27.3 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Gloria Bistrita, fara „principal” la Nicosia

Antrenorul Constantin Carstea nu va sta pe banca tehnica la partida pe care echipa Gloria Bistrita o va sustine, in deplasare, cu formatia Olympiakos Nicosia, in primul tur al Cupei UEFA Intertoto, deoarece, chiar in ziua partidei, el va sustine examen la Scoala de Antrenori pentru obtinerea licentei PRO. La meciul cu Olympiakos Nicosia echipa va fi condusa de secundul Ioan Balaur.
Managerul general al gruparii bistritene, Ioan Horoba, a spus ca nu are informatii despre viitoarea adversara, urmand sa apeleze la fostul jucator al echipei Gloria, Adrian Falub, care a evoluat o vreme si in Cipru. Din lotul pentru meciul cu Olympiakos Nicosia nu vor lipsi Costel Campeanu, Coroian si Minteuan, jucatori care sunt doriti si de conducerea clubului CFR Cluj. Horoba a precizat ca, in cazul ultimilor doi, clauzele contractuale permit gruparii bistritene sa nu accepte plecarea acestora la CFR Cluj. In cazul lui Campeanu, se va lua in discutie o posibila plecare abia dupa primul tur.
In cazul calificarii, Gloria Bistrita va juca in turul al 2-lea cu castigatoarea dintre NK Slaven Koprivnica (Croatia) si NK Ptuj (Slovenia). Meciul tur al primei runde se va desfasura pe 18-19 iunie, iar returul pe 25-26 iunie.

CFR Cluj asteapta Bilbao sub Feleac

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, miercuri, ca vrea sa invinga formatia lituaniana FK Vetra Vilnius in primul tur al Cupei UEFA Intertoto, pentru a putea juca cu formatia Athletic Bilbao. Muresan a precizat ca echipa ardeleana va avea o misiune dificila in dubla mansa cu FK Vetra Vilnius din primul tur. „Am fost avertizat ca lituanienii sunt foarte puternici, bataiosi si ca stau excelent la capitolul fizic. Trebuie neaparat sa-i luam in serios”, a subliniat Iuliu Muresan. CFR Cluj va juca primul meci cu FK Vetra pe teren propriu pe 18 sau 19 iunie, iar returul este programat, la Vilnius, pe 25 sau 26 iunie.

Ultima oră
Pe aceeași temă