punchbowl Band, a caror trupa poarta numele pub-ului sau, au ceea ce trebuie pentru a avea succes si stiu cum sa se raporteze la public.

"E captivant sa ma aventurez in industria muzicala. E un domeniu dur, dar am vazut modul in care aceasta trupa se raporteaza la public. Are toate sansele sa fie placuta de publicul larg", a declarat cineastul cunoscut in special pentru filmele "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) si "Snatch" (2000).

Printre fanii grupului se numara si Justin Timberlake, care a si cantat alaturi de ei. "A canta alaturi de ei a fost distractiv, cea mai mare distractie de care am avut vreodata parte fara o femeie", a spus cantaretul.

The Punchbowl Band, formata din Willy Barr, Brendan McAuley, Steve Mulhern si Daniel Gott, isi va lansa albumul de debut, numit "Journey", pe 1 martie, prin casa de discuri deschisa de Guy Ritchie, o filiala a Universal Records.

Casa de discuri nu este singurul proiect nou in care se implica regizorul britanic in 2010, acesta planuind, de asemenea, sa-si deschida o fabrica de bere. Ritchie a inregistrat deja, ca marci, numele unor beri pe care le va lansa – Bitta Ritchie, Punch Bowl Beers, Punch Bowl Ales si Ashcombe Ales.

Cele mai citite

Incendiul din sectorul 1: Dan Podaru spune că primarul avea datoria de a fi la fața locului. Ce a transmis Clotilde Armand

Primarul Clotilde Armand avea datoria de a fi pe teren, la incendiul de noaptea trecută din sectorul 1, susține Dan Podaru, candidatul PER pentru...

Dinamo, calificată în Final Four-ul EHF European League. „Dulăii” au bătut-o pe Skjern chiar la ea acasă

Formația de handbal masculin Dinamo Bucureşti s-a calificat în Final Four-ul EHF European League, după ce a obținut o nouă victorie în fața echipei...

Banner de campanie al lui Nicușor Dan, lângă bălării de peste 1 m înălțime. FOTO

Imagini surprinse de jurnaliștii cotidianului național ROMÂNIA LIBERĂ arată iarbă și buruieni înalte de peste un metru, în mijlocul Capitalei, lângă Palatul Parlamentului, pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă