14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialGigi Becali, despre eliminarea Stelei: Mă gândesc că dracu patronează fotbalul şi...

Gigi Becali, despre eliminarea Stelei: Mă gândesc că dracu patronează fotbalul şi îşi bate joc de noi

Steaua a pierdut in prelungiri si a fost eliminata din Liga Europa. Napoli a invins Steaua cu 1-0, gol marcat de Cavani, în ultimul meci al Grupei K din Liga Europa.

Golul echipei italiene a fost marcat în minutul 90+2 de Cavani, care a trimis mingea în poartă, din trei metri, la un corner executat de pe partea dreaptă, potrivit Mediafax.

Becali: Kapetanos e vinovat pentru tot ce s-a întâmplat, va fi amendat

“Ce să mai spui când iei gol în minutul 92? Nu e decât ghinion şi cu asta, basta. Aşa a fost şi la Bucureşti, ce să mai zici? Anghelov a pierdut câteva mingi, Ricardo mai lent. Ei n-au fost într-o formă excelentă… În prima repriză s-au pierdut multe mingi.. Anghelov era terminat, obosit. Ne-am apărat eroic, trebuia să joci ceva. Noi ştiam că Napoli are o apărare mai precară, trebuia să marcăm. Nu am jucat cu Real, am jucat cu Napoli! Nu am avut cu cine: Ricardo şi Anghelov nu au fost în apele lor. Kapetanos e vinovat pentru tot ce s-a întâmplat! Nu lua roşu atunci, băteam, ne calificam şi gata. Va fi amendat”, a spus Gigi Becali la Gsp TV

Becali a precizat că la partida din Italia cu Napoli “Surdu a fost demenţial”. “Nu pot să spun acelaşi lucru despre Stancu. A avut 4-5 mingi pe care putea să le ia pe cont propriu dacă era fotbalist mare. Dacă avea valoare se ducea de unul singur şi dădea gol”, a adăugat Gigi Becali, informează prosport.ro.

Finanţatorul FC Steaua a mai spus că a avut emoţii mari la meciul cu Napoli. “Dacă am luat gol în minutul 92, înseamnă că Dumnezeu nu se bagă la fotbal. Am impresia că dracu se bagă la fotbal! Cum să iei gol în minutul 92 când băieţii ăia au muncit aşa mult? Aveam nişte emoţii, îmi palpita inima. De ce să le dea lor? Intra bara lui Cavani, era gol şi cu asta-basta. Mă gândesc că dracu patronează fotbalul şi îşi bate joc de noi”, a menţionat el.

 

Pentru a reuşi calificarea în primăvara europeană, Steaua avea nevoie de cel puţin un egal în partida cu Napoli.

Napoli: 26. De Sanctis – 14. Campagnaro (77. Sosa ’52), 28. Cannavaro, 6. Aronica – 11. Maggio, 21. Yebda (12. N.Dumitru ’62), 5. Pazienza, 3. Vitale (8. Dossena ’79) – 18. Zuniga, 7. Cavani, 17. Hamsik. Antrenor: Walter Mazzarri.

Steaua: 12. Tătăruşanu – 29. Bonfim, 18. Martinovici, 23. Geraldo Alves, 14. Latovlevici – 6. Gardoş (26. Bicfalvi ’65) – 7. Szekely (91. Matei ’90+4), 21. Ricardo Gomes, 20. Angelov (8. Răduţ ’89), 24. Surdu – 28. Stancu. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Maggio ’73, Cannavaro ’76, ’90+6 / Szekely ’11, Bonfim ’76, Surdu ’81, Latovlevici ’90+6

Cartonaş roşu: Cannavaro ’90+6

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Cehia, condusă la centru de Pavel Kralovec, ajutat de asistenţii Miroslav Zamal şi Martin Wilczek, de asistenţii suplimentari Radel Matejek şi Tomas Kocourek, arbitru de rezervă fiind desemnat Libor Kovarik.

Antrenorul echipei italiene, Walter Mazzarri, a fost suspendat pentru acest meci, locul său pe banca tehnică fiind luat de secundul Nicolo Frustalupi.

 

 

Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă