17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialGoogle te ajută să găsești telefonul perfect pentru tine

Google te ajută să găsești telefonul perfect pentru tine

Sunt o mulţime de dispozitive cu Android disponibile pe piaţă, iar alegerea telefonului perfect este mai degrabă un coşmar decât o plăcere. Chiar dacă ai un buget stabilit şi caracteristicile bine definite, asta nu înseamnă că alegerea unui smartphone potrivit este un proces simplu. 

Google vine în ajutorul tău sub forma „Which Phone”, un site nemaipomenit care te ajută să găseşti dispozitivul Android care se pliază nevoilor tale. Vei fi  întrebat care este necesitatea numărul unu pe care o ai atunci când vine vorba de un telefon.  Pe parcursul analizei, vei fi nevoit să mai răspunzi la o serie de întrebări, iar la final vei primi câteva recomandări de smartphone-uri care îţi pot oferi ceea ce îţi doreşti.

Lucrul interesant la sugestiile Google este că acoperă inclusiv smartphone-urile din categoria de top, ca Samsung Galaxy Note 4, Galaxy S6, LG G4 şi Nexus.

Dacă setezi o limită de preţ, ai şansa să alegi de la cele mai scumpe până la cele mai ieftine telefoane.  Google îţi poate sugera, de asemenea, în funcţie de bugetul pe care îl ai la dispoziţie, telefoane Alcatel, HTC Desire sau Kyocera Brigader. Nu ai mai auzit de acesta din urmă? Gândeşte-te că dacă Google îl are în listă înseamnă că nu eşti limitat la o anumită gamă sau la telefoanele de top, cărora li se face publicitate pe bani mulţi. Există, de asemenea, opţiunea de a selecta jobul pe care îl ai, o listă scurtă de dimensiuni şi o opţiune separată care îţi permite să te limitezi doar la telefoanele nou-apărute.

Este un serviciu folositor utilizatorilor de smartphone care îşi doresc un dispozitiv cu Android specific necesităţilor lor. Site-ul îţi permite să ai acces la caracteristicile dispozitivelor, potrivit noobz.ro.  

Cele mai citite

Dan Șucu, prima reacție după ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon

După ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon, Dan Şucu se declară dezamăgit și afirmă că managerii nu au apărat interesele clubului...

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă