19.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialGTA V, unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, se lansează...

GTA V, unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, se lansează luni în România

Unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, Grand Theft Auto V, va fi lansat luni în România.

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfăşoară în metropola modernă Los Santos: întreg oraşul este împânzit de guru autoproclamaţi, de personaje dubioase care visează să devină vedete şi de celebrităţi a căror faimă este de mult apusă.

În mijlocul acestei lumi dominate de criza economică şi reality show-uri de duzină jucătorii îi vor întâlni pe cei trei protagonişti ai jocului. Fiecare dintre ei reprezintă un alt tip de criminal: Franklin este un borfaş de stradă care vrea să se îmbogăţească cât mai uşor şi repede, Michael este un escroc retras care vrea doar puţină linişte, iar Trevor este un maniac violent şi imprevizibil.

Citeşte şi Cel mai aşteptat joc video al anului, The last of Us, a fost lansat azi pentru PlayStation

Din cauza unor evenimente neprevăzute ei ajung să formeze o echipă nu tocmai obişnuită, care se angajează într-o serie de activităţi deosebit de riscante, în speranţa de a se îmbogăţi peste noapte.

GTA V oferă cea mai mare şi mai dinamică lume de joc întâlnită în jocurile GTA, amestecând firul epic antrenant cu un gameplay captivant.

Toţi fanii seriei GTA sunt aşteptaţi  luni, începând cu ora 22:30, în magazinul Media Galaxy din Mall Vitan să fie printre primii din România care joacă GTA V pe console PlayStation 3.

Pe lângă prezentarea noului GTA, evenimentul va găzdui mai multe surprize, printre care un concert al cunoscutului DJ Phlo Da Shaolin şi un spectacol al trupei de dans BlockBusters Crew.

Citeşte şi Jocurile de pe telefoanele mobile adună venituri mult peste cele atrase de consolele portabile de jocuri

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...

Candidatul PSD la Primăria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, este și un stripper talentat

Fostul primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, între 2012 și 2020, mai vrea un nou mandat din partea PSD, dar ceea ce se știe mai...

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă