21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialGigi Becali, angajat de Hagi la Viitorul Constanţa

Gigi Becali, angajat de Hagi la Viitorul Constanţa

Omul de afaceri Gigi Becali, încarcerat la Poarta Albă, va fi angajat de săptămâna viitoare la echipa Viitorul Constanţa, conform B1 TV. Becali va consilia echipa pe teme de fotbal.

Preşedintele clubului deţinut de Gică Hagi, Paul Peniu, a anunţat că şefii Penitenciarului Poarta Albă au acceptat cererea de angajare făcută de Viitorul Constanţa, conform SportRo.

Citeşte şi: Becali a făcut o nouă cerere de eliberare

” Sunt încrezător că, începând de săptămâna viitoare, domnul Becali va lucra la noi”, a declarat Peniu.

”Pe timp de iarnă, programul va fi de opt ore, însă primăvara putem solicita o mărire chiar până la 10 ore”, a afirmat Peniu, referitor la programul de lucru al lui Becali.

Viitorul Constanţa a angajat mai multe persoane din cadrul penitenciarului.

Citeşte şi: ANP: Gigi Becali poate fi angajat la o societate comercială

”Pentru început e vorba de cinci persoane, dar numărul ar putea să crească, dacă această colaborare va fi benefică pentru ambele părţi. Toţi vor fi plătiţi, însă nu pot să spun salariile. Nu puteam să îl angajăm doar pe domnul becali, dânsul poate fi lăsat să lucreze doar la o societate care are un contract cu penitenciarul pentru mai multă forţă de muncă”, a explicat Peniu.

Se pare că latifundiarul vrea să ajute Viitorul Constanţa şi a promis să se implice la fel cum o făcea la Steaua.

”Cred că e o situaţie din care toată lumea va avea de câştigat. Pentru noi e bine că vom beneficia de sfaturile domnului Becali, dar şi de o forţă de muncă mai ieftină”, a mai spus preşedintele Viitorul.

Cele mai citite

Cutii de carton cu 1, 2 sau 3 pereți: ce alegi pentru afacerea ta?

Afacerea ta va avea doar de câștigat dacă alegi cutiile de carton potrivite produselor pe care le comercializezi. Poate te întrebi care este legătură....

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...
Ultima oră
Pe aceeași temă