10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialGica Popescu: “Federatia trebuie sa aiba pregatit un nume de inlocuitor pentru...

Gica Popescu: “Federatia trebuie sa aiba pregatit un nume de inlocuitor pentru Piturca”!

Gica Popescu va candida la alegerile pentru sefia FRF ce vor avea loc pe 5 martie 2014 si pare principalul favorit la ocuparea postului.ocupat in prezent de Mircea Sandu. Fostul capitan al nationalei are deja in minte si cateva nume pentru inlocuirea lui Victor Piturca, al carui contract expira in 2016. Actulaul selectioner are obiectiv calificarea la Campionatul European din 2016, insa viitorul lui pe banca nationalei este incert.

“Peste doi ani ii expira contractul lui Victor Piturca. Pana atunci, Federatia trebuie sa aiba pregatit un nume de inlocuitor, nu? Il va avea, va spun eu ca va avea. Mircea Sandu a spus ca i-a oferit lui Petrescu postul selectioner inainte de Piturca, iar Dan a cerut in jur de 800.000 de euro, mai putin decat castiga atunci la Kuban. O suma pe care Mircea Sandu a spus ca nu o poate oferi. Daca ne vom lovi din nou de aceasta problema? Eu cred ca un antrenor care doreste sa vina la echipa nationala trebuie sa faca un efort mare din punct de vedere financiar.

Eu nu vreau sa vorbesc pe buzunarul nimanui. Ce pot sa spun este ca Dan Petrescu, la fel ca si Gica Hagi, la fel ca si alti colegi de-ai mei, iubesc enorm echipa nationala, pentru ca rezultatele le-am facut impreuna. Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu sau Mircea Lucescu, cel mai bine cotati antrenori romani, sau altii, Dorinel Munteanu, au salarii de peste doua milioane de euro. Poate mai pun si ei de-o parte cateva milioane si spun ‘Iau si eu o pauza!’. Si hai sa mergem la echipa nationala, sa facem bine si echipei nationale!“, a spus Gica Popescu conform Digi Sport. (SportFM)

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă