20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialGisele Bunchen, insarcinata

Gisele Bunchen, insarcinata

Gisele Bundchen si proaspatul ei sot Tom Brady, cu care s-a casatorit in februarie, asteapta primul lor copil. Tom mai are un baietel in varsta de 21 de luni, din relatia anterioara cu actrita Bridget Moynahan.
 
Frumoasa braziliana de 28 de ani a fost surprinsa la cabinetul unui obstetrician din New York de doua ori in ultima vreme. O sursa a declarat RadarOnline.com, consultat de Daily Mail, ca Gisele va naste catre sfarsitul toamnei, s-ar fi confesat modelul prietenilor apropiati.
 
Intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair de catre Gisele, cu o saptamana inaintea casatoriei, desfasurata in Santa Monica, ea recunostea ca isi doreste o familie numeroasa impreuna cu Tom, ca dorinta de a avea copii a fost principalul motiv care a facut-o sa ia decizia casatoriei si ca va adopta un copil din Brazilia.

Gisele si Tom si-au inceput relatia in decembrie 2006, imediat dupa ce sportivul (jucator de baseball) a pus capat celor trei ani de relatie cu actrita Bridget Moynahan, alias Natasha din serialul "Sex and the City". Abia implicat intr-o noua iubire, Tom a aflat ca Bridget asteapta un copil, iar baietelul lor s-a nascut in august 2007.

Gisele este cel mai scump model din lume, cu un salariu estimat la 17,5 milioane de lire sterline in 2007, prin comparatie cu sotul ei Tom, care castiga 9 milioane de lire sterline pe an.

Inainte lui Tom, Giselle a fost iubita lui Leonardo DiCaprio timp de cinci ani, pana in 2005.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...

Caracteristicile adevăratului european

De Ziua Europei, cetățenii Bătrânului Continent au înțeles ce îi unește. Iată câteva criterii care caracterizează europeanul de astăzi: Să aibă o relație cu vecinul...
Ultima oră
Pe aceeași temă